Kötü düşünme kız olumlu düşün . Sev bebişini daha da sıkı tutunsun sana :)Ay öyleyim galiba ama çok erken oldu ya sevincim yarıda kalıcak dıye korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kötü düşünme kız olumlu düşün . Sev bebişini daha da sıkı tutunsun sana :)Ay öyleyim galiba ama çok erken oldu ya sevincim yarıda kalıcak dıye korkuyorum
Doktor iyi dediysr sıkıntı yok ınsalah artar degerin gözün aydın ilk halayin benden
Ya ben inanamıyorum ama Allahım sevincimizi hepimizin daim etsin inş o zaman halay
Keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık kızlar her bebiş için toplanır iki dönerdikDoktor iyi dediysr sıkıntı yok ınsalah artar degerin gözün aydın ilk halayin benden
Canim gunune bakarak cok.iyi . hayirli olsun simdiden.Ay öyleyim galiba ama çok erken oldu ya sevincim yarıda kalıcak dıye korkuyorum
Hadi bakalım gözün aydın netleştiğini de görürsün bi an önce inşallah :)
Kötü düşünme kız olumlu düşün . Sev bebişini daha da sıkı tutunsun sana :)
İnşallah canım hepimizin böyle güzel haberlerini alırız inşallah :)Saol canım Allah hepimizi sevindirsin inş
Kıyamam :)Ay sevmezmıyım ya elim bebişimde hep
Çok saol canım benim ben de şaşırdım inş yükselir endişe hiç bitmiyo level atlıyo sürekli inş Allah hepimizin yüzünü güldürürCanim gunune bakarak cok.iyi . hayirli olsun simdiden.
Bence de değerin gayet iyi canım hergün katlanacak bu değer. Tebrikler. Darısı bize. Senin transfer hangi gün olmuştu?Ay öyleyim galiba ama çok erken oldu ya sevincim yarıda kalıcak dıye korkuyorum
Bence de değerin gayet iyi canım hergün katlanacak bu değer. Tebrikler. Darısı bize. Senin transfer hangi gün olmuştu?
2 tane ydi demi cnm senin transfer edilen embriyoAmin canım inş katlanır darısı başınıza inş hepimiz hamiş çıkalım burdan geçen hafta perşembe olmuştu canım bugün 8. Gün
Canıım ay çok sevindiim süper bi sonuç hemde daha erkenden Tebrik ediyorum sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsinEvet iğnem için acıle gıttık dr yapalım bi test varsa cıkar dedi ve sonucum 40 çıktı
Aynen canım 2 tane2 tane ydi demi cnm senin transfer edilen embriyo
Canıım ay çok sevindiim süper bi sonuç hemde daha erkenden Tebrik ediyorum sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin
Tatlım 8. Gün diosun daha bugün hcg hormonumuydu o kana yeni karışıyor diye biliyorum, yani 40 şimdiden gayet iyi geldi bana 10. Ve 12. Gün tekrarla testleri zaten ama hamile olduğun kesinGerçekten mi ya çok mutluyum ama çok da korkuyorum çok saol canım benim Allahım sizinda güZel haberlerinizi almayı nasip etsin mutluluğumuz daim olsun
Tatlım 8. Gün diosun daha bugün hcg hormonumuydu o kana yeni karışıyor diye biliyorum, yani 40 şimdiden gayet iyi geldi bana 10. Ve 12. Gün tekrarla testleri zaten ama hamile olduğun kesin