2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Canım benim geldi valla geldi yubbili yubbili. Bebişlerim benle Allahıma bin şükür kuzum bin şükür. Bu haberi almak ne muhteşem birşeymiş. Rabbim hepinize nasip etsin

Kızlaar çalıştığım yerde bir abla var beni de çok sever. Tedavi olacağımı da biliyor. Bebekler için converse patik örüyormuş öyle. Bana da getirdi pembe uğur getirsin diye. O kadar güzeller ki. O kadar sevindim ki insanın etrafında onu düşünen değer veren insanların olması çok güzel çok duygulandım tabii. İnşallah Rabbim giydirmemi de nasip eder.

Ayy yaa bugünde icim içime sığmıyor yellu bidaha ne zaman teste gideceksin

Canımsınız kızlarya valla hakkınızı nasıl öderim. Kız ne böreği sabah ne yedim farkında değildim bile :) ama yicem en kısa zamanda :)

senin yerine ben yedim canım seni beklerken dedim şimdi yellu heyecandan yiyememiştir seni düşünerek yedim yani gerçekten bak

Kızlarrrrr HAMİLEYİMMMMMM 369 yehuuu
kuzummmmmmmmmmmmm MAŞALLAH gözün aydın ben sölemiştim dimi sana bacım benim dedigim cıkıyo yaa cıkıyoooo RABBİM kucagına almayıda nasip eder inşşş hamilesin demiştimmmmmmm

Hayırlı olsun:) Gerçekten ne bereketli bir topicmiş hep hayırlı haberler ardarda.

9 Kasımda bir grup halay da benim yazımın sonrasında olur inşallah. Dua edin bana da anne adayları:)
Biz her daim halaya hazırız siz yeterki güzel heberleri getirin hatunlarrr

Kazlar vala bu sayfanin en büyük avantajı herkes cok inandi ve herkes pozitifti allahta karsiligini verdi ınsalah hepimiz icin hayirlisi olur ve bebislerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…