- 12 Temmuz 2015
- 350
- 360
- 23
- 32
transfer sonrası yarın kaçıncı günün ve kaçıncı gün embriyosu cnm ona bağlıahhh balım ahh hiç mi olmaz ya hiç vla atıgım adımda hem kendime hem bütün bacılarıma ediyorum yarın test yapsm cıkar mı ki..?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
transfer sonrası yarın kaçıncı günün ve kaçıncı gün embriyosu cnm ona bağlıahhh balım ahh hiç mi olmaz ya hiç vla atıgım adımda hem kendime hem bütün bacılarıma ediyorum yarın test yapsm cıkar mı ki..?
biz her zaman halaya hazırız güzel sonuçlar olsun yeterki :) :)kızlarrr test günüme 2 gün kaldı. hoş bana 2 ay kaldı gibi geliyoda olsun :) çok dua edin kızlar aklınıza geldikçe.. bebişimin var olduğunu biliyorum ama kanıtlansın istiyoru :)
kızlar hiç bir belirtim yok ama ben biliyorum bebişim benimle... halay çekicez tamam mı 17sinde :)
TEST YAPMAK İÇİN ERKEN DEĞİL Mİ Kİhemde çok zor aşılama nın 10. Transferi in 7. Günü hiç belirti yok morel sıfır canım benim de
keşke bende hamile olsam bu cekrijlerinin on katını ceksem bacım yaa bende nezaman ne kasık ağrısı yok tutmadı yine eşime test almaya gönderdim
Normal bence cnm benim 12. Gün 40 14. Gün 200 cikti birden ziplio yani insallahya hmile değerleri olumlu seyreden arkadaşlar sıze bır sey soracağım.
11 gunum degerım 59,2
bugun normal reglı gunum ve kasık ağrım başladı böyle olur mu
sizin 11 gun degerlerınız neydı acaba
Kuzummm anam 2 gün kaldı kız vallaa. Ayyy en güzel haberleri alalım inşallah fıstığım. Dualarım seninlekızlarrr test günüme 2 gün kaldı. hoş bana 2 ay kaldı gibi geliyoda olsun :) çok dua edin kızlar aklınıza geldikçe.. bebişimin var olduğunu biliyorum ama kanıtlansın istiyoru :)
kızlar hiç bir belirtim yok ama ben biliyorum bebişim benimle... halay çekicez tamam mı 17sinde :)
bacım 3 gün embriyosu transfer saymazsak bu gün 7. Günüm yarın 8 olcak işte aşılama içinde 10. Günüm bu güntransfer sonrası yarın kaçıncı günün ve kaçıncı gün embriyosu cnm ona bağlı
kızlarrr test günüme 2 gün kaldı. hoş bana 2 ay kaldı gibi geliyoda olsun :) çok dua edin kızlar aklınıza geldikçe.. bebişimin var olduğunu biliyorum ama kanıtlansın istiyoru :)
kızlar hiç bir belirtim yok ama ben biliyorum bebişim benimle... halay çekicez tamam mı 17sinde :)[/QUOTEAYY hadi inşallah açılışı yap bacım arkandan gelelim halayada hazırız
maşallah degerler güzel bence bide katlandımı süperrya hmile değerleri olumlu seyreden arkadaşlar sıze bır sey soracağım.
11 gunum degerım 59,2
bugun normal reglı gunum ve kasık ağrım başladı böyle olur mu
sizin 11 gun degerlerınız neydı acaba
bilmem ki aşılama için 10. Günüm transfer için 7TEST YAPMAK İÇİN ERKEN DEĞİL Mİ Kİ
transferden sonra hemen ertesi gün belli olsa ya yaaa beklemek olmuyo böyle :)maşallah degerler güzel bence bide katlandımı süperr
bilmem ki aşılama için 10. Günüm transfer için 7
Normal bence cnm benim 12. Gün 40 14. Gün 200 cikti birden ziplio yani insallah
Hem aşılama hem tüp bebek mi yaptırdın sen? Aşılama 10 transfer 7 ne demek?bacım 3 gün embriyosu transfer saymazsak bu gün 7. Günüm yarın 8 olcak işte aşılama içinde 10. Günüm bu gün
Bacım o nasıl oluyor aşılama ve transfer ikisi bir arada nasıl oldun bacım anlat bacımbacım 3 gün embriyosu transfer saymazsak bu gün 7. Günüm yarın 8 olcak işte aşılama içinde 10. Günüm bu gün
Nasil yani aşılama 10. transfer 7. günüm derken yeni bir yontemmi bubacım 3 gün embriyosu transfer saymazsak bu gün 7. Günüm yarın 8 olcak işte aşılama içinde 10. Günüm bu gün
Ben onun agzindan dinliycem cok merak ettim gercekten boyle bi olay nasil oldu.. Tıpta onemli bi gelismeBen yazıyım size o görmedi sanırım evet arkadaşın bazı yumurtaları tahminde erken çatlamış dr onlarıda riske atmamış aşılama yapmış
Diğer topladıkları yumurtadanda embriyo oluşturup transfer yapmışlar
Hakkında inş hayırlısı
İnş 17 sinde güzel haber veririm sizlere inşşşbiz her zaman halaya hazırız güzel sonuçlar olsun yeterki :) :)
kuzum sorma yaa 2 gün kaldı.. heycandan ölmezsem iyiKuzummm anam 2 gün kaldı kız vallaa. Ayyy en güzel haberleri alalım inşallah fıstığım. Dualarım seninle![]()
inş canım benim.. ardından da senden güzel haber alalımmmmbacım 3 gün embriyosu transfer saymazsak bu gün 7. Günüm yarın 8 olcak işte aşılama içinde 10. Günüm bu gün
kesinlikle katılıyorum sana beklemek ne zormuş yAatransferden sonra hemen ertesi gün belli olsa ya yaaa beklemek olmuyo böyle :)
aynen @sus_panda nın anlattığı gibi olmuş canım :) ben de işk duyduğumda şaşırmıştım :)Ben onun agzindan dinliycem cok merak ettim gercekten boyle bi olay nasil oldu.. Tıpta onemli bi gelisme
Regl olmuyoruz zaten aldığımız ilaçlardan dolayı canım. Ama o kadar akıntı normal mi bilmiyorum açıkcası bi druna ya da hemşirene ulaşsan mı acabaArkadaşlar
öğleden sonra benim kasıklarım ağrımaya başladı ve bı kaç gundur gelen ıslak cıvık sulu akıntı daha sıcak ve yoğun bı sekılde daha cok gelmeye başladı
kasıklarımda biraz ağrıyor reglımde benım genelde bole baslar
bu belırtı reglı olacağım mı anlamına gelıo yoksa reglı olamadığım ıcın mı karnım ve kasıklarım agrıo o sıcak sıvı gelıo
sankı vajınamın ıcı yanıo