Heyyy yaşasınnnnn sana da halay çekelim hadiiiKızlar hamileyim kan değerim 60 çıktı
Ay çok seviniyorum pozitif haberlere yaaaa negatiflere üzüldüğüm kadar.. Rabbim herkese hamileyim yazmayı nasip etsin. çok sevindim çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyyy yaşasınnnnn sana da halay çekelim hadiiiKızlar hamileyim kan değerim 60 çıktı
Kahverengi seklinde devam ediyor cok sukur halime ama iyi degilim agrilarim oluyor ara ara birde kusma basladi bugun ama bebis olsunda raziyim hepsine...Nasılsın? Kanaman vardı galiba??? Geçti mi?
Benim de devam ediyor yaa sebebini de bilemiyorum. Kırmızıya dönmez inşallah. Çok fena halsizligim var.Kahverengi seklinde devam ediyor cok sukur halime ama iyi degilim agrilarim oluyor ara ara birde kusma basladi bugun ama bebis olsunda raziyim hepsine...
Kişisel bilgiler kısmında hamilelik takvimi var oraya tahmini dogum tarihinizi yaziyorsunuz..Kızlar hamilelik takvimi nasıl eklenıyor bakalım
Insallah ben adet kanamasi gibi yaşadim kahverengiler korkutmasin sizi ama dinlenin yormayin kendinizi bende halsizim bugun tum gun uyudum.Benim de devam ediyor yaa sebebini de bilemiyorum. Kırmızıya dönmez inşallah. Çok fena halsizligim var.
Yarın işe başlamam gerekiyor öğretmenim. İnşallah olumsuz bi etkisi olmaz.Insallah ben adet kanamasi gibi yaşadim kahverengiler korkutmasin sizi ama dinlenin yormayin kendinizi bende halsizim bugun tum gun uyudum.
Yok cnm ole korkulari birak yer cekimine karsi dayanikli embriyolar ilk 3 gun cok onemli stres ve sinirden uzak dur dinlen ama devamli yatma rahime kanda gitmeli birde beslenmen onemli protein agirlikli beslenmelisin bol su icmelisin birde dua insallah guzel haberler verirsin bize.Kızlar merhaba, maşallah ne kadar çok hamile oldu herkesi tek tek tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi Bende bugün transfer oldum. Siz neler yapmıştınız rahatmıydınız, yattığım yerden kalkarken karnıma baskı yapıyo die korkuyorum, bişe olurmu?
Yaa benimde ama gitmeyecegim yarin iyi hisstmiyorum cunku progeston olarak ne kullaniyorsun ignemi jel mi tabletmiYarın işe başlamam gerekiyor öğretmenim. İnşallah olumsuz bi etkisi olmaz.
Transferden sonra bir hafta gitmedim artık gidiyim diyorum. İğne kullanıyorum 3 günde bir yaptırıyorumYaa benimde ama gitmeyecegim yarin iyi hisstmiyorum cunku progeston olarak ne kullaniyorsun ignemi jel mi tabletmi
Oldumu cnmKişisel bilgiler kısmında hamilelik takvimi var oraya tahmini dogum tarihinizi yaziyorsunuz..
Allaha emanetler artik...Yarın işe başlamam gerekiyor öğretmenim. İnşallah olumsuz bi etkisi olmaz.
Olmus olmus masallah))Oldumu cnm
Ben jel.kullaniyordum kanamadan sonra progeston igneye gectim.Transferden sonra bir hafta gitmedim artık gidiyim diyorum. İğne kullanıyorum 3 günde bir yaptırıyorum
Kizlar dayanamadim kan verdim.eve gelene kadar cikmis sonucum. 6.gun 20 nasil.
Hayırlı olsun artık sen de bizdensin , 6. gün için gayet güzel =)=)Kizlar dayanamadim kan verdim.eve gelene kadar cikmis sonucum. 6.gun 20 nasil.
Ay gercekten mi yaa... sagol canim. insan bekleyemiyo idrarda poz gorunce.Hayırlı olsun artık sen de bizdensin , 6. gün için gayet güzel =)=)
Ama tabiki bi kaç defa daha yaptırman lazım kan testini , asıl önemli olan güzel bi şekilde artışa devam etmesi , ama gebelik var o kesinAy gercekten mi yaa... sagol canim. insan bekleyemiyo idrarda poz gorunce.
Evet canim.valla her asamada stres devam ediyor edecek.. hayirlisi olsun bakalimAma tabiki bi kaç defa daha yaptırman lazım kan testini , asıl önemli olan güzel bi şekilde artışa devam etmesi , ama gebelik var o kesin
Evet 6.gun icin cok iyi masalah.Kizlar dayanamadim kan verdim.eve gelene kadar cikmis sonucum. 6.gun 20 nasil.