- 14 Mayıs 2013
- 1.219
- 1.128
- 133
Cnm öncelikle transferin hayirli olsun Rabbim sonunu umduğun gibi getirsin. Ama tencere falan kaldirma boşver ama bu evhamlar hepimizde oluyor bende kalkarken acaba birsey oldumu wc de zorladimmi acaba acaba uykuda dönerken bisey oldumu poff bitmiyor yani emin ol kan testini aldiktan sonrada bitmiyor aniden boş bulunuyoruz ama yinede dikkat et.Hamile olan arkadaşlarım hepinizin hamilelik haberini sevinerek okudum :)) Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin . Benim de çarşamba günü transferim oldu bişey sorucam size progestan iğne kullanıyorum ve yatıp kalkarken ağrım olduğu zorlanıyorum sanki karnım kasılıyo gibi geliyo bide arada unutuyorum dün tencere kaldırdım mesela ama ocağın üzerinde diğer ocağın üzerine aldım sonradan aklıma geliyo böyle bi panik haldeyim siz nasıl baş ettiniz bununla :) bi de bişey olmaz dimi öyle :) embriyolog amuda da kalksan ona zarar veremezsin dedi :) ama insan yine de telaşlanıyo biliyorum vesvese ama... sizin pozitifliğinize hastayım ondan yazmak istedim