• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Merhabalar bayanlar.. tedavim süresince forumu hep takip ediyordum, hamileler çok maşallah, Allah isteyen herkese versin. Benimde dün yumurtalarım toplandı, 9 taneden 7 tanesi işleme alındı dediler. Bugün aradılar sadece 3 tanesi döllenmiş:KK43: moralim çok bozuldu sabahtan beri ağlıyorum, transfere kadar onlarda gider diye korkuyorum Döllenmeden sonra çok kayıp olurmu kızlar!
Sıkma canini cnm sana 1 tanesi bile yeter Allah ol derse ol demezse isterse 20 tane döllensin napican.bizim komsu dan 5 tane toplandi 5. Gune kadar 2 tane kaldi kattilar ikiside dogdu masallah sapasaglam. Benimde 5 döllendi 5.güne kadar geldi 1.kalite dondurduk tek tek koydular ama tutmadi simdi son ikiyi koydular bakalm.kismet yani takma kafana.

Merak ediyorum benim gibi paranoyaklık yapan var mıydı:110: Uyanırken farkında olmadan geriniyorum bişey olmuş mudur, hızlı eğildim ne olur, unutup yanlışlıkla sandalye kaldırdım napcam ben şimdi. Böyle geziniyorum hep:silah:
Hep ayni tedirginlikler cnm bende de cok var ay ustumden battaniyeyi atarken hizli attim birsey oldumu saçimi toplarken cokmu gerindim kocama sarilmaz oldum geriniyom yukari diye

Kizlar merhaba malesef kanama gecirdim bu sabah adet kanamasi gibi baya yogun cok yogun kasik agrisi ile basladi hemen doktora gittim kese duruyor hala ama dusuk riski cok fazla igneye basladik hemen dularinizi bekliyorum....
Ay geçmiş olsun cnm nasilsin simdi progestan kullaniyormuydun

Moraliniz i bozmak istemiyorum ama kızlar negatif benim gelmedi m meleklerim hayırlısı olsun ben anne olmayı çok istedim nasip olmadı
sağlık olsun cnm insallah birdahaki sefere yada insallah tüpten sonra doğal yoldan tutanlardan olursun aminn

Wawww bi hamiş daha kazandık desene yaramaz bi hamiş :) hayırlı olsun tatlıö Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Günaydın canım ay hamiş miyim şimdi çok tuhaf bı duygu insanın inanası gelmiyo :) dr kanıma girdi ya yoksa yaramazlık falan yaparmıydım hiç o_O

Merhaba kızlar benimde transferim 28 ekimde yapıldı bugün 8. Günüm ilk aşılamam olumsuz olduğundan tüp bebeğe geçtik 25 yumurtamdan 5 döllendi ve dondurduk iki ay sonra transferim yapıldı iki tane embriyo yerleştirildi acayip heyecanlıyım ama umutsuzum da korkuyorum olumsuz çıkar diye hafif adet ağrım var belim ikinci günden beri ağrıyor göbeğimin altından ara ara batmalar oluyor ve kasıklarım acayip hassas ağrılarım devam ediyor umarım olumlu bir sonuç alırız Rabbim tüm isteyen emek veren uğraşan herkesin kucağını doldursun Rabbim herkesin gönlüne göre versin test tarihim 12 kasım bakalım sonucumuz nolacak

Benimkiyle benzer belirtileriniz var inş hayırlısıyla pozitifi görürsünüz.benim 27 ekimde yapıldı transferim ve bel agrım hıc gecmedi.dün pozitifi gördüm kan testinde çok şükür

Kızlr beni de alın aranıza salı günü benim de test günüm pozitif sonuc alanlar rabbim tamamını erdirsin inş sağlıklı sıhatli alın bebeklerınızı kucagınıza rabbim bizlerede nasip etsin çok korkuyorum ilk denemem

Nazlıeylül canım hoşgeldin sana yapma test diyodum ben kendimi kan verirken buldum:) ama pişmanım erken yaptıgım için. Sen gününü bekle erken öğrenince stres de daha çok oluyo

