• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kahverengi seklinde devam ediyor cok sukur halime ama iyi degilim agrilarim oluyor ara ara birde kusma basladi bugun ama bebis olsunda raziyim hepsine...
Benim de devam ediyor yaa sebebini de bilemiyorum. Kırmızıya dönmez inşallah. Çok fena halsizligim var.

Benim de devam ediyor yaa sebebini de bilemiyorum. Kırmızıya dönmez inşallah. Çok fena halsizligim var.
Insallah ben adet kanamasi gibi yaşadim kahverengiler korkutmasin sizi ama dinlenin yormayin kendinizi bende halsizim bugun tum gun uyudum.

Kızlar merhaba, maşallah ne kadar çok hamile oldu herkesi tek tek tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi☺️ Bende bugün transfer oldum. Siz neler yapmıştınız rahatmıydınız, yattığım yerden kalkarken karnıma baskı yapıyo die korkuyorum, bişe olurmu?
Yok cnm ole korkulari birak yer cekimine karsi dayanikli embriyolar ilk 3 gun cok onemli stres ve sinirden uzak dur dinlen ama devamli yatma rahime kanda gitmeli birde beslenmen onemli protein agirlikli beslenmelisin bol su icmelisin birde dua insallah guzel haberler verirsin bize.

Ama tabiki bi kaç defa daha yaptırman lazım kan testini , asıl önemli olan güzel bi şekilde artışa devam etmesi , ama gebelik var o kesin
Evet canim.valla her asamada stres devam ediyor edecek.. hayirlisi olsun bakalim
Aksi durum olmazsa birkac gun sonra tekrarlarim.

Back