• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kızlar progesteran jeli sizde ne gibi yan etkiler yaptı? Baş dönmesi, başımda ağırlık var transferin 8. Günü bugün, jelden olabilirmi?

Gecer cnm.insallah hayirlisiyla saglikla kavusuruz hepimiz bebislerimize cok yatma.demislerdi bana arada bir yuruyus yaptim evde kan akisi hizlansin diye birde dr avakado ve ananas ye demisti yesillikte yasak paylasim dedim belki faydasi olmustur bilmiorum
Avakadoyu bilmiyordum ananas ve kaba çekirdeği yiyorum abartmadan
Yeşillik derken marul göbek falanmı

Gecer cnm.insallah hayirlisiyla saglikla kavusuruz hepimiz bebislerimize cok yatma.demislerdi bana arada bir yuruyus yaptim evde kan akisi hizlansin diye birde dr avakado ve ananas ye demisti yesillikte yasak paylasim dedim belki faydasi olmustur bilmiorum
Sağol canım izinliydim cuma cumartesi pazar evdeydim yanı ama bugün işe başladım malesef :( birde ananas yiyorum okumuştum bı yerde ama avokado sevmiyorum ya eeğ :)

kızlar çok teşekkürler cevaplarınız için içimi rahatlattınız allah razı olsun hepinizden beni bu gün hastaneden aradılar 6 embiriyo döllenmiş 1 .gün bugün inşallah hayırlısıyla iyi gider herşey hergün arayacaklarmış hepiniz dua edin inşallah allah kucağımızı almayı anne olmayı hepimize nasip etsin

kızlar çok teşekkürler cevaplarınız için içimi rahatlattınız allah razı olsun hepinizden beni bu gün hastaneden aradılar 6 embiriyo döllenmiş 1 .gün bugün inşallah hayırlısıyla iyi gider herşey hergün arayacaklarmış hepiniz dua edin inşallah allah kucağımızı almayı anne olmayı hepimize nasip etsin
Amin canım inşallah :) inşallah seninde bebişlerin 3-5 gün güzel güzel yaşarlar transfer olana kdr sonra da sana tutunurlar :)

Sağol canım izinliydim cuma cumartesi pazar evdeydim yanı ama bugün işe başladım malesef :KK43: birde ananas yiyorum okumuştum bı yerde ama avokado sevmiyorum ya eeğ :)
En iyisi işe baslamak kafan dagilir bana dr transferden sonra normal hamilelerden farkin yok demisti ata bile biniyor onlar hamileliginden habwrleri olmadan demisti

Back