• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kızlaaar bugün hiç bakamadım yazılanlara işe başladığım için. Epey yazmışsınız ve güzel haberler geliyor. Herkesin değerler yukselmede çook sevindim. :halay:Bana Dr. dün lekelenme için crinone jel verdi. Cmt de keseyim görmeye çağırdı. Bu jeli kullananlar f vajinaya ne kadar itiyorsunuz?

ben dun aksam yaptım canım ılk basta sılıktı ama aradan 15-20 dkka gecınce koyulastı. c kadar koyu olmasa da koyuydu. daha sabah test yapmadım. senın de az kaldı canım senle aramızda 1 gun var bence sen de 12. gunce test yapabılırsın sonucun cıkar
Yapcam testide ilacın etkisi gecmismidir hala kestiremiyorumm geçen hafta çarşamba akşam saat6_7 arası vurmuştum.bugün 11.günüm aşağı yukarı kaç çıkması lazım bhcg nin canm?

Kızlaaar bugün hiç bakamadım yazılanlara işe başladığım için. Epey yazmışsınız ve güzel haberler geliyor. Herkesin değerler yukselmede çook sevindim. :halay:Bana Dr. dün lekelenme için crinone jel verdi. Cmt de keseyim görmeye çağırdı. Bu jeli kullananlar f vajinaya ne kadar itiyorsunuz?
Gittiği yere kadar itiyosu canım :))

Merhaba kizlar..27 ekimde transfer oldu benim..2 adet 6.gun embriyosu..Bugun 12. gundu kan testinde 437 cikmis..Ama bana yuksek geldi acaba dis gebelik mi diye tedirgin oldum yada ikisi mi tutundu varmi benzer sonuc olan..

Merhaba kizlar..27 ekimde transfer oldu benim..2 adet 6.gun embriyosu..Bugun 12. gundu kan testinde 437 cikmis..Ama bana yuksek geldi acaba dis gebelik mi diye tedirgin oldum yada ikisi mi tutundu varmi benzer sonuc olan..
Dış gebelik olmasi mümkün degil hayirli olsun

Yapcam testide ilacın etkisi gecmismidir hala kestiremiyorumm geçen hafta çarşamba akşam saat6_7 arası vurmuştum.bugün 11.günüm aşağı yukarı kaç çıkması lazım bhcg nin canm?

Hıı dımı senın ıgne faktörün vardı. Normal sartlarda benım 12. Gunde 202 cıktı nazlieylülün 135 senınkınde bu aralıkta cıkar sanırım

Canım öncelikle hayırlı olsun , benim 12.gün değerim 513'tü ve dün kalp atışlarını duydum tek bebeğimin , yani sakın öyle kötü şeyler getirme aklına

Back