• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

kızlarrr test günüme 2 gün kaldı. hoş bana 2 ay kaldı gibi geliyoda olsun :) çok dua edin kızlar aklınıza geldikçe.. bebişimin var olduğunu biliyorum ama kanıtlansın istiyoru :)

kızlar hiç bir belirtim yok ama ben biliyorum bebişim benimle... halay çekicez tamam mı 17sinde :)

ya hmile değerleri olumlu seyreden arkadaşlar sıze bır sey soracağım.
11 gunum degerım 59,2
bugun normal reglı gunum ve kasık ağrım başladı böyle olur mu
sizin 11 gun degerlerınız neydı acaba

kızlarrr test günüme 2 gün kaldı. hoş bana 2 ay kaldı gibi geliyoda olsun :) çok dua edin kızlar aklınıza geldikçe.. bebişimin var olduğunu biliyorum ama kanıtlansın istiyoru :)

kızlar hiç bir belirtim yok ama ben biliyorum bebişim benimle... halay çekicez tamam mı 17sinde :)
biz her zaman halaya hazırız güzel sonuçlar olsun yeterki :) :)

11 gunum degerım 59,2
Normal bence cnm benim 12. Gün 40 14. Gün 200 cikti birden ziplio yani insallah

Kuzummm anam 2 gün kaldı kız vallaa. Ayyy en güzel haberleri alalım inşallah fıstığım. Dualarım seninle ;)

transfer sonrası yarın kaçıncı günün ve kaçıncı gün embriyosu cnm ona bağlı
bacım 3 gün embriyosu transfer saymazsak bu gün 7. Günüm yarın 8 olcak işte aşılama içinde 10. Günüm bu gün

kızlar hiç bir belirtim yok ama ben biliyorum bebişim benimle... halay çekicez tamam mı 17sinde :)[/QUOTEAYY hadi inşallah açılışı yap bacım arkandan gelelim halayada hazırız

11 gunum degerım 59,2
maşallah degerler güzel bence bide katlandımı süperr

TEST YAPMAK İÇİN ERKEN DEĞİL Mİ Kİ
bilmem ki aşılama için 10. Günüm transfer için 7

Normal bence cnm benim 12. Gün 40 14. Gün 200 cikti birden ziplio yani insallah

tatlım peki öğleden sonra benim kasıklarım ağrımaya başladı ve bı kaç gundur gelen ıslak cıvık sulu akıntı daha sıcak ve yoğun bı sekılde daha cok gelmeye başladı
kasıklarımda biraz ağrıyor reglımde benım genelde bole baslar
bu belırtı reglı olacağım mı anlamına gelıo yoksa reglı olamadığım ıcın mı karnım ve kasıklarım agrıo o sıcak sıvı gelıo
sankı vajınamın ıcı yanıo

Arkadaşlar
öğleden sonra benim kasıklarım ağrımaya başladı ve bı kaç gundur gelen ıslak cıvık sulu akıntı daha sıcak ve yoğun bı sekılde daha cok gelmeye başladı
bu belırtı reglı olacağım mı anlamına gelıo yoksa reglı olamadığım ıcın mı karnım ve kasıklarım agrıo o sıcak sıvı gelıo

Ben yazıyım size o görmedi sanırım evet arkadaşın bazı yumurtaları tahminde erken çatlamış dr onlarıda riske atmamış aşılama yapmış
Diğer topladıkları yumurtadanda embriyo oluşturup transfer yapmışlar
Hakkında inş hayırlısı

Ben yazıyım size o görmedi sanırım evet arkadaşın bazı yumurtaları tahminde erken çatlamış dr onlarıda riske atmamış aşılama yapmış
Diğer topladıkları yumurtadanda embriyo oluşturup transfer yapmışlar
Hakkında inş hayırlısı
Ben onun agzindan dinliycem cok merak ettim gercekten boyle bi olay nasil oldu.. Tıpta onemli bi gelisme

biz her zaman halaya hazırız güzel sonuçlar olsun yeterki :) :)
İnş 17 sinde güzel haber veririm sizlere inşşş:dua::dua::dua:
Kuzummm anam 2 gün kaldı kız vallaa. Ayyy en güzel haberleri alalım inşallah fıstığım. Dualarım seninle :KK66:
kuzum sorma yaa 2 gün kaldı.. heycandan ölmezsem iyi :KK49:
bacım 3 gün embriyosu transfer saymazsak bu gün 7. Günüm yarın 8 olcak işte aşılama içinde 10. Günüm bu gün
inş canım benim.. ardından da senden güzel haber alalımmmm :KK15:
transferden sonra hemen ertesi gün belli olsa ya yaaa beklemek olmuyo böyle :)
kesinlikle katılıyorum sana beklemek ne zormuş yAa:KK76:
Ben onun agzindan dinliycem cok merak ettim gercekten boyle bi olay nasil oldu.. Tıpta onemli bi gelisme
aynen @sus_panda nın anlattığı gibi olmuş canım :) ben de işk duyduğumda şaşırmıştım :)

Arkadaşlar
öğleden sonra benim kasıklarım ağrımaya başladı ve bı kaç gundur gelen ıslak cıvık sulu akıntı daha sıcak ve yoğun bı sekılde daha cok gelmeye başladı
Regl olmuyoruz zaten aldığımız ilaçlardan dolayı canım. Ama o kadar akıntı normal mi bilmiyorum açıkcası bi druna ya da hemşirene ulaşsan mı acaba

Back