Halay timi burda seni hatta seni ve baby ini bekliyo olcak :)Kızlar bende saat 18:00'da kan verecem dua eder misiniz benim için. Rabbim umutsuzluğumu mucizeye çevirsin inş
ahh keşke ben valla sokakta halay çekecem :) kaç gündür çok üzüldüm çok taktım kafama eğer ki 0 (sıfır) belirti ile pozitif sonuç alırsam forumlardan hepsine yazacam belirti aramayın diye ben belirti araya araya bi hal oldum ama bulamadım :)Halay timi burda seni hatta seni ve baby ini bekliyo olcak :)
ben zeytinyagli limonlu tuzlu avakadoyu kahvaltida cok severdim. Limonsuz 14 gundur yiyorum gina geldi tiksindim bende yaaSağol canım izinliydim cuma cumartesi pazar evdeydim yanı ama bugün işe başladım malesefbirde ananas yiyorum okumuştum bı yerde ama avokado sevmiyorum ya eeğ :)
İnsallah cnm neden umutsuzsun umutlu ol insallah hayirli saglikli bebislerimiz olur.Kızlar bende saat 18:00'da kan verecem dua eder misiniz benim için. Rabbim umutsuzluğumu mucizeye çevirsin inş
Hiç birşey hissetmiyorum canım ne ağrı ne sızı ne adet sancısı ne bıcak saplanması 2 kerede idrar yaptım 9. ve 10. günde negatif çıktı. bakalım kanda ne çıkacakİnsallah cnm neden umutsuzsun umutlu ol insallah hayirli saglikli bebislerimiz olur.
Öyle tabi Allah ol dedikten sonra olur inşallahEn iyisi işe baslamak kafan dagilir bana dr transferden sonra normal hamilelerden farkin yok demisti ata bile biniyor onlar hamileliginden habwrleri olmadan demisti
limonla bi denicem bakalım akşama zeytinyağını da pek sevmem de :) :) :)ben zeytinyagli limonlu tuzlu avakadoyu kahvaltida cok severdim. Limonsuz 14 gundur yiyorum gina geldi tiksindim bende yaa
Rabbi yessir varya onu oku hep aklına geldilçe Rabbim hayırla sonuçlandırsınHiç birşey hissetmiyorum canım ne ağrı ne sızı ne adet sancısı ne bıcak saplanması 2 kerede idrar yaptım 9. ve 10. günde negatif çıktı. bakalım kanda ne çıkacak
Cnm bendede hic belirti olmadi bir kez belim agridi benimkiler 5. Gun ve iki embriyo idi 9. Gun test yaptim bembeyaz negatif cizgi gittim tepindim agladim icim cikti resmen aglamaktan sonra sabah bi kalktim test cubugunda ikinci hayalet cizgi var sonra diger testi hemen yaptim 2-3 saat sonra hayaletten yine o gun kan testi verdim 10. Gün 13 cikti pek umutlu degildim ama dr olabilir dedi 12. Gun degerim 40 oldu 14. Gün ise 201 e firladi dr hamilesin artik dedi haftaua gel kese icin yani umutsuzluga yer yok icimizde mucizelerimiz varHiç birşey hissetmiyorum canım ne ağrı ne sızı ne adet sancısı ne bıcak saplanması 2 kerede idrar yaptım 9. ve 10. günde negatif çıktı. bakalım kanda ne çıkacak
Deneme canm limon sıkma dedi drlimonla bi denicem bakalım akşama zeytinyağını da pek sevmem de :) :) :)
inşallah allahın izniyle hayırlı sonuç alırsın dualarımız seninle allah yüzünü güldürsünKızlar bende saat 18:00'da kan verecem dua eder misiniz benim için. Rabbim umutsuzluğumu mucizeye çevirsin inş
Canım Rabbim bana da nasip etsin inşallah. Sağlıkla al kucağınaCnm bendede hic belirti olmadi bir kez belim agridi benimkiler 5. Gun ve iki embriyo idi 9. Gun test yaptim bembeyaz negatif cizgi gittim tepindim agladim icim cikti resmen aglamaktan sonra sabah bi kalktim test cubugunda ikinci hayalet cizgi var sonra diger testi hemen yaptim 2-3 saat sonra hayaletten yine o gun kan testi verdim 10. Gün 13 cikti pek umutlu degildim ama dr olabilir dedi 12. Gun degerim 40 oldu 14. Gün ise 201 e firladi dr hamilesin artik dedi haftaua gel kese icin yani umutsuzluga yer yok icimizde mucizelerimiz var
Kızlar bende saat 18:00'da kan verecem dua eder misiniz benim için. Rabbim umutsuzluğumu mucizeye çevirsin inş
aklıma düştükçe okuyordum şimdide okuyayım sağol cnmRabbi yessir varya onu oku hep aklına geldilçe Rabbim hayırla sonuçlandırsın
Amin canim olcak insallah ben senden pozitif bekliyorumCanım Rabbim bana da nasip etsin inşallah. Sağlıkla al kucağına
Ya kızlar bugün transferin 2.ci günü yani.çok Afedersiniz ama böyle akıntı gelyo ama su gibi sanki altima ciş yapmsm . gibi tövbe yarabbi bildgn su yni akıntı da degl fitil de degl farklı yani ayaklarım buz gibi bugün ondn mi acbaallah m hayr olsn insallah
Canım benimde 2.günümYa kızlar bugün transferin 2.ci günü yani.çok Afedersiniz ama böyle akıntı gelyo ama su gibi sanki altima ciş yapmsm . gibi tövbe yarabbi bildgn su yni akıntı da degl fitil de degl farklı yani ayaklarım buz gibi bugün ondn mi acbaallah m hayr olsn insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?