Merhaba kızlar benimde transferim 28 ekimde yapıldı bugün 8. Günüm ilk aşılamam olumsuz olduğundan tüp bebeğe geçtik 25 yumurtamdan 5 döllendi ve dondurduk iki ay sonra transferim yapıldı iki tane embriyo yerleştirildi acayip heyecanlıyım ama umutsuzum da korkuyorum olumsuz çıkar diye hafif adet ağrım var belim ikinci günden beri ağrıyor göbeğimin altından ara ara batmalar oluyor ve kasıklarım acayip hassas ağrılarım devam ediyor umarım olumlu bir sonuç alırız Rabbim tüm isteyen emek veren uğraşan herkesin kucağını doldursun Rabbim herkesin gönlüne göre versin test tarihim 12 kasım bakalım sonucumuz nolacak
Caniim hadi hayrlisi hakkmzda. İnşallah çok güzel haberler alrsn. Transferin 28 ekimde olduysa test gün 10kasm olmuyor mu yaf

Günaydın anneler ve anne adayları:KK52:Aslında tüm topic adına soruyorum pozitif görenler ne gibi belirtiler yaşamıştınız? Soruyu kendime göre soracak olursam da:) kalça ve sırt ağrısı ile özellikle tek göğüste daha belirgin olan hassasiyet yaşadınız mı? Hem seviniyorum bunlara hem crinone jel yan etkilerinden olabilir mi diyorum:KK64:

Günaydın anneler ve anne adayları:KK52:Aslında tüm topic adına soruyorum pozitif görenler ne gibi belirtiler yaşamıştınız? Soruyu kendime göre soracak olursam da:) kalça ve sırt ağrısı ile özellikle tek göğüste daha belirgin olan hassasiyet yaşadınız mı? Hem seviniyorum bunlara hem crinone jel yan etkilerinden olabilir mi diyorum:KK64:
Ben transferin 4.gününden beri göğüs hassasiyeti yasadim kasiklarimda ara ara batma ağrı oldu hala devam ediyor şeffaf akıntı oldu bende bunlarin hepsini ilaçlara bagladim ama değilmiş ; )))

Aynı şeyi soyleyecektim gaza gelip yarin acile mi gitsem diye düşündüm:) senin perşembe günü transferin kaçınçı gün emb.du? Benim cuma günüydü ama tek olduğu için değer çıkmaz yada düşük çıkarsa diye de korkuyorum zamanından önce test için.
Benimde cuma günü 1tane kaçıncı gün embriyosuydu canm

Ben transferin 4.gününden beri göğüs hassasiyeti yasadim kasiklarimda ara ara batma ağrı oldu hala devam ediyor şeffaf akıntı oldu bende bunlarin hepsini ilaçlara bagladim ama değilmiş ; )))

Ben de şu an yürüyünce sırt ve kalça ağrısı ile ozellikle tek göğüste hassasiyet var ama sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum deyip ilaçlara bağlıyorum. İnşallah ben de senin gibi bir sonuc alıp ilaçlardan değilmiş derim:)

Benimde cuma günü 1tane kaçıncı gün embriyosuydu canm
3.gündü çarşamba toplama cuma transfer oldu.

Yumurta toplama nasıl oluyor kızlar zor mu
Anestezi altında oluyor zaten hiçbiriyle anlamadan tatlı derin bir uykudan uyanıyorsun. Hatta ben o uykudan keşke biraz daha uyusaydım diyerek uyandım:)

Anestezi altında oluyor zaten hiçbiriyle anlamadan tatlı derin bir uykudan uyanıyorsun. Hatta ben o uykudan keşke biraz daha uyusaydım diyerek uyandım:)
Ay inşallah bende öyle uyanırım sanırım çok korkuyorum :(

2.gün oluyo canm toplama gününü saymıyosun. Benmde salı toplanmsti cuma transfer

Back