Alıştık artık annemSaymakla tükenmez bizim iş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alıştık artık annemSaymakla tükenmez bizim iş
Eşim işe getirip almaya çalışıyo mümkün olduğunca ama olmayınca da kullanmakk zorunda kalıyorum işte otobüs daha iyi minibüslere göre en azındanZorundaysan Allaha emanet kuzum
Ben keseyi ve yolk kesesini 5+3te gördüm kalp atisi icin 29unda gidicemKızlar yolk kesenizi ve kalp atışlarını kaçınca haftanızada duydunuz ve transferden kaç gün sonra duydunuz ??
Bende yarın yolk kesesi görücem inş 6+1 olmuş olucam her doktor farklı demkkiBen keseyi ve yolk kesesini 5+3te gördüm kalp atisi icin 29unda gidicem
Bende yarın yolk kesesi görücem inş 6+1 olmuş olucam her doktor farklı demkki
Canım ben 5+5te direk bebişi gördüm kalp atışınıda gördük ama henüz duymadık küçük diye dokunmadı doktor. Ama doktorum 2 gün önden gidiyomuşKızlar yolk kesenizi ve kalp atışlarını kaçınca haftanızada duydunuz ve transferden kaç gün sonra duydunuz ??
bakalım bende yarın giricem us heyecanlandım hep korku sarıyor içimibence de öyle tatlım
benım 15 kasımdı reglı gunum
ve doktor bana haftaya perşembe yanı 9 gun sonra gel dedı kese ıcın
b doktorumda 15 gun sonra gel dedı
galıba 15 gun sonra gel dıyen kalp atışı ıle beraber görmek ıcın onu dıyorlar
sonuçta ultrasonda cok yararlı bısey degıl ışın sonuçta
maşallah cnm olsun ne güzel ya inş bende de sorun çıkmazCanım ben 5+5te direk bebişi gördüm kalp atışınıda gördük ama henüz duymadık küçük diye dokunmadı doktor. Ama doktorum 2 gün önden gidiyomuş
Aynen canım otobüs daha temkinli minibüsler berbat. İşten ayrılacakmısın peki ileride?Eşim işe getirip almaya çalışıyo mümkün olduğunca ama olmayınca da kullanmakk zorunda kalıyorum işte otobüs daha iyi minibüslere göre en azından
Bence duyamazanda kalp atışıda görünür bebekte 6+1de ama heveslenme sen yinedeBende yarın yolk kesesi görücem inş 6+1 olmuş olucam her doktor farklı demkki
Çıkmaz yahu neden çıksın bebişini görünce çok başka oluyo :)maşallah cnm olsun ne güzel ya inş bende de sorun çıkmaz
Canım ben 5+5te direk bebişi gördüm kalp atışınıda gördük ama henüz duymadık küçük diye dokunmadı doktor. Ama doktorum 2 gün önden gidiyomuş
Bizde Cuma gitcez teyzesi :) şükürler olsun vallaay maşallah canım benim ne güzel görmüşssün ikisini de darısı başıma inş. bana da bu çarşamba bi türlü gelmedi. inş ben de duymasam bile görürüm o bile yeter ya
Hayır canım ayrılmayı düşünmüyorumAynen canım otobüs daha temkinli minibüsler berbat. İşten ayrılacakmısın peki ileride?
Peki doğum iznine ne zaman çıkacaksın bebişe kim bakcakHayır canım ayrılmayı düşünmüyorum
Bizde Cuma gitcez teyzesi :) şükürler olsun valla
duruma göre değişir canım işim ağır değil . annem ve kayınvalidem :)Peki doğum iznine ne zaman çıkacaksın bebişe kim bakcak
Kalp atışı duyulmaz zaten dedi doktorum onun için sonra bakıcaz dedi ne bilim şu 3 ay bi geçse de bende rahatlasam çok pimpirikliyimBence duyamazanda kalp atışıda görünür bebekte 6+1de ama heveslenme sen yinede