• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kizlar bugunku beta hcg sonucumda >1000 yaziyor... acaba 1000den buyuk degeri olcmuyor mu anlamadim

1000 den buyuk bır deger cıkmıs bellı kı ama neden sonuc belırtılmemıs kı acaba. netten mı bakıyosun canım ıstersen bır de hastaneyı arayıp sor

kızlar 135 çıktı hoca ile görüştüm bir daha kan vermene gerek yok kesin dedi 23-24 kasım gibi keseyi görmek için us çağırdı :)) yuppiiiiii çok mutluyum

çok şükür canım ıkımızın de degerı 2 katından fazla artmıs cok sevındım. ben daha once test verdıgımı soylemedığim için benden 2 gun sonra yıne test ıstedıler zaten ben de yaptırmak ıstıyorum merak edıyorum kac cıkıcak :D

çok şükür canım ıkımızın de degerı 2 katından fazla artmıs cok sevındım. ben daha once test verdıgımı soylemedığim için benden 2 gun sonra yıne test ıstedıler zaten ben de yaptırmak ıstıyorum merak edıyorum kac cıkıcak :KK70:
Canim ben acikcasi gerek yoksa meraktan test yapmamandan yanayim. Bana yapma artik dediler yaptim sorun çıktı. .. belki de her gebelikte oluyordur benim durumumdan herkes gidip iki gunde bir yapmiyordur... sonuclarina guven icini ferah tut baska da baktirma bence

Canim ben acikcasi gerek yoksa meraktan test yapmamandan yanayim. Bana yapma artik dediler yaptim sorun çıktı. .. belki de her gebelikte oluyordur benim durumumdan herkes gidip iki gunde bir yapmiyordur... sonuclarina guven icini ferah tut baska da baktirma bence

ama benım merkezım degerımı ıstedı 2 gun sonrakı sonucu da bıldırın ona gore ılac duzenlemesı yapalım dedıler. yoksa daha yaptırmam heralde.

Merhaba hayırlı olsun tekrar yaptiracakmsinz . ben de 25 ekimde 2 transfer yapıldı. Bugün yaptırdım testi 1416 çıktı Dr büyük ihtimal ikiz olur çarşamba tekrar test yaptir yükselmiş ise ultrasonda bakarım diğer haftaya dedi

Yok tekrar yaptırmayacağım. haftaya cuma ultrason kontrolüne gideceğim. ama ben iki kez kan tahlili yaptırdım. katlanarak arttığı için tekrar gerek görmediler.

Merhaba hayırlı olsun tekrar yaptiracakmsinz . ben de 25 ekimde 2 transfer yapıldı. Bugün yaptırdım testi 1416 çıktı Dr büyük ihtimal ikiz olur çarşamba tekrar test yaptir yükselmiş ise ultrasonda bakarım diğer haftaya dedi

Sizin hamileliğiniz de hayırlı olsun buarada. inşallah kucağımıza alırız sağlıkla :)

nazlieylul nazlieylul _balprensesi_ _balprensesi_ kızlar sizleri tebrik ediyorum ve şunu sormak istiyorum merak ettigimden degerleriniz böyleyken idrar testi nasıl sonuç veriyo hala çokmu silik cikiyo

ben dun aksam yaptım canım ılk basta sılıktı ama aradan 15-20 dkka gecınce koyulastı. c kadar koyu olmasa da koyuydu. daha sabah test yapmadım. senın de az kaldı canım senle aramızda 1 gun var bence sen de 12. gunce test yapabılırsın sonucun cıkar

çok şükür canım ıkımızın de degerı 2 katından fazla artmıs cok sevındım. ben daha once test verdıgımı soylemedığim için benden 2 gun sonra yıne test ıstedıler zaten ben de yaptırmak ıstıyorum merak edıyorum kac cıkıcak :KK70:
Çok şükür cnm bana gerek yok dedi ama ben perşembe bir daha yaptırıp gelişimine bakmak istiyorum.

Çok şükür cnm bana gerek yok dedi ama ben perşembe bir daha yaptırıp gelişimine bakmak istiyorum.

aynen bı kere daha yaptırırız cunku test gununden sonrakı artısa daha cok onemlı bence son kez yaptırır artık ultrason gununu beklerız hayırlısıyla da gorururuz bebısımızı ıns.:dua:

Hamileler kesinleşmiş çok şükür çok sevindim :) nazlieylul nazlieylul _balprensesi_ _balprensesi_ bende bekliyorum transferim oldu pazar günü. Ama bugün öğrendimki rahim kalınlığım 6,5 muş sanırım, çokmu az kızlar biraz moralim bozuldu..

Kizlar bugun 5. Günüm. Dün progesteron jel kahverengili beyazli tortu seklinde geldi hep beyaz geliyordu başına gelen var mi?

Back