- 22 Ekim 2016
- 299
- 114
- 18
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarrrrr HAMİLEYİMMMMMM 369 yehuuu
İnşallah canım yarın güzel haber bekliyorum bende dualarınızı eksik etmeyin bendende
Canimm gozun aydnİyi düşün iyi olucak bol bol dua et Allaha sığın en önemlisi de hayırlısını iste canım inş iyi haberler alıcaksın
Canimm gozun aydn
Kızlar ykızlar yarın transferim yapılacak sabah 8 de.. dualarınıza beni de alın hayırlısıyla nasip olsun inş
Stresten kurtulmuş olman lazım canım . Şu an ben de senin gazına geldim dayanamayıp yarın yaptirabilirimTeşekkürler canım benim çok pişmanım test yaptırdıgıma ama ne kadar erken öğrenirsen o kdr strasi artıyomuş dr un gazına geldm resmen
Stresten kurtulmuş olman lazım canım . Şu an ben de senin gazına geldim dayanamayıp yarın yaptirabilirim
Yaptırma canım bana uymayın valla stresim arttı değer yükselcek mi erken daha diye düşünmeye başladım bilmeseydim salı gününe odaklanmış olcaktım
Yaptırma canım bana uymayın valla stresim arttı değer yükselcek mi erken daha diye düşünmeye başladım bilmeseydim salı gününe odaklanmış olcaktım
Canım senin kaçıncı gün embriyosu?Aynı şeyi soyleyecektim gaza gelip yarin acile mi gitsem diye düşündüm:) senin perşembe günü transferin kaçınçı gün emb.du? Benim cuma günüydü ama tek olduğu için değer çıkmaz yada düşük çıkarsa diye de korkuyorum zamanından önce test için.
Aynı şeyi soyleyecektim gaza gelip yarin acile mi gitsem diye düşündüm:) senin perşembe günü transferin kaçınçı gün emb.du? Benim cuma günüydü ama tek olduğu için değer çıkmaz yada düşük çıkarsa diye de korkuyorum zamanından önce test için.
Oooff öyle de stres böyle de. Bitmez bu stresleeeerrrrYok canım yaptırma sakın bekleyin derim az kalmış zaten.benim 3.gün embriyosu ıkı taneydı canım zaten daha yenı hormon salgılıyolar cıkarsa da dusuk cıkıcak bu sefer de yukselcek mı dıyceksın benım gıbı.ben sımdı pazar da yaptırıcam mecburen.e salı gunu de klınık ıcın yaptırıcam onlar da ıkı gun sonrakı degerı istiycekler persembe yıne yaptırıcam dusun yanı hıc gerek yok o yuzden
Oooff öyle de stres böyle de. Bitmez bu stresleeeerrrr
Gözün aydın cnm tebriklerYa ben inanamıyorum ama Allahım sevincimizi hepimizin daim etsin inş o zaman halay
Canım Allah gönlüne göre versin dua edicemKızlar ykızlar yarın transferim yapılacak sabah 8 de.. dualarınıza beni de alın hayırlısıyla nasip olsun inş
Gözün aydın cnm tebrikler
Canımsın teşekkür ederim ihtiyacım var gerçekten
Canım Allah gönlüne göre versin dua edicem
Yarın 3. Gün canım ikizden korkuyorum olmıcak diye de korkuyprum karmakarışık duygularım.. ikize vücudum zorlanır maddi manevi yetemem diye çok korkuyorum ama diyorum ya olmamasına da korkuyorum. O yüzden hep dua ediyorum herkesin gönlüne göre hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımız olsun inş.. uyuyabilecek miyim bilmiyorum :)Kaçıncı gün oluyo yarın canım? Hadi inş hayırlısıyla al bebişlerini de en heyecanlı kısma asım at:)