- 31 Ocak 2016
- 390
- 599
- 33
- 40
Tabi herkesin yaşadıkları farklı ben hiç sıkıntı yaşamadım ne bekleme ne cevap alamadığım soru ne hijyen ziya hoca ile genelde görüştük bikaç kere timur hoca ile görüştük. Biz sebepsiz infertilite için gitmiştik 6 ay kendiliğnden gebe kalır mıyım die her ay kontrol e gittik ve hiçbirinde ücret ödemedik. Yumurta toplama günü ücretin yarısını transferde de kalanını ödedik. Halen gidiyorum keseyi ve kalp atışını da orada gördük. Bikaç görüşme sonra hastanede takip olmaya başlayacağım inşallah. Ve ne zaman ararsam destek olmaya devam edeceklerini belirttiler.Ben ilk denemem canım. Gürgan kliniğe gitmiştim ama hiç içime sinmedi gider gitmez beni saatlerce beklettiler. Kendimi hatırlattımda öle aldılar. Sonra dr la görüştüm o da bana hoş olmayan(şimdi anlatamayacağım) bir tavır sergiledi.. hepsini geç girer girmez 450 tl muayene ücreti aldılar. Ben de novaarta karar verdim yarın transferim olcak daha yeni ödeme yapıcam ve onlar sölemedi ben artık ne zaman ödeme yapayım dedim de transfer günü yapın isterseniz dediler. Öle paragöz bi yer değil. Ayrıca cidden sistemli çalışıyolar. Gürgan da iyidir ama bilmiyorum içime sinmedi işte :)
Benim yaşadıklarım böyle ama beklentiler ve karşılaşılan durumlar farklı olabiliyor.