- 12 Temmuz 2015
- 350
- 360
- 23
- 32
günaydın kızlar test verdim bekliyorum
_balprensesi_
ne durumdasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi güzel şeyler yaz bize de moral olsun Allahım inş hamileyim yazarsın inşşşş ..günaydın kızlar test verdim bekliyorum_balprensesi_ ne durumdasın
bugün sonuç bekleyen var bayaa :) ben de akşam vermeyi düşünüyorum.günaydın kızlar test verdim bekliyorum_balprensesi_ ne durumdasın
Ayy akşama bırakma ya ben ölürüm akşama kadar meraktan.. şimdi versen yabugün sonuç bekleyen var bayaa :) ben de akşam vermeyi düşünüyorum.
cnm benim 10. gün 60 çıktı şimdi katlanması lazımHadi güzel şeyler yaz bize de moral olsun Allahım inş hamileyim yazarsın inşşşş ..![]()
canım 6. günümde vermiştim o da akşamdı. iğne olduğum hastanede. şu an işteyim. hastane evime yakın. aynı yerde yaptırayım diye. aslında bende sabırsızım ama.Ayy akşama bırakma ya ben ölürüm akşama kadar meraktan.. şimdi versen ya![]()
ay hadi inşallah.. benimde 20 çıkmıştı. bende 40 ı kovalıyorumcnm benim 10. gün 60 çıktı şimdi katlanması lazım![]()
dün akşamdan beri ağlıyorum olmuycak diye allahım nolur katlasın değer içim çok huzursuzay hadi inşallah.. benimde 20 çıkmıştı. bende 40 ı kovalıyorum![]()
bende verdim bekliyorum bi 30-40 dk sonra çıkıcak inşKızlar verdım kanı beklıyorum@nazlieylul sen ne durumdasın canım?
günaydın kızlar test verdim bekliyorum_balprensesi_ ne durumdasın
Kızlar verdım kanı beklıyorum@nazlieylul sen ne durumdasın canım?
hayırlısı olsun hakkımızda. hepimiz aynı durumdayız. artacak mı diye telaş içinde. görmeden rahat edemiyor insan. Bir zaman böyle meraklı olacağız sanırım. daha devamında da stres vardün akşamdan beri ağlıyorum olmuycak diye allahım nolur katlasın değer içim çok huzursuz
allahım nolur ya ayetel kürsi okuyun kızlar.hayırlısı olsun hakkımızda. hepimiz aynı durumdayız. artacak mı diye telaş içinde. görmeden rahat edemiyor insan. Bir zaman böyle meraklı olacağız sanırım. daha devamında da stres var![]()
dün akşamdan beri ağlıyorum olmuycak diye allahım nolur katlasın değer içim çok huzursuz
görmeden rahat edemem başında bekliyorum şuanNıye uzuyosun kendını bu kadar tutunmus ıste bebegın sana ne kadar guzel bı duygu onu sevıp onunla konus aglayıp uzme bebegını bırakmıycaklar bızı ben ınanıyorum
görmeden rahat edemem başında bekliyorum şuan
kahvaltımı yaptım başında böyle bekliyorum offf offffBen de zaman gecsın kahvaltı edıcem 45 dkkaya cıkar benımkı de ıns
Cıktı sonucum 202kahvaltımı yaptım başında böyle bekliyorum offf offff
Ohh gözün aydın canım benimmmm Çok çok çok sevindimmmmmCıktı sonucum 202![]()
ayyy cnm allah tamamını erdirsin hadi gözün aydın benim ki çıkmadı halaCıktı sonucum 202![]()