• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Moraliniz i bozmak istemiyorum ama kızlar negatif benim gelmedi m meleklerim hayırlısı olsun ben anne olmayı çok istedim nasip olmadı

slm bayanlar.bende bu ay tüp bebeğe başlıcamda.2.denememiz olacak.ankarada yaşıyorum.ankarada hangi tüp bebek merkezini önerirsiniz?yardımcı olursanız sevinirim.çok kararsızım nereye gideceğimi bilmiyorum.:110:

Yarın 3. Gün canım ikizden korkuyorum olmıcak diye de korkuyprum karmakarışık duygularım.. ikize vücudum zorlanır maddi manevi yetemem diye çok korkuyorum ama diyorum ya olmamasına da korkuyorum. O yüzden hep dua ediyorum herkesin gönlüne göre hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımız olsun inş.. uyuyabilecek miyim bilmiyorum :)

Ben de korkuyorum ama Allah verdikten sonra da her türlü razıyım olsun yeter ki ikiz zor evet maddiden ziyade erken dogum riskinden korkuyorum ben Allah vaktinde gelmerini nasip eder inş öyle bi durumda.hakkımızda hayırlısı

slm bayanlar.bende bu ay tüp bebeğe başlıcamda.2.denememiz olacak.ankarada yaşıyorum.ankarada hangi tüp bebek merkezini önerirsiniz?yardımcı olursanız sevinirim.çok kararsızım nereye gideceğimi bilmiyorum.:110:

post: 48734673, member: 745012"]slm bayanlar.bende bu ay tüp bebeğe başlıcamda.2.denememiz olacak.ankarada yaşıyorum.ankarada hangi tüp bebek merkezini önerirsiniz?yardımcı olursanız sevinirim.çok kararsızım nereye gideceğimi bilmiyorum.:110:[/QUOTE]
Slm canim ankarada

mlanakarada npost: 48734673 .!.:
Slm canim ankarada novaart tup bebek merkezi var tavsiye ederim

Ben gürgan klinikten memnunum ilk denememde hamileyim çok şükür

Yine ben, yine bir soru:deli: Bugün biraz yürümüştüm ara ara sabahtan akşama farklı zamanlarda. Akşam sırt ve kalça(hiç iğne olmadım) bölgesinde ağrı olmuştu hatta hala tam olarak geçmedi. Bir de bugün göğüs hassaslaşması da başlayınca umutlanmıştım(transferin 8.gunu) ama eve gelince baktım ki crinone jelin yan etkilerinde de bu söylediklerim var:sus: pozitif sonucunu alanlar sizler de bunlar var mıydı yada ne vardı ne yoktu?:)

bende oraya giittim. negatif sonuç aldım.tekrar gitmek istemiyorum.trnasferim ağustosta olmuştu.sizin ne zaman oldu?
Ben ilk denemem canım. Gürgan kliniğe gitmiştim ama hiç içime sinmedi gider gitmez beni saatlerce beklettiler. Kendimi hatırlattımda öle aldılar. Sonra dr la görüştüm o da bana hoş olmayan(şimdi anlatamayacağım) bir tavır sergiledi.. hepsini geç girer girmez 450 tl muayene ücreti aldılar. Ben de novaarta karar verdim yarın transferim olcak daha yeni ödeme yapıcam ve onlar sölemedi ben artık ne zaman ödeme yapayım dedim de transfer günü yapın isterseniz dediler. Öle paragöz bi yer değil. Ayrıca cidden sistemli çalışıyolar. Gürgan da iyidir ama bilmiyorum içime sinmedi işte :)

Back