• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

kızlarr ALLAH rızası için banada dua edermisinz nolurrr yarım yumlarım toplanacAK sabah 7.5 dr burda olun dedi hayrlı dualarınızı bekliyorum canlar :KK200::KK36:
Kuzum ben çok korkmuştum ağrım olur falan diye ama maşallah hiç ağrım olmadı.. ilk gün bi adet sancısı gibi (ki benim adetim çok şiddetli olur daha az bi ağrı) vardı ertesi güne o da kalmamıştı.. rabbim sağlık versin başlangici güzel olsun inş :dua:

Kazlar vala bu sayfanin en büyük avantajı herkes cok inandi ve herkes pozitifti allahta karsiligini verdi ınsalah hepimiz icin hayirlisi olur ve bebislerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza alırız
Evet canım biz inandık rabbimde ol dedi hamdolsun. yaşamak isteyen kim varsa rabbim dolu dolu yasatsin

Ederiz tabiki sen icini ferah tut olumlu ol bak herşey nasıl gelişiyor
ALLAH razı olsun canlar ALLAH razı olsun RABNBİM yawrunuzu size bagslasın inş

Butun dualarimiz seninle allah emeğini bosa cikarmasin pozitif dusun pozitif olsun
ALLAH razı olsunnn bacımmmmmm
Hadi bakalım insllah seninkide cok iyi olur :)
aminnn aminn inşşş inşş canımm ALLAH razı olsun inş yarın dr bna derki rahim duvarın 9 olmuş derse varyaaa ALLAHHH derimm ilk tüp bebk denemesin de transverde dr 7.2 demişti yalvarmıştım transver etmeyelim 1 ay bekliyelim diye beklemedi oda tutmamıştı carşmda konturole gittim dr 7-7.5 demişti bide yarın 9 derse yuppiiii dicem transvere kadar 10 olur inşş bu garip bacınız dua bekliyo canlarr :dua::oops::KK61:

Yarın kontrolüm var benimde sonra yumurta toplama olcak haftaya dua edin kızlar :)
hayrlı ugurlu olsun bacım demek hemn hemn beraberiz ALLAH yardımcımız olsun cümlemizin inş :KK17:

ALLAH razı olsun canlar ALLAH razı olsun RABNBİM yawrunuzu size bagslasın inş

ALLAH razı olsunnn bacımmmmmm
aminnn aminn inşşş inşş canımm ALLAH razı olsun inş yarın dr bna derki rahim duvarın 9 olmuş derse varyaaa ALLAHHH derimm ilk tüp bebk denemesin de transverde dr 7.2 demişti yalvarmıştım transver etmeyelim 1 ay bekliyelim diye beklemedi oda tutmamıştı carşmda konturole gittim dr 7-7.5 demişti bide yarın 9 derse yuppiiii dicem transvere kadar 10 olur inşş bu garip bacınız dua bekliyo canlarr :dua::oops::KK61:

hayrlı ugurlu olsun bacım demek hemn hemn beraberiz ALLAH yardımcımız olsun cümlemizin inş :KK17:
Amin canım inşallah aynı zamanda güzel haberler veririz :) :oops:

Kuzum ben çok korkmuştum ağrım olur falan diye ama maşallah hiç ağrım olmadı.. ilk gün bi adet sancısı gibi (ki benim adetim çok şiddetli olur daha az bi ağrı) vardı ertesi güne o da kalmamıştı.. rabbim sağlık versin başlangici güzel olsun inş :dua:
benm de ilk tüpte agrım çok olmamıştı canım agrıya ragzıyım yetr ki tutsun bu benim son şansım t.bebk için bankadan kredi cektik canım bidaha şansım olmucakk elimiz ayagımız kurudu iyice ALLAHtan dr cok vicdanlı makul fiytla yapıyo çok şükür işi gücü rast gittsin bu dr menopozlu kadına bile dogurtmuş güveniyorum inş bu defa yüzüm güler inşş

Evet canım biz inandık rabbimde ol dedi hamdolsun. yaşamak isteyen kim varsa rabbim dolu dolu yasatsin
aminnnn amin balım inşş ALLAH razı olsun

Maşallah guzelce döllenir insallah. benim 5 yumurtam toplandi 3 ü döllendi 2 tanesi 1. kaliteydi onlar transfer oldu cok şükür tuttu. bide benim 2. gun transfer oldu hiç umudunuzu kaybetmeyin rabbimin ol demesine bakıyor hersey D dryslck

Maşallah guzelce döllenir insallah. benim 5 yumurtam toplandi 3 ü döllendi 2 tanesi 1. kaliteydi onlar transfer oldu cok şükür tuttu. bide benim 2. gun transfer oldu hiç umudunuzu kaybetmeyin rabbimin ol demesine bakıyor hersey D dryslck
benmde 2. gündü ilk transverim canım aynen dedigin gibi RABBİM kunfe yekun desin yetr ki benm kli tutmamıştı çok şükür bak hamişsin bin şükür

Rabbim tüm bekleyenleri hayırlı haberlerle sevindirsin inşallah bugün cuma haydii herkes duayaa :dua:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminn balım inşş

can bacılar bu arada hepimizin cuması mubarek dualarımız kabul olsun inşş ismimime dua edermisin canlarr ismim DİLEK ALLAH razı olsun edende de etmeyen dende
bu arada canlar kızkardeşimde transver oldu aynı dr a bu gün 3. günü 2 tane konmuş onun test yaptıgı gün ben trasver olcam herhlde ::)

Back