• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Ayy akşama bırakma ya ben ölürüm akşama kadar meraktan.. şimdi versen ya:KK17:
canım 6. günümde vermiştim o da akşamdı. iğne olduğum hastanede. şu an işteyim. hastane evime yakın. aynı yerde yaptırayım diye. aslında bende sabırsızım ama. :eek:

Kızlar verdım kanı beklıyorum@nazlieylul sen ne durumdasın canım?
dün akşamdan beri ağlıyorum olmuycak diye allahım nolur katlasın değer içim çok huzursuz
hayırlısı olsun hakkımızda. hepimiz aynı durumdayız. artacak mı diye telaş içinde. görmeden rahat edemiyor insan. Bir zaman böyle meraklı olacağız sanırım. daha devamında da stres var :KK17:

hayırlısı olsun hakkımızda. hepimiz aynı durumdayız. artacak mı diye telaş içinde. görmeden rahat edemiyor insan. Bir zaman böyle meraklı olacağız sanırım. daha devamında da stres var :KK17:
allahım nolur ya ayetel kürsi okuyun kızlar.

dün akşamdan beri ağlıyorum olmuycak diye allahım nolur katlasın değer içim çok huzursuz

Nıye uzuyosun kendını bu kadar tutunmus ıste bebegın sana ne kadar guzel bı duygu onu sevıp onunla konus aglayıp uzme bebegını bırakmıycaklar bızı ben ınanıyorum

Back