Yarın kontrolüm var benimde sonra yumurta toplama olcak haftaya dua edin kızlar :)Biz her daim halaya hazırız siz yeterki güzel heberleri getirin hatunlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın kontrolüm var benimde sonra yumurta toplama olcak haftaya dua edin kızlar :)Biz her daim halaya hazırız siz yeterki güzel heberleri getirin hatunlarrr
Kuzum ben çok korkmuştum ağrım olur falan diye ama maşallah hiç ağrım olmadı.. ilk gün bi adet sancısı gibi (ki benim adetim çok şiddetli olur daha az bi ağrı) vardı ertesi güne o da kalmamıştı.. rabbim sağlık versin başlangici güzel olsun inşkızlarr ALLAH rızası için banada dua edermisinz nolurrr yarım yumlarım toplanacAK sabah 7.5 dr burda olun dedi hayrlı dualarınızı bekliyorum canlar
Evet canım biz inandık rabbimde ol dedi hamdolsun. yaşamak isteyen kim varsa rabbim dolu dolu yasatsinKazlar vala bu sayfanin en büyük avantajı herkes cok inandi ve herkes pozitifti allahta karsiligini verdi ınsalah hepimiz icin hayirlisi olur ve bebislerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza alırız
ALLAH razı olsun canlar ALLAH razı olsun RABNBİM yawrunuzu size bagslasın inşEderiz tabiki sen icini ferah tut olumlu ol bak herşey nasıl gelişiyor
ALLAH razı olsunnn bacımmmmmmButun dualarimiz seninle allah emeğini bosa cikarmasin pozitif dusun pozitif olsun
aminnn aminn inşşş inşş canımm ALLAH razı olsun inş yarın dr bna derki rahim duvarın 9 olmuş derse varyaaa ALLAHHH derimm ilk tüp bebk denemesin de transverde dr 7.2 demişti yalvarmıştım transver etmeyelim 1 ay bekliyelim diye beklemedi oda tutmamıştı carşmda konturole gittim dr 7-7.5 demişti bide yarın 9 derse yuppiiii dicem transvere kadar 10 olur inşş bu garip bacınız dua bekliyo canlarrHadi bakalım insllah seninkide cok iyi olur :)
hayrlı ugurlu olsun bacım demek hemn hemn beraberiz ALLAH yardımcımız olsun cümlemizin inşYarın kontrolüm var benimde sonra yumurta toplama olcak haftaya dua edin kızlar :)
Amin canım inşallah aynı zamanda güzel haberler veririz :)ALLAH razı olsun canlar ALLAH razı olsun RABNBİM yawrunuzu size bagslasın inş
ALLAH razı olsunnn bacımmmmmm
aminnn aminn inşşş inşş canımm ALLAH razı olsun inş yarın dr bna derki rahim duvarın 9 olmuş derse varyaaa ALLAHHH derimm ilk tüp bebk denemesin de transverde dr 7.2 demişti yalvarmıştım transver etmeyelim 1 ay bekliyelim diye beklemedi oda tutmamıştı carşmda konturole gittim dr 7-7.5 demişti bide yarın 9 derse yuppiiii dicem transvere kadar 10 olur inşş bu garip bacınız dua bekliyo canlarr
hayrlı ugurlu olsun bacım demek hemn hemn beraberiz ALLAH yardımcımız olsun cümlemizin inş
benm de ilk tüpte agrım çok olmamıştı canım agrıya ragzıyım yetr ki tutsun bu benim son şansım t.bebk için bankadan kredi cektik canım bidaha şansım olmucakk elimiz ayagımız kurudu iyice ALLAHtan dr cok vicdanlı makul fiytla yapıyo çok şükür işi gücü rast gittsin bu dr menopozlu kadına bile dogurtmuş güveniyorum inş bu defa yüzüm güler inşşKuzum ben çok korkmuştum ağrım olur falan diye ama maşallah hiç ağrım olmadı.. ilk gün bi adet sancısı gibi (ki benim adetim çok şiddetli olur daha az bi ağrı) vardı ertesi güne o da kalmamıştı.. rabbim sağlık versin başlangici güzel olsun inş
aminnnn amin balım inşş ALLAH razı olsunEvet canım biz inandık rabbimde ol dedi hamdolsun. yaşamak isteyen kim varsa rabbim dolu dolu yasatsin
10 un üzerinde mi olması gerekiyo kalınlık dün 8,9 mu 8,6 mı neydi benimAmin canım inşallah aynı zamanda güzel haberler veririz :)
Cnm cok sevindim tebrik ederim saglikla katlansin ins. Kac embriyo kacinci gunduKızlarrrrr HAMİLEYİMMMMMM 369 yehuuu
Ben 8.6 ile girmiştim transfere10 un üzerinde mi olması gerekiyo kalınlık dün 8,9 mu 8,6 mı neydi benim
8 ile 17 arasinda olmali diye biliyorum. Benim 16 idi transferde kizimdada 17 idi.10 un üzerinde mi olması gerekiyo kalınlık dün 8,9 mu 8,6 mı neydi benim
Ben 8.6 ile girmiştim transfere [/
o zaman normaldir inşallah benimde güzel dedi gerçi doktorda :) 13 tane yumurtacığım vardı :)
aminn inş inşş canmmAmin canım inşallah aynı zamanda güzel haberler veririz :)
8.ile 12 arası diye biliyorum benmde bi 9 olsa yetrr MAŞLLH senin ki iyi transver oldumu10 un üzerinde mi olması gerekiyo kalınlık dün 8,9 mu 8,6 mı neydi benim
benmde 2. gündü ilk transverim canım aynen dedigin gibi RABBİM kunfe yekun desin yetr ki benm kli tutmamıştı çok şükür bak hamişsin bin şükür
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminn balım inşşRabbim tüm bekleyenleri hayırlı haberlerle sevindirsin inşallah bugün cuma haydii herkes duayaa
hmm bol bol dua edelim ozamn sagol gülüm vla ben herkeze dua ediyorum RABBİM duysun sesimizi inşSela ile Cuma namazı vakti arası dua için en güzel zaman. Beni de unutmayın olur mu
dayanamazsam pazar giderim söz virememPazartesi beraber gidelim bari
Ana bende gelip sizin doktorlari tebrik edecedim ya tühhdayanamazsam pazar giderim söz viremem