- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Kizlar bugunku beta hcg sonucumda >1000 yaziyor... acaba 1000den buyuk degeri olcmuyor mu anlamadim
kızlar 135 çıktı hoca ile görüştüm bir daha kan vermene gerek yok kesin dedi 23-24 kasım gibi keseyi görmek için us çağırdı :)) yuppiiiiii çok mutluyum
kızlar 135 çıktı hoca ile görüştüm bir daha kan vermene gerek yok kesin dedi 23-24 kasım gibi keseyi görmek için us çağırdı :)) yuppiiiiii çok mutluyum
Evet canim netten bakmistim.. arayip sorayim en iyisi1000 den buyuk bır deger cıkmıs bellı kı ama neden sonuc belırtılmemıs kı acaba. netten mı bakıyosun canım ıstersen bır de hastaneyı arayıp sor
Canim ben acikcasi gerek yoksa meraktan test yapmamandan yanayim. Bana yapma artik dediler yaptim sorun çıktı. .. belki de her gebelikte oluyordur benim durumumdan herkes gidip iki gunde bir yapmiyordur... sonuclarina guven icini ferah tut baska da baktirma benceçok şükür canım ıkımızın de degerı 2 katından fazla artmıs cok sevındım. ben daha once test verdıgımı soylemedığim için benden 2 gun sonra yıne test ıstedıler zaten ben de yaptırmak ıstıyorum merak edıyorum kac cıkıcak
Canim ben acikcasi gerek yoksa meraktan test yapmamandan yanayim. Bana yapma artik dediler yaptim sorun çıktı. .. belki de her gebelikte oluyordur benim durumumdan herkes gidip iki gunde bir yapmiyordur... sonuclarina guven icini ferah tut baska da baktirma bence
Peki o zaman insallah guzel guzel artar :)ama benım merkezım degerımı ıstedı 2 gun sonrakı sonucu da bıldırın ona gore ılac duzenlemesı yapalım dedıler. yoksa daha yaptırmam heralde.
gözün aydın canım.kızlar 135 çıktı hoca ile görüştüm bir daha kan vermene gerek yok kesin dedi 23-24 kasım gibi keseyi görmek için us çağırdı :)) yuppiiiiii çok mutluyum
Merhaba hayırlı olsun tekrar yaptiracakmsinz . ben de 25 ekimde 2 transfer yapıldı. Bugün yaptırdım testi 1416 çıktı Dr büyük ihtimal ikiz olur çarşamba tekrar test yaptir yükselmiş ise ultrasonda bakarım diğer haftaya dedi
Merhaba hayırlı olsun tekrar yaptiracakmsinz . ben de 25 ekimde 2 transfer yapıldı. Bugün yaptırdım testi 1416 çıktı Dr büyük ihtimal ikiz olur çarşamba tekrar test yaptir yükselmiş ise ultrasonda bakarım diğer haftaya dedi
nazlieylul _balprensesi_ kızlar sizleri tebrik ediyorum ve şunu sormak istiyorum merak ettigimden degerleriniz böyleyken idrar testi nasıl sonuç veriyo hala çokmu silik cikiyo
Çok şükür cnm bana gerek yok dedi ama ben perşembe bir daha yaptırıp gelişimine bakmak istiyorum.çok şükür canım ıkımızın de degerı 2 katından fazla artmıs cok sevındım. ben daha once test verdıgımı soylemedığim için benden 2 gun sonra yıne test ıstedıler zaten ben de yaptırmak ıstıyorum merak edıyorum kac cıkıcak
canım sen çok sabırlı çıktın. ama iyisini yaptın valla. yapıncada stres oluyor insan yapmayınca danazlieylul _balprensesi_ kızlar sizleri tebrik ediyorum ve şunu sormak istiyorum merak ettigimden degerleriniz böyleyken idrar testi nasıl sonuç veriyo hala çokmu silik cikiyo
saol cnm Allah razı olsun hepimizin değeri kat kat artsın rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasıngözün aydın canım.
ben yapmadım cnm 10.gün yaptım silik çıktı kan sonucu pozitif çıkınca bir daha idrar yapmadımnazlieylul _balprensesi_ kızlar sizleri tebrik ediyorum ve şunu sormak istiyorum merak ettigimden degerleriniz böyleyken idrar testi nasıl sonuç veriyo hala çokmu silik cikiyo
Çok şükür cnm bana gerek yok dedi ama ben perşembe bir daha yaptırıp gelişimine bakmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?