3. Gündü canım 2 tane transfer oldu şuan pek ağrım Yok gibi iyi bişey mi kötü müSenin kaçıncı gün embriyosu cnm kaç tane transfer oldu ağrılara aldanmayn bnm 3.cu tedavmde o kdr kask ağrm oldu ki kesn tuttu dedm ya ama malsf işte olmayınca olmyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3. Gündü canım 2 tane transfer oldu şuan pek ağrım Yok gibi iyi bişey mi kötü müSenin kaçıncı gün embriyosu cnm kaç tane transfer oldu ağrılara aldanmayn bnm 3.cu tedavmde o kdr kask ağrm oldu ki kesn tuttu dedm ya ama malsf işte olmayınca olmyo
Bizimde bahçecide olduİstanbul eurofertil de yaptrdm esmde sperm hareketsizligi ve morfoloji sorn var cnm bu 4.cu denemem
Tabiki hiçbir belirtiyle ümite bağlanmamalı3. Gündü canım 2 tane transfer oldu şuan pek ağrım Yok gibi iyi bişey mi kötü mü
İnşallah hayırlısıyla tutunur yawrucuklarımTabiki hiçbir belirtiyle ümite bağlanmamalı
Ağrı olsun olmasın
Yat yatma
Hepsi nasip işi rabbimin elinde herşey
Senin 12.gününe verilmiş o zaman test tarihinBenim senden bir gün önce oldu transfer 23 kasım a test günü verdi
Öyle tabi 2 gün deyip geçme ömür gibi wallaSenin 12.gününe verilmiş o zaman test tarihin
Önceki tedavileriöde benimde öyleydi ama şimdi 14e çıkarmış çoğu merkez
Artı stresten başka bişi değil inan
Canım sen kaçıncı günündeyken başladın bu duayaHayır internete yaz ayetel kürsü terkıbı dıye gunlerı ve okuma sayısı yazıyor
Hiç bunlar a taklma sen iyiye yor dua et bol bol nye kötü olsn ki cnm benm ilk tüp bebek tuttugnda hiç belRTM yoktu nerdeyse ama ben hep hamile ym tuttu dye rek dolaştım etrafta pozitif düşün hep şimdi bile 8 ve 6 hücreli Embryo m 6 hücreli ola hasarlı dedi doktr ama ben iyi düşnym ki iyi. olsn 8 hücreli tutar burda cok okdm tutani nedn bizm tutmasn ki Rabbim elbet bizde nasp edck3. Gündü canım 2 tane transfer oldu şuan pek ağrım Yok gibi iyi bişey mi kötü mü
Nye o amelıyati oldu esn cnmBizimde bahçecide oldu
Aynı sorun bizdede var ama bizde tese ameliyatıyla işlem gerçekleşti
İlk tüp bebeğiniz nasıl sonuçlandı tuttuktan sonra onun transfer aşamasındaki gekişimi ne türdeydiHiç bunlar a taklma sen iyiye yor dua et bol bol nye kötü olsn ki cnm benm ilk tüp bebek tuttugnda hiç belRTM yoktu nerdeyse ama ben hep hamile ym tuttu dye rek dolaştım etrafta pozitif düşün hep şimdi bile 8 ve 6 hücreli Embryo m 6 hücreli ola hasarlı dedi doktr ama ben iyi düşnym ki iyi. olsn 8 hücreli tutar burda cok okdm tutani nedn bizm tutmasn ki Rabbim elbet bizde nasp edck
Sperm bulma ameliyatı cnm eşim olduNye o amelıyati oldu esn cnm
Oda 3.gün embryosydu 10 hücreli 1 taneydi tuttu ama.kimyasal gebelk yasdm ve ben onda 2 nci gün ayaga kalktm yemek di çamaşırdi evi süper mek hepsini yaptm .(ama ağr bişey kaldrmamK itmememk şartıyla ) tutmuştu mesela düştü snra belki is güç yaptım icn bilemem yada nasip değildi vesile si o oldu ne desem yalan olurİlk tüp bebeğiniz nasıl sonuçlandı tuttuktan sonra onun transfer aşamasındaki gekişimi ne türdeydi
Hdya zor oda allah yardm Etsn inşallah tutarda bidaha ugrasmazsn cnm duayı ederken şunu hiç unutma mutlaka basnda sonunda salavat çek ve mutlaka inanarak dua et inan dua etSperm bulma ameliyatı cnm eşim oldu
İnşallah belirti dir arkdsm gzel düşünelm güzel olsnKızlar merhaba, benimde bugün transferden sonra 7. Günüm. 2 gün önce yarım saat süren baş dönmem oldu, tansiyondandır dedim ama normaldi, dün çok halsizlik vardı yine başımda bi ağırdı, bugünde yine saniyelik yer kayıyo gibi oluyo. Bunlar belirtimi, erkenmi bilemedim? Ümitlenmek istemiyorum
Öyle tabi canım haklısın belki de baby lerim tutunmaya başladı bile bana :)Hiç bunlar a taklma sen iyiye yor dua et bol bol nye kötü olsn ki cnm benm ilk tüp bebek tuttugnda hiç belRTM yoktu nerdeyse ama ben hep hamile ym tuttu dye rek dolaştım etrafta pozitif düşün hep şimdi bile 8 ve 6 hücreli Embryo m 6 hücreli ola hasarlı dedi doktr ama ben iyi düşnym ki iyi. olsn 8 hücreli tutar burda cok okdm tutani nedn bizm tutmasn ki Rabbim elbet bizde nasp edck
Cnm ben transferden 4 gün sonra duş aldım 4.gün duaya başladım..Canım sen kaçıncı günündeyken başladın bu duaya
Mağlum transferden sonra hemen duş almak istemiyorum gusül abdestsiz okunurmu yoksa duş abdestten sonramı
Sen nasıl yaptın?
hangi duaCnm ben transferden 4 gün sonra duş aldım 4.gün duaya başladım..
Aynısını bende diyorum otobüs şöforleri de dolmuşçular da o kdr kötü kullanıyo ki ödüm kopuyoKizlar cumartrsi 40 olan degerim 200 olmus benimki ataga gecti heralde bugun işe baslamistim ama dr gunde 3 defa kullandigin fitili aksatma dedi oglen iş yerinde koyamicam raporda vermediler sıkınti olur diye korkuyo dr lar. Hem calisip hem fitil kullanan varmi aranizda nasil yapicam acaba ay zaten 4 yil sonra bu degeri gorunce herseyden korkuyorum otobuse binmek merdiven cikmak herseyden korkuyorum of keske ev hanimi olsaydim diyorum simdi