• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

ben de nerdeyse 1 haftadır çalışıyorum ama bana nıye zaman geçmiyosa :) benim de bel ağrım çok oluyo. gögüs hassasiyetim başladı 2 gündür. bi de bazen ayağa kalkınca kasıklarıma kram gibi bi ağrı giriyo bi kaç saniye hareketsiz kalıyorum vajinaya kadar vuruyo. çok acıkıyorum bi de sankı dunyaları yıyebılırmısım gıbı ama yemege baslayınca anında şişiyorum normalde bıtırdıgım tabağı bıteremıyorum. şimdilik bu kadar :)
bende kasıl ağrısı olmuyor. kendimi dinlersem minik minik bir şeyler oluyor.
ama benim adet sancım da olmaz. bir bakarım oluvermişim. o yüzden değişik bir durumum yok. bekleyip göreceğiz. elimizden geleni yaptık. gerisi Allahın takdiri canım :dua:
yarın senin için heyecanlanıcaz desene. :KK76:

ama benim adet sancım da olmaz. bir bakarım oluvermişim. o yüzden değişik bir durumum yok. bekleyip göreceğiz. elimizden geleni yaptık. gerisi Allahın takdiri canım :dua:

ben dün geceden heyecanlıyım canım ya doğru dürüst uyuyamadım bu gece nası geçicek hiç bilmiyorum. hayırlısıyla şu rizkli dönemleri bi atlatsak hamileliğin en keyifli kısmına geçiversek hemen :)

yumurta toplamadan önce olmuş muydu ağrınız kızlar

ben dün geceden heyecanlıyım canım ya doğru dürüst uyuyamadım bu gece nası geçicek hiç bilmiyorum. hayırlısıyla şu rizkli dönemleri bi atlatsak hamileliğin en keyifli kısmına geçiversek hemen :)
ay keşkeee daha güzel bir dua olamaz bugün benim için =) bende korku içindeyim acabalar kafamda. saf saf dolanıyorum :kahve:

ay keşkeee daha güzel bir dua olamaz bugün benim için =) bende korku içindeyim acabalar kafamda. saf saf dolanıyorum :kahve:

aynen canım sorma bi durduk yere gülüyorum sonra bi anda ya bişi olurda diyip felaket senaryoları çiziyorum sonra yine hayallere dalıyorum kafa bi dünya anlıycağın :D

aynen canım sorma bi durduk yere gülüyorum sonra bi anda ya bişi olurda diyip felaket senaryoları çiziyorum sonra yine hayallere dalıyorum kafa bi dünya anlıycağın :KK70:
Kızlar bugün ben de ikinci kan teslimi yaptiracam. İnşallah düsmemistir çünkü kahverengi akıntı devam ediyor. Bugün işe de başladım mecbur

artma oldu mu peki. canım sildiğinde mi geliyor. az mı çok mu yani. kötü örnek ama ablam 2 kez düşük yaptıda wc kapısında beklerdik ne olcak diye :(
Kızlar bugün ben de ikinci kan teslimi yaptiracam. İnşallah düsmemistir çünkü kahverengi akıntı devam ediyor. Bugün işe de başladım mecbur

İnş katlanarak arttığını göreceksin canım. bazılarının yerleşme kanaması uzun sürebiliyomuş elinde değil biliyorum ama mümkün olduğunca stres yapmamaya çalış. dr unla da konuş tekrardan belki extra bi iğne ilaç vs verir

İnş katlanarak arttığını göreceksin canım. bazılarının yerleşme kanaması uzun sürebiliyomuş elinde değil biliyorum ama mümkün olduğunca stres yapmamaya çalış. dr unla da konuş tekrardan belki extra bi iğne ilaç vs verir
Evet canım bugün gitcem Dr. uma. İnşallah önemli bi şey değildir. Hayırlısıyla atlatsaydik şu günleri

Back