Nasıl kullancam bilemedim deben kullanıyorum canım fitil olarak. transferden önce başlamıştım. Olumlu çıktı sonuç ama devam ediyorum. Ultrasondan sonra doktor devam edip etmeyeceğime karar verecekmiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl kullancam bilemedim deben kullanıyorum canım fitil olarak. transferden önce başlamıştım. Olumlu çıktı sonuç ama devam ediyorum. Ultrasondan sonra doktor devam edip etmeyeceğime karar verecekmiş.
Tabi yeterki sonucu güZel olsunvalla iğne de çok fena.. herbiryerim mor ama sabrediyoruz işte sonucu güzel olsun
Nasıl kullancam bilemedim de
İyice içerde mi olması gerekiyorvajinal yoldan kullanıyosun. biraz beyaz beyaz geri geliyor ama yine de etkisini gösteriyormuş
Çok saçma bi konu amavajinal yoldan kullanıyosun. biraz beyaz beyaz geri geliyor ama yine de etkisini gösteriyormuş
Çok saçma bi konu ama
Evet 2 embriyoydu sağlıklı olsunda inşallah. Bizim bir anda 3e katlamışSanirim 2 embriyo konmustu büyük ihtimalle ikizlerin olacak saglikla dogsunlar insallah benim kizimda 11. Gun 115 gibi bi değerdi. Sonrasinda 13. Gunde 380 di 15. Gun 690di sonra katlana katlana gitmisti.
2.günde verdim canım ya 11 ve 13 inşallah öyledir :)canım sen peş peşe mı kan verdın? e o zaman senın bebısler ıkız
Yapcam testide ilacın etkisi gecmismidir hala kestiremiyorumm geçen hafta çarşamba akşam saat6_7 arası vurmuştum.bugün 11.günüm aşağı yukarı kaç çıkması lazım bhcg nin canm?ben dun aksam yaptım canım ılk basta sılıktı ama aradan 15-20 dkka gecınce koyulastı. c kadar koyu olmasa da koyuydu. daha sabah test yapmadım. senın de az kaldı canım senle aramızda 1 gun var bence sen de 12. gunce test yapabılırsın sonucun cıkar
Gittiği yere kadar itiyosu canım :))Kızlaaar bugün hiç bakamadım yazılanlara işe başladığım için. Epey yazmışsınız ve güzel haberler geliyor. Herkesin değerler yukselmede çook sevindim. Bana Dr. dün lekelenme için crinone jel verdi. Cmt de keseyim görmeye çağırdı. Bu jeli kullananlar f vajinaya ne kadar itiyorsunuz?
Dış gebelik olmasi mümkün degil hayirli olsunMerhaba kizlar..27 ekimde transfer oldu benim..2 adet 6.gun embriyosu..Bugun 12. gundu kan testinde 437 cikmis..Ama bana yuksek geldi acaba dis gebelik mi diye tedirgin oldum yada ikisi mi tutundu varmi benzer sonuc olan..
Tesekkur ederim neden oyle dedin benim bu ucuncu denememde artik negatife kendim inasil sartlamissam inanamiyorum da..Dış gebelik olmasi mümkün degil hayirli olsun
Yaaa, ben çubuğu yarısına kadar itiyorum aceba çok mu ittim diye korkuyordumGittiği yere kadar itiyosu canım :))
Yapcam testide ilacın etkisi gecmismidir hala kestiremiyorumm geçen hafta çarşamba akşam saat6_7 arası vurmuştum.bugün 11.günüm aşağı yukarı kaç çıkması lazım bhcg nin canm?
Tebrik ederim canım. Benim de 7.gün 98, 9.gün 320 çıktı. Belki de ikizdir. Dr.bana ikiz olabilir dedi keseyi cmt görünce anlayacaz. İnş. olumsuz bi seyler degildirDış gebelik olmasi mümkün degil hayirli olsun
Canım öncelikle hayırlı olsun , benim 12.gün değerim 513'tü ve dün kalp atışlarını duydum tek bebeğimin , yani sakın öyle kötü şeyler getirme aklınaMerhaba kizlar..27 ekimde transfer oldu benim..2 adet 6.gun embriyosu..Bugun 12. gundu kan testinde 437 cikmis..Ama bana yuksek geldi acaba dis gebelik mi diye tedirgin oldum yada ikisi mi tutundu varmi benzer sonuc olan..