Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm ben jel değil iğne kullanıyorumKızlar biriniz cevap yazın bana lütfen çok merak ediyorum, şu kullandığımız progesteron jel baş dönmesi, başta ağırlık yorgnluk yaptımı sizde? Yada ne gibi yan etki yaptı?
Okudum okudum yazıyo yan etkilerde ama yumurta toplamadan beri kullanıyorum son 3-4 gündür çıktı bu, transferin 8. Günü bgnCnm ben jel değil iğne kullanıyorum
O yüzden yardmcı olamadım
Jelin prospektüsünü okusana
Bana aynı etkileri estrofem tablet yapmıştı
Dr unla yada hemşirenle haberleş istersen cnmOkudum okudum yazıyo yan etkilerde ama yumurta toplamadan beri kullanıyorum son 3-4 gündür çıktı bu, transferin 8. Günü bgn
Kuzunun annesi sonuç ne :)Hiç birşey hissetmiyorum canım ne ağrı ne sızı ne adet sancısı ne bıcak saplanması 2 kerede idrar yaptım 9. ve 10. günde negatif çıktı. bakalım kanda ne çıkacak
Ne yazikki negatif 0 cikti. Hayirlisi Allahtan Rabbim sizlere nasip etsin.Kuzunun annesi sonuç ne :)
üzülme canım hayırlısı böyleymiş belkideNe yazikki negatif 0 cikti. Hayirlisi Allahtan Rabbim sizlere nasip etsin.
Cnm normal test gunun bugun muydu yoksa erkenmi yaptirmistinNe yazikki negatif 0 cikti. Hayirlisi Allahtan Rabbim sizlere nasip etsin.
11. günü akşamıydı. ertesi sabah verecektim doktorumla konuşunca akşam verebilirsin demişti. sonrasında da ilaçlrı bırak dedi. bıraktım.Cnm normal test gunun bugun muydu yoksa erkenmi yaptirmistin
Kuzunun annesi sonuç ne :)
İlaclar geciktiriyordu cnm bende ama herbunyede ayri tabiKızlar bişey sorcam ya . Normal şartlar altında benim 2 gün sonra adet olmam gerekiyo eğer tutunmamış olursa olur muyum adeet ya da yine test tarihine kdr ilaçlar geciktirir mi nasıl olcak şimdi
insallah biran once saglikla hayirli bebislerin olur cnm cok sukur ki sen annesin Rabbim hepimize nasip etsin11. günü akşamıydı. ertesi sabah verecektim doktorumla konuşunca akşam verebilirsin demişti. sonrasında da ilaçlrı bırak dedi. bıraktım.
YANİ GECİKİNCE HEMEN SEVİNMİYİM MADEM :)İlaclar geciktiriyordu cnm bende ama herbunyede ayri tabi
Beklemek zor geliyooSlm kızlar nasıl gidiyor
sık idrar hafiften miğde bulantıları başladı kızlar bende sizlerde durumlar nasılSlm kızlar nasıl gidiyor
hemde çok zor aşılama nın 10. Transferi in 7. Günü hiç belirti yok morel sıfır canım benim deBeklemek zor geliyoo
keşke bende hamile olsam bu cekrijlerinin on katını ceksem bacım yaa bende nezaman ne kasık ağrısı yok tutmadı yine eşime test almaya gönderdimsık idrar hafiften miğde bulantıları başladı kızlar bende sizlerde durumlar nasıl
cnm illa kasık ağrısı olucak diye birşey mi var ben diyordum ki benim asla olmaz ama oluyormuş ya yer gök dua ile herşey bizim için hepsi bizim sınavımızhemde çok zor aşılama nın 10. Transferi in 7. Günü hiç belirti yok morel sıfır canım benim de
keşke bende hamile olsam bu cekrijlerinin on katını ceksem bacım yaa bende nezaman ne kasık ağrısı yok tutmadı yine eşime test almaya gönderdim
ahhh balım ahh hiç mi olmaz ya hiç vla atıgım adımda hem kendime hem bütün bacılarıma ediyorum yarın test yapsm cıkar mı ki..?cnm illa kasık ağrısı olucak diye birşey mi var ben diyordum ki benim asla olmaz ama oluyormuş ya yer gök dua ile herşey bizim için hepsi bizim sınavımız