• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Bugün bu ne güzel haberler ya hu gaza geliom valla :)) ama benm catlatma ignesi vuruldu 5.gün sağlıklı sonuç olmaz

Bence de değerin gayet iyi canım hergün katlanacak bu değer. Tebrikler. Darısı bize. Senin transfer hangi gün olmuştu?

Amin canım inş katlanır :dua: darısı başınıza inş hepimiz hamiş çıkalım burdan:dua: geçen hafta perşembe olmuştu canım bugün 8. Gün

Canıım ay çok sevindiim süper bi sonuç hemde daha erkenden ☺️ Tebrik ediyorum sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin

Gerçekten mi ya çok mutluyum ama çok da korkuyorum çok saol canım benim Allahım sizinda güZel haberlerinizi almayı nasip etsin mutluluğumuz daim olsun

Gerçekten mi ya çok mutluyum ama çok da korkuyorum çok saol canım benim Allahım sizinda güZel haberlerinizi almayı nasip etsin mutluluğumuz daim olsun
Tatlım 8. Gün diosun daha bugün hcg hormonumuydu o kana yeni karışıyor diye biliyorum, yani 40 şimdiden gayet iyi geldi bana☺️ 10. Ve 12. Gün tekrarla testleri zaten ama hamile olduğun kesin☺️

Tatlım 8. Gün diosun daha bugün hcg hormonumuydu o kana yeni karışıyor diye biliyorum, yani 40 şimdiden gayet iyi geldi bana☺️ 10. Ve 12. Gün tekrarla testleri zaten ama hamile olduğun kesin☺️

Aynen dün bugun anca kana karışıyo artık pazar günü ve salı gunu tekrar test vericem dualarım sızınle her duamda burdaki arkadaşlarıma da nasip et diye:dua:

Back