Tabi herkesin yaşadıkları farklı ben hiç sıkıntı yaşamadım ne bekleme ne cevap alamadığım soru ne hijyen ziya hoca ile genelde görüştük bikaç kere timur hoca ile görüştük. Biz sebepsiz infertilite için gitmiştik 6 ay kendiliğnden gebe kalır mıyım die her ay kontrol e gittik ve hiçbirinde ücret ödemedik. Yumurta toplama günü ücretin yarısını transferde de kalanını ödedik. Halen gidiyorum keseyi ve kalp atışını da orada gördük. Bikaç görüşme sonra hastanede takip olmaya başlayacağım inşallah. Ve ne zaman ararsam destek olmaya devam edeceklerini belirttiler.Ben ilk denemem canım. Gürgan kliniğe gitmiştim ama hiç içime sinmedi gider gitmez beni saatlerce beklettiler. Kendimi hatırlattımda öle aldılar. Sonra dr la görüştüm o da bana hoş olmayan(şimdi anlatamayacağım) bir tavır sergiledi.. hepsini geç girer girmez 450 tl muayene ücreti aldılar. Ben de novaarta karar verdim yarın transferim olcak daha yeni ödeme yapıcam ve onlar sölemedi ben artık ne zaman ödeme yapayım dedim de transfer günü yapın isterseniz dediler. Öle paragöz bi yer değil. Ayrıca cidden sistemli çalışıyolar. Gürgan da iyidir ama bilmiyorum içime sinmedi işte :)
Belki bana o gün öyle denk gelmiştir canım olabilir :) rabbim inşallah kucağına almayı nasip eder. Allahım gönlüne göre versin inş :)Tabi herkesin yaşadıkları farklı ben hiç sıkıntı yaşamadım ne bekleme ne cevap alamadığım soru ne hijyen ziya hoca ile genelde görüştük bikaç kere timur hoca ile görüştük. Biz sebepsiz infertilite için gitmiştik 6 ay kendiliğnden gebe kalır mıyım die her ay kontrol e gittik ve hiçbirinde ücret ödemedik. Yumurta toplama günü ücretin yarısını transferde de kalanını ödedik. Halen gidiyorum keseyi ve kalp atışını da orada gördük. Bikaç görüşme sonra hastanede takip olmaya başlayacağım inşallah. Ve ne zaman ararsam destek olmaya devam edeceklerini belirttiler.
Benim yaşadıklarım böyle ama beklentiler ve karşılaşılan durumlar farklı olabiliyor.
Amin cümlemizin inşallahBelki bana o gün öyle denk gelmiştir canım olabilir :) rabbim inşallah kucağına almayı nasip eder. Allahım gönlüne göre versin inş :)
kişiye göre ücret alıyorlar.özgüven patlaması var.sanki kendilerinden başka doktor ve merkez yok.çalışan bayanların hepside tuhaf.Belki bana o gün öyle denk gelmiştir canım olabilir :) rabbim inşallah kucağına almayı nasip eder. Allahım gönlüne göre versin inş :)
Canım novaartı bi araştır istersen.kişiye göre ücret alıyorlar.özgüven patlaması var.sanki kendilerinden başka doktor ve merkez yok.çalışan bayanların hepside tuhaf.
Kişiye göre diil eksik bilgi veriyorlar. Ziya hoca ve ışın hanımın muayene ücreti 350 tl timur hoca 500 tl. Bu ücretten sonra 6 ay ücretsiz muayene oluyorsunuz diğer kliniklerde aynı bilgiyi vermişti bana biri anatolia meselakişiye göre ücret alıyorlar.özgüven patlaması var.sanki kendilerinden başka doktor ve merkez yok.çalışan bayanların hepside tuhaf.
Benden 450 tl aldılar ama o kimin ücretiydi :)Kişiye göre diil eksik bilgi veriyorlar. Ziya hoca ve ışın hanımın muayene ücreti 350 tl timur hoca 500 tl. Bu ücretten sonra 6 ay ücretsiz muayene oluyorsunuz diğer kliniklerde aynı bilgiyi vermişti bana biri anatolia mesela
Benden 450 tl aldılar ama o kimin ücretiydi :)
Ben de ağustosta gittim direk timur hoca için. 450 tl idi. 500 değildi bana öle sölendi yani.Ben ilk nisan 2016 da gidio ödemiştim o ücreti değiştiyse bilmiyorum
Doğrudur ben ziya hocaya gittim 350 ödedim yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayınBen de ağustosta gittim direk timur hoca için. 450 tl idi. 500 değildi bana öle sölendi yani.
