• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

aynen bı kere daha yaptırırız cunku test gununden sonrakı artısa daha cok onemlı bence son kez yaptırır artık ultrason gununu beklerız hayırlısıyla da gorururuz bebısımızı ıns.:dua:
amin inş burdaki herkes ve tüm bekleyenler için herşey yolunda gider.

Hamileler kesinleşmiş çok şükür çok sevindim :) nazlieylul nazlieylul _balprensesi_ _balprensesi_ bende bekliyorum transferim oldu pazar günü. Ama bugün öğrendimki rahim kalınlığım 6,5 muş sanırım, çokmu az kızlar biraz moralim bozuldu..
ben hiç sormadım bile cnm ama merak etme doktorlar bunu önemsiyorlar bir sorun varsa tedavi edip zaten öyle transfer ederdi.

Slm kızlar hadi gözün nüz aydın degerler yuksek cıkmış maşallah hamile hanımlar şu bacını za da dua eder isiniz bizm halimiz den ancak sizler bizler anlarız bacılar bebeğimi aldım geldim 6 hücreli orta kalite li 3 ÇÜ gün embriyom bacılar sizce tutar mı acaba yorumlar ınızı bekliyorum canlar

benım fsh ım 11.44 du canım 4 yumurtam toplandı cok sukur allah nasıp ettı ben daha fazla cıkar dıye beklıyodum ama buna da sukur dedım ve nıhayet sımdı hamıleyım. inş Allah sıze de nasıp eder

Canım bende aslında polikistik var çok fazla yumurtam oluşuyor aslında ama tabi doğal yollarda hepsi büyümüyor ancak tedavide çoğu büyümeye geçiyor son tedavimde doz düşük tutuldu hepsi büyümeye geçince e2 yükseliyor yumurta kalitesi düşüyr az ama kaliteli yumurta istiyoruz demişti bu seferde son birkaç gün dozu düşürünce dr daha da, yumurtalarım olgun çıkmadı 4 tane toplanmıştı bende de ama daha çok vardı yani. Aaradan 1.5 sene geçti fsh böyle çıktı bakalım yumurta sayım kaç olacak toplamda olgunlaştırılmayacaklarla beraber. Allah ol desin yeter ki zaten en fazla 2 embriyo transferi yapılabiliyor.

kızlar 135 çıktı hoca ile görüştüm bir daha kan vermene gerek yok kesin dedi 23-24 kasım gibi keseyi görmek için us çağırdı :)) yuppiiiiii çok mutluyum

Hadi gözün aydın canım maşallah Allah tamamına erdirsin kucağına da sağlıkla al inşallah.

Kızlar kaç gündür adet sancım var bugün 12. Günüm acaba tutmadı mı adet mi olacağım moralim çok bozuk test günüm cumartesi şimdiden olumsuz sonuca alıştırıyorum sanırım kendimi

13.gün canım. Şükürler olsun...
Sanirim 2 embriyo konmustu büyük ihtimalle ikizlerin olacak saglikla dogsunlar insallah benim kizimda 11. Gun 115 gibi bi değerdi. Sonrasinda 13. Gunde 380 di 15. Gun 690di sonra katlana katlana gitmisti.

Kızlar kaç gündür adet sancım var bugün 12. Günüm acaba tutmadı mı adet mi olacağım moralim çok bozuk test günüm cumartesi şimdiden olumsuz sonuca alıştırıyorum sanırım kendimi
bilemeyizki canım. benim mesela adet belirtim olmuyor normalde. yine öyle belirgin bir belirtim yok. bildiğim benim :)
ama testlerim şu an pozitif. 6. gün kan verdim çok erkendi ama 20 çıktı.

kaçıncı gün embriyosuydu senin ? baya olmuş aslında artık öğrenebilirsin varsa çıkar. bayaa ileri bir tarih vermişler .
benimde test tarihim cumartesi bugün 8. günüm

canım hamıle olanların yarısından fazlası adet olacagını sanmıs belırtılen bırbırıne benzer cunku. benım de sancılarım vardı ama adet sancımı tanıyorum oyle degıldı farklı bı sancı ben basta ılaclardan dedım ama bebısımdenmıs ıns sızınde pozıtıf cıkıcak moralsız olmayın hemen

Back