Canm o gün sayılmıo diye biliyorum ben. Erken diye düşünme 2,3,4,5. Günlerde oluyo transfer cann. Test günün nezamanToplama günü embriyo oluşturuluyor sonucta. O gün de embriyonun 1.günü olmuyor mu? Bilmiyorumdum ben erken mi olmuş ozan transfer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm o gün sayılmıo diye biliyorum ben. Erken diye düşünme 2,3,4,5. Günlerde oluyo transfer cann. Test günün nezamanToplama günü embriyo oluşturuluyor sonucta. O gün de embriyonun 1.günü olmuyor mu? Bilmiyorumdum ben erken mi olmuş ozan transfer
Canm o gün sayılmıo diye biliyorum ben. Erken diye düşünme 2,3,4,5. Günlerde oluyo transfer cann. Test günün nezaman
Erken diye moralim bozuldu ama nasip olduktan sonra 2.de de olur olmadıktan sonra 5.de de olmaz. Bakalım nasibimiz ne. 9 kasımda test.
Insallah yerlesme kanamasidir cnm benim bugun 2. Gunum dun gece benimde jel tortulari kahve rengi gibi geldi ama benim yerlesme kanamasi olamaz sanirim opudan kalma bi lekeydi benimkisi senin ins yerlesiyordurMrb canim benimde ayin 8 inde,,,ve kizlar bisi,sorcam jel,kullaniyorum arada kahve seklinde jelim geri geliodu,,ama abartisiz yani,,,ama bugun aksamki jeli yapmadan once lavaboya gttim,,bu,kez kahve leke ve pembemsi kirmizimsi gbi bariz belli leke vardi,,,,ama aksamdan su saate kadar baskada olmadi,,ve ilkkez karsilastim bugun 9,gunune grdim transferin,,,benim gbi olan varmi
canım hiç bir ortam anne karnındaki kadar iyi koşullarda değildir. dişarda gelişebiliyosa anne karnında da aynı şekilde gelişicektir yeter ki Allah ol desin bol bol dua et ben hep elim karnımda dua ettim.
Transfer mi oldunuz? Hadi hayirlisi kac tane embriyo konulduSlm kızlar biz geldik bebiş yada bebişlerşmi alıp geldi m canlar ne olur duâ edin
Yok canm bunda morel bozuk bişey yok tutacağı varsa kaçıncı gün olduğuna bakmio yeterki kismet te olsun. morelinin bozulucagini bilsem demezdimErken diye moralim bozuldu ama nasip olduktan sonra 2.de de olur olmadıktan sonra 5.de de olmaz. Bakalım nasibimiz ne. 9 kasımda test.
İnşallah canim benimde jel kaynakli,olan belliydi,,ama bu lekeydi ,,bakakim bi,umit iste,,ama hala,baska olmadiInsallah yerlesme kanamasidir cnm benim bugun 2. Gunum dun gece benimde jel tortulari kahve rengi gibi geldi ama benim yerlesme kanamasi olamaz sanirim opudan kalma bi lekeydi benimkisi senin ins yerlesiyordur
İNŞALLAH canimÇok teşekkür ederim canım hoşbulduk inşallah sende ve bekleyen herkes hayırlı sonuçlar alırsınız tatliş tatliş anneler olursunuz
Ayy,inşallah kizlar cook,ihtiyacim,var bu,güzel habere,,ama,birkerelik oldu baska,yokkYüksek ihtimalle yerleşme kanaması :) hayırlı olsun diyebiliriz :)
Ayy canim ben normalde belirtim,yok,,,,,ikigun once sok gogsum atio cekilio gbi sancim oldu dunde sag gogsum,,incedend3 karnim agrioGünaydın anneler ve anne adaylarıAslında tüm topic adına soruyorum pozitif görenler ne gibi belirtiler yaşamıştınız? Soruyu kendime göre soracak olursam da:) kalça ve sırt ağrısı ile özellikle tek göğüste daha belirgin olan hassasiyet yaşadınız mı? Hem seviniyorum bunlara hem crinone jel yan etkilerinden olabilir mi diyorum
Yok canim anestezi aliosun zaten uyaninca azicik adet agrisi gbi,agrin olabilir korkma hayırlı olsun tedavinYumurta toplama nasıl oluyor kızlar zor mu
Allah yardimcin,olsun canimSlm kızlar biz geldik bebiş yada bebişlerşmi alıp geldi m canlar ne olur duâ edin
Slm canim ankarada novaart tup bebek merkezi var tavsiye ederim
Novart ilk denemem oradaydı allah yüzüne baksın inş bacımBen ilk denemem canım. Gürgan kliniğe gitmiştim ama hiç içime sinmedi gider gitmez beni saatlerce beklettiler. Kendimi hatırlattımda öle aldılar. Sonra dr la görüştüm o da bana hoş olmayan(şimdi anlatamayacağım) bir tavır sergiledi.. hepsini geç girer girmez 450 tl muayene ücreti aldılar. Ben de novaarta karar verdim yarın transferim olcak daha yeni ödeme yapıcam ve onlar sölemedi ben artık ne zaman ödeme yapayım dedim de transfer günü yapın isterseniz dediler. Öle paragöz bi yer değil. Ayrıca cidden sistemli çalışıyolar. Gürgan da iyidir ama bilmiyorum içime sinmedi işte :)
ahhh balım ahh canım çok sıkıldı benim 3 yum erken catlamış Dr aşılama yapalım riske atmaya lım dedi 2 de yum toplan dı yarın arayacak saglıklı ise o iki yumuda koyacak çokk ender görülen bende oldu bunada var dır bir hayır demek istiyom canım sıkıldı amaTransfer mi oldunuz? Hadi hayirlisi kac tane embriyo ahhkonuldu
Novart ilk denemem oradaydı allah yüzüne baksın inş bacım
ahhh balım ahh canım çok sıkıldı benim 3 yum erken catlamış Dr aşılama yapalım riske atmaya lım dedi 2 de yum toplan dı yarın arayacak saglıklı ise o iki yumuda koyacak çokk ender görülen bende oldu bunada var dır bir hayır demek istiyom canım sıkıldı ama
Slm kızlar biz geldik bebiş yada bebişlerşmi alıp geldi m canlar ne olur duâ edin
Amiiiiin allah razı olsun bacım senin de canımAllah yardimcin,olsun canim
hayırlı ugurlu olsun bacım ben mecbur i aşılama yaptırdım 3 yum catlamış 2 yum toplan dı belki pazartesi onlarda koncakazap_cicegi ben de bebişlerimi aldım geldim :) test günüm 17 kasım.. inş herşey iyi olur hepimiz için inş.. sağlıkla huzurla inş
azap_cicegi ben de bebişlerimi aldım geldim :) test günüm 17 kasım.. inş herşey iyi olur hepimiz için inş.. sağlıkla huzurla inş