3.gün emb. Geçen cuma günüydü. şimdi 9 kasımı bekliyorum.Canım senin kaçıncı gün embriyosu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3.gün emb. Geçen cuma günüydü. şimdi 9 kasımı bekliyorum.Canım senin kaçıncı gün embriyosu?
Yarın 3. Gün canım ikizden korkuyorum olmıcak diye de korkuyprum karmakarışık duygularım.. ikize vücudum zorlanır maddi manevi yetemem diye çok korkuyorum ama diyorum ya olmamasına da korkuyorum. O yüzden hep dua ediyorum herkesin gönlüne göre hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımız olsun inş.. uyuyabilecek miyim bilmiyorum :)
slm bayanlar.bende bu ay tüp bebeğe başlıcamda.2.denememiz olacak.ankarada yaşıyorum.ankarada hangi tüp bebek merkezini önerirsiniz?yardımcı olursanız sevinirim.çok kararsızım nereye gideceğimi bilmiyorum.
Slm canim ankarada novaart tup bebek merkezi var tavsiye ederimmlanakarada npost: 48734673 .!.:slm bayanlar.bende bu ay tüp bebeğe başlıcamda.2.denememiz olacak.ankarada yaşıyorum.ankarada hangi tüp bebek merkezini önerirsiniz?yardımcı olursanız sevinirim.çok kararsızım nereye gideceğimi bilmiyorum.
siz nerde yaptırdınız?Slm canim ankarada novaart tup bebek merkezi var tavsiye ederim
Bende oraya gidiyorummltyapst: 48734929 .!.:siz nerde yaptırdınız?
Haydi hayırlısı inşaalllaaahhh Allah kucağımıza almayı nasip etsinKızlarrrrr HAMİLEYİMMMMMM 369 yehuuu
Hayırlı olsun karalule. Senin kaç embriyo ve kaçıncı gün embriyosuydu. Bize de umut olursun.Haydi hayırlısı inşaalllaaahhh Allah kucağımıza almayı nasip etsin
Teşekkür ederim 3. Gün 2 adet transfer edildi. Tek kesem var yani biri tuttu çok şükürHayırlı olsun karalule. Senin kaç embriyo ve kaçıncı gün embriyosuydu. Bize de umut olursun.
Ben gürgan klinikten memnunum ilk denememde hamileyim çok şükürslm bayanlar.bende bu ay tüp bebeğe başlıcamda.2.denememiz olacak.ankarada yaşıyorum.ankarada hangi tüp bebek merkezini önerirsiniz?yardımcı olursanız sevinirim.çok kararsızım nereye gideceğimi bilmiyorum.
bende oraya giittim. negatif sonuç aldım.tekrar gitmek istemiyorum.trnasferim ağustosta olmuştu.sizin ne zaman oldu?Ben gürgan klinikten memnunum ilk denememde hamileyim çok şükür
27 eylülde oldubende oraya giittim. negatif sonuç aldım.tekrar gitmek istemiyorum.trnasferim ağustosta olmuştu.sizin ne zaman oldu?
Ayy ne güzel canım yaa Rabbim bize de nasip eder inşallah.Teşekkür ederim 3. Gün 2 adet transfer edildi. Tek kesem var yani biri tuttu çok şükür
Amin inşallahAyy ne güzel canım yaa Rabbim bize de nasip eder inşallah.
Masallah cok guzel 8. Gune iicn. Kat kat artar insallah senin 5. Gun embriyosumuydu?Evet iğnem için acıle gıttık dr yapalım bi test varsa cıkar dedi ve sonucum 40 çıktı
Ben ilk denemem canım. Gürgan kliniğe gitmiştim ama hiç içime sinmedi gider gitmez beni saatlerce beklettiler. Kendimi hatırlattımda öle aldılar. Sonra dr la görüştüm o da bana hoş olmayan(şimdi anlatamayacağım) bir tavır sergiledi.. hepsini geç girer girmez 450 tl muayene ücreti aldılar. Ben de novaarta karar verdim yarın transferim olcak daha yeni ödeme yapıcam ve onlar sölemedi ben artık ne zaman ödeme yapayım dedim de transfer günü yapın isterseniz dediler. Öle paragöz bi yer değil. Ayrıca cidden sistemli çalışıyolar. Gürgan da iyidir ama bilmiyorum içime sinmedi işte :)bende oraya giittim. negatif sonuç aldım.tekrar gitmek istemiyorum.trnasferim ağustosta olmuştu.sizin ne zaman oldu?