İnşallah tüm temennim herkesin anne olmasıEst sonucu güzel olsun hepimiz için :)
Mrb canim benimde ayin 8 inde,,,ve kizlar bisi,sorcam jel,kullaniyorum arada kahve seklinde jelim geri geliodu,,ama abartisiz yani,,,ama bugun aksamki jeli yapmadan once lavaboya gttim,,bu,kez kahve leke ve pembemsi kirmizimsi gbi bariz belli leke vardi,,,,ama aksamdan su saate kadar baskada olmadi,,ve ilkkez karsilastim bugun 9,gunune grdim transferin,,,benim gbi olan varmiKızlr beni de alın aranıza salı günü benim de test günüm pozitif sonuc alanlar rabbim tamamını erdirsin inş sağlıklı sıhatli alın bebeklerınızı kucagınıza rabbim bizlerede nasip etsin çok korkuyorum ilk denemem
HAyırlı olsun hoşgeldiniz canim rabbim inşallah evlatlarinin sesini duymayi,nasip eder,,benimde 9 gunum,,normalde,bisi,hissetmiyordum,,ama,bugun ust mesajda yazdim,lekem,oldu,,,,dizlerim cok agriyo,,dun sol gogsum agriyodu,gecti, ,bu gun sag gogsum atiyo gbi agrilar oldu,,,aksamdan buyana karnimda agriyo inceden inceden baskada bisi yoook bendeMerhaba kızlar benimde transferim 28 ekimde yapıldı bugün 8. Günüm ilk aşılamam olumsuz olduğundan tüp bebeğe geçtik 25 yumurtamdan 5 döllendi ve dondurduk iki ay sonra transferim yapıldı iki tane embriyo yerleştirildi acayip heyecanlıyım ama umutsuzum da korkuyorum olumsuz çıkar diye hafif adet ağrım var belim ikinci günden beri ağrıyor göbeğimin altından ara ara batmalar oluyor ve kasıklarım acayip hassas ağrılarım devam ediyor umarım olumlu bir sonuç alırız Rabbim tüm isteyen emek veren uğraşan herkesin kucağını doldursun Rabbim herkesin gönlüne göre versin test tarihim 12 kasım bakalım sonucumuz nolacak
Wawww bi hamiş daha kazandık desene yaramaz bi hamiş :) hayırlı olsun tatlıö Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet canım 8 ben hiç beklemiyodum negatıf cıkarsa da üzülmem diyodum hatta dr yapalım dedi diye yaptım yoksa hiç aklımda bile yoktu
Yüksek ihtimalle yerleşme kanaması :) hayırlı olsun diyebiliriz :)Mrb canim benimde ayin 8 inde,,,ve kizlar bisi,sorcam jel,kullaniyorum arada kahve seklinde jelim geri geliodu,,ama abartisiz yani,,,ama bugun aksamki jeli yapmadan once lavaboya gttim,,bu,kez kahve leke ve pembemsi kirmizimsi gbi bariz belli leke vardi,,,,ama aksamdan su saate kadar baskada olmadi,,ve ilkkez karsilastim bugun 9,gunune grdim transferin,,,benim gbi olan varmi
Çok teşekkür ederim canım hoşbulduk inşallah sende ve bekleyen herkes hayırlı sonuçlar alırsınız tatliş tatliş anneler olursunuzH
HAyırlı olsun hoşgeldiniz canim rabbim inşallah evlatlarinin sesini duymayi,nasip eder,,benimde 9 gunum,,normalde,bisi,hissetmiyordum,,ama,bugun ust mesajda yazdim,lekem,oldu,,,,dizlerim cok agriyo,,dun sol gogsum agriyodu,gecti, ,bu gun sag gogsum atiyo gbi agrilar oldu,,,aksamdan buyana karnimda agriyo inceden inceden baskada bisi yoook bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?