• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Halay timi burda seni hatta seni ve baby ini bekliyo olcak :)
ahh keşke ben valla sokakta halay çekecem :) kaç gündür çok üzüldüm çok taktım kafama eğer ki 0 (sıfır) belirti ile pozitif sonuç alırsam forumlardan hepsine yazacam belirti aramayın diye ben belirti araya araya bi hal oldum ama bulamadım :)

Sağol canım izinliydim cuma cumartesi pazar evdeydim yanı ama bugün işe başladım malesef :KK43: birde ananas yiyorum okumuştum bı yerde ama avokado sevmiyorum ya eeğ :)
ben zeytinyagli limonlu tuzlu avakadoyu kahvaltida cok severdim. Limonsuz 14 gundur yiyorum gina geldi tiksindim bende yaa

İnsallah cnm neden umutsuzsun umutlu ol insallah hayirli saglikli bebislerimiz olur.
Hiç birşey hissetmiyorum canım ne ağrı ne sızı ne adet sancısı ne bıcak saplanması 2 kerede idrar yaptım 9. ve 10. günde negatif çıktı. bakalım kanda ne çıkacak

Hiç birşey hissetmiyorum canım ne ağrı ne sızı ne adet sancısı ne bıcak saplanması 2 kerede idrar yaptım 9. ve 10. günde negatif çıktı. bakalım kanda ne çıkacak
Cnm bendede hic belirti olmadi bir kez belim agridi benimkiler 5. Gun ve iki embriyo idi 9. Gun test yaptim bembeyaz negatif cizgi gittim tepindim agladim icim cikti resmen aglamaktan sonra sabah bi kalktim test cubugunda ikinci hayalet cizgi var sonra diger testi hemen yaptim 2-3 saat sonra hayaletten yine o gun kan testi verdim 10. Gün 13 cikti pek umutlu degildim ama dr olabilir dedi 12. Gun degerim 40 oldu 14. Gün ise 201 e firladi dr hamilesin artik dedi haftaua gel kese icin yani umutsuzluga yer yok icimizde mucizelerimiz var

Cnm bendede hic belirti olmadi bir kez belim agridi benimkiler 5. Gun ve iki embriyo idi 9. Gun test yaptim bembeyaz negatif cizgi gittim tepindim agladim icim cikti resmen aglamaktan sonra sabah bi kalktim test cubugunda ikinci hayalet cizgi var sonra diger testi hemen yaptim 2-3 saat sonra hayaletten yine o gun kan testi verdim 10. Gün 13 cikti pek umutlu degildim ama dr olabilir dedi 12. Gun degerim 40 oldu 14. Gün ise 201 e firladi dr hamilesin artik dedi haftaua gel kese icin yani umutsuzluga yer yok icimizde mucizelerimiz var
Canım Rabbim bana da nasip etsin inşallah. Sağlıkla al kucağına

Kızlar kan sonuçları aşağı yukarı böyle olmadı gerekiyo sanırım

Eklentiler

• IMG_4219.PNG
    IMG_4219.PNG
    116,5 KB · Görüntüleme: 77
Ya kızlar bugün transferin 2.ci günü yani.çok Afedersiniz ama böyle akıntı gelyo ama su gibi sanki altima ciş yapmsm . gibi tövbe yarabbi bildgn su yni akıntı da degl fitil de degl farklı yani ayaklarım buz gibi bugün ondn mi acba:KK43:allah m hayr olsn insallah :dua::dua:

Son düzenleme:
Ya kızlar bugün transferin 2.ci günü yani.çok Afedersiniz ama böyle akıntı gelyo ama su gibi sanki altima ciş yapmsm . gibi tövbe yarabbi bildgn su yni akıntı da degl fitil de degl farklı yani ayaklarım buz gibi bugün ondn mi acba:KK43:allah m hayr olsn insallah :dua::dua:

PANİK YAPMA COK NORMAL ŞEYLER CNM İLAÇLARDAN OLUYOR HADİ İNŞ. GÜZEL HABERLER VERİRSİN.

Canım benimde 2.günüm
Ara ara bendede ıslaklıklar oluyor
Hatta dün hafif kahverengimsi lekelenmem bile oldu 1.gün
Ama transfer sonrası hemşire çok yoğun olmadığı sürece olabilir diye anlatmıştı
Bence sende içini rahatlatmak için hemşirenle irtibata geçebilirsin.

Back