• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Hayır internete yaz ayetel kürsü terkıbı dıye gunlerı ve okuma sayısı yazıyor
Canım sen kaçıncı günündeyken başladın bu duaya
Mağlum transferden sonra hemen duş almak istemiyorum gusül abdestsiz okunurmu yoksa duş abdestten sonramı
Sen nasıl yaptın?

3. Gündü canım 2 tane transfer oldu şuan pek ağrım Yok gibi iyi bişey mi kötü mü :KK43:
Hiç bunlar a taklma sen iyiye yor dua et bol bol nye kötü olsn ki cnm benm ilk tüp bebek tuttugnda hiç belRTM yoktu nerdeyse ama ben hep hamile ym tuttu dye rek dolaştım etrafta pozitif düşün hep şimdi bile 8 ve 6 hücreli Embryo m 6 hücreli ola hasarlı dedi doktr ama ben iyi düşnym ki iyi. olsn 8 hücreli tutar burda cok okdm tutani nedn bizm tutmasn ki Rabbim elbet bizde nasp edck :dua::dua:

Hiç bunlar a taklma sen iyiye yor dua et bol bol nye kötü olsn ki cnm benm ilk tüp bebek tuttugnda hiç belRTM yoktu nerdeyse ama ben hep hamile ym tuttu dye rek dolaştım etrafta pozitif düşün hep şimdi bile 8 ve 6 hücreli Embryo m 6 hücreli ola hasarlı dedi doktr ama ben iyi düşnym ki iyi. olsn 8 hücreli tutar burda cok okdm tutani nedn bizm tutmasn ki Rabbim elbet bizde nasp edck :dua::dua:
İlk tüp bebeğiniz nasıl sonuçlandı tuttuktan sonra onun transfer aşamasındaki gekişimi ne türdeydi

Kızlar merhaba, benimde bugün transferden sonra 7. Günüm. 2 gün önce yarım saat süren baş dönmem oldu, tansiyondandır dedim ama normaldi, dün çok halsizlik vardı yine başımda bi ağırdı, bugünde yine saniyelik yer kayıyo gibi oluyo. Bunlar belirtimi, erkenmi bilemedim? Ümitlenmek istemiyorum:(

İlk tüp bebeğiniz nasıl sonuçlandı tuttuktan sonra onun transfer aşamasındaki gekişimi ne türdeydi
Oda 3.gün embryosydu 10 hücreli 1 taneydi tuttu ama.kimyasal gebelk yasdm ve ben onda 2 nci gün ayaga kalktm yemek di çamaşırdi evi süper mek hepsini yaptm .(ama ağr bişey kaldrmamK itmememk şartıyla ) tutmuştu mesela düştü snra belki is güç yaptım icn bilemem yada nasip değildi vesile si o oldu ne desem yalan olur

Kızlar merhaba, benimde bugün transferden sonra 7. Günüm. 2 gün önce yarım saat süren baş dönmem oldu, tansiyondandır dedim ama normaldi, dün çok halsizlik vardı yine başımda bi ağırdı, bugünde yine saniyelik yer kayıyo gibi oluyo. Bunlar belirtimi, erkenmi bilemedim? Ümitlenmek istemiyorum:KK43:
İnşallah belirti dir arkdsm gzel düşünelm güzel olsn

Öyle tabi canım haklısın belki de baby lerim tutunmaya başladı bile bana :)

Canım sen kaçıncı günündeyken başladın bu duaya
Mağlum transferden sonra hemen duş almak istemiyorum gusül abdestsiz okunurmu yoksa duş abdestten sonramı
Sen nasıl yaptın?
Cnm ben transferden 4 gün sonra duş aldım 4.gün duaya başladım..

Kizlar cumartrsi 40 olan degerim 200 olmus benimki ataga gecti heralde bugun işe baslamistim ama dr gunde 3 defa kullandigin fitili aksatma dedi oglen iş yerinde koyamicam raporda vermediler sıkınti olur diye korkuyo dr lar. Hem calisip hem fitil kullanan varmi aranizda nasil yapicam acaba ay zaten 4 yil sonra bu degeri gorunce herseyden korkuyorum otobuse binmek merdiven cikmak herseyden korkuyorum of keske ev hanimi olsaydim diyorum simdi

Kizlar cumartrsi 40 olan degerim 200 olmus benimki ataga gecti heralde bugun işe baslamistim ama dr gunde 3 defa kullandigin fitili aksatma dedi oglen iş yerinde koyamicam raporda vermediler sıkınti olur diye korkuyo dr lar. Hem calisip hem fitil kullanan varmi aranizda nasil yapicam acaba ay zaten 4 yil sonra bu degeri gorunce herseyden korkuyorum otobuse binmek merdiven cikmak herseyden korkuyorum of keske ev hanimi olsaydim diyorum simdi
Aynısını bende diyorum :( otobüs şöforleri de dolmuşçular da o kdr kötü kullanıyo ki ödüm kopuyo :(

Back