• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Yok cnm ole korkulari birak yer cekimine karsi dayanikli embriyolar ilk 3 gun cok onemli stres ve sinirden uzak dur dinlen ama devamli yatma rahime kanda gitmeli birde beslenmen onemli protein agirlikli beslenmelisin bol su icmelisin birde dua insallah guzel haberler verirsin bize.
Çok sağol canım valla her hareketime dikkat ediyorum Allaha emanet artık.. bol bol içiyorum su bakalım sonuç güzel olsun..

4 gün önce 512 olan değerim bugün 830 çıktı.. kanamam yok.. doktor sabah bir daha yaptır gel görüşelim büyük ihtimal düşük dedi. İnşallah devam eder... :(

4 gün önce 512 olan değerim bugün 830 çıktı.. kanamam yok.. doktor sabah bir daha yaptır gel görüşelim büyük ihtimal düşük dedi. İnşallah devam eder... :KK43:

İnşallah değerlerin düzenli bir şekilde artmaya devam eder. Allah bebeğini sana bağışlasın hemen üzülme, inanarak dua et. Allah isteyen herkese sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

4 gün önce 512 olan değerim bugün 830 çıktı.. kanamam yok.. doktor sabah bir daha yaptır gel görüşelim büyük ihtimal düşük dedi. İnşallah devam eder... :KK43:
Canım bütün testleri aynı yerdemi yaptırdın bazen farklı merkezlerde farklı sonuçlar cikarabiliyomus ole duydum hep aynı yerde yaptr farklı yer ise canm??

İnşallah değerlerin düzenli bir şekilde artmaya devam eder. Allah bebeğini sana bağışlasın hemen üzülme, inanarak dua et. Allah isteyen herkese sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Teşekkür ederim. .......

Aydin dimi. :KK36:igne degildir. 18 aydir hic deger cikmayinca inanasim gelmiyor.

CAnım gözünaydın maşallah çok güzel çıkmış değerin Allah mutluluğumuzu daim etsin inş.:KK68:benim de yarın Test günüm merkeze gidicem değerım kaç oldu acaba çok merak ediyorum.:KK17:

:KK17::KK17::KK17::KK17:

CAnım gözünaydın maşallah çok güzel çıkmış değerin Allah mutluluğumuzu daim etsin inş.:KK68:benim de yarın Test günüm merkeze gidicem değerım kaç oldu acaba çok merak ediyorum.:KK17:
canım yaa sana söyledim kesin iğneden değildir diye. kendime olunca yorum yapamıyorum. acaba iğne mi diyorum. hep sanki kötü bir sürpriz olacakmış gibi.
yarın senin test günün mü. 40 çıkmıştı dimi. ondan sonra bir daha yapmadın test

canım yaa sana söyledim kesin iğneden değildir diye. kendime olunca yorum yapamıyorum. acaba iğne mi diyorum. hep sanki kötü bir sürpriz olacakmış gibi.
yarın senin test günün mü. 40 çıkmıştı dimi. ondan sonra bir daha yapmadın test

iğneden değildir ya idrarda hemen çıkmazdı o zaman dediğin gibi.yok canım kan testi yapmadım idrar testi yaptım dun sabah onda da belırgın cıktı. damarımı zor buluyolar o yuzden sürekli kan vermek istemedim. 8. gün 40 çıktı benim evet. bana da öyle geliyo canım kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiç sanki bişi olucakmış gibi korkuyorum Allah bebişlerimizi bizlere bağışlasın. 2 bucuk yıldır ilk defa yasıyorum bu heyecanı allahıma şükürler olsun beklediğime değdi. inş kucağımıza alıcağımız günleri de paylaşırız burdan :dua:

iğneden değildir ya idrarda hemen çıkmazdı o zaman dediğin gibi.yok canım kan testi yapmadım idrar testi yaptım dun sabah onda da belırgın cıktı. damarımı zor buluyolar o yuzden sürekli kan vermek istemedim. 8. gün 40 çıktı benim evet. bana da öyle geliyo canım kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiç sanki bişi olucakmış gibi korkuyorum Allah bebişlerimizi bizlere bağışlasın. 2 bucuk yıldır ilk defa yasıyorum bu heyecanı allahıma şükürler olsun beklediğime değdi. inş kucağımıza alıcağımız günleri de paylaşırız burdan :dua:
o his bende de var. bir de öyle kesin belirti diyeceğim bir şey. arada belime giren keskin bir ağrı var. bel kalça arası. ilk 3-4 gün çok fazlaydı ama . onun dışında bir şeyim yok . turp gibiyim :)
bugünde işe başladım. 1 haftalık rapor almıştım. zaman daha hızlı geçer. evde çok sıkıldım alışkın olmadığım için.

o his bende de var. bir de öyle kesin belirti diyeceğim bir şey. arada belime giren keskin bir ağrı var. bel kalça arası. ilk 3-4 gün çok fazlaydı ama . onun dışında bir şeyim yok . turp gibiyim :)
bugünde işe başladım. 1 haftalık rapor almıştım. zaman daha hızlı geçer. evde çok sıkıldım alışkın olmadığım için.

ben de nerdeyse 1 haftadır çalışıyorum ama bana nıye zaman geçmiyosa :) benim de bel ağrım çok oluyo. gögüs hassasiyetim başladı 2 gündür. bi de bazen ayağa kalkınca kasıklarıma kram gibi bi ağrı giriyo bi kaç saniye hareketsiz kalıyorum vajinaya kadar vuruyo. çok acıkıyorum bi de sankı dunyaları yıyebılırmısım gıbı ama yemege baslayınca anında şişiyorum normalde bıtırdıgım tabağı bıteremıyorum. şimdilik bu kadar :)

Back