bende istiyooooomm :)Gell gell gel vatandaş gell bu topige giren hamile kalıyor gelll
Öle oldu valla sevincimizle seviniyo üzüntümüzle üzülüyoruz hepimizBu arada ne kadar güzel arkadaşlıklar kurmuşşunuz böyle maşallah :)
Hakketten yaaaa maşallah subhanallah fiyelim Rabbim nazarlardan korusun hepimiziGell gell gel vatandaş gell bu topige giren hamile kalıyor gelll
Gell gell gel vatandaş gell bu topige giren hamile kalıyor gelll
Aminnn çokça aminnn şu mübarek günde rabbime sonsuz şükürler olsunHakketten yaaaa maşallah subhanallah fiyelim Rabbim nazarlardan korusun hepimizi
Tamam senide kıskaca alırız:)))Valla ben ocakta başlayayım bu topiğe yazıcam hamile kaldık diye buraları terketmeyin bana da uğur getirin bak ona göreee
Allah m bin şükür gozun aydin canimmm cok sevindimmm oleyyy be oleyyKızlarrrrr HAMİLEYİMMMMMM369 yehuuu
Tamam senide kıskaca alırız:)))
Benimde ay sonuna doğru belli olcak kızlar benimle birlikte de halay çekin olur mu :):):)Tamam senide kıskaca alırız:)))
Kızlarrrrr HAMİLEYİMMMMMM369 yehuuu
TEBRİKLER MEVLAM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNKızlarrrrr HAMİLEYİMMMMMM369 yehuuu
Valla oyle oldu ne ugurlu bi topik oldu masallah bizeGell gell gel vatandaş gell bu topige giren hamile kalıyor gelll
Bendende oh be ohhhh be :)Oh bee. super canim ya.
Çok teşekkür edeeim cancağZımmmm :) aminnn inşallah :)Maşallahh kuzuummm çok sevindim inann Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin
Yubbili kuzum yubbilii lülülülülülülülüüüYaaaa ben biliyodummm kiiiii iste buuuu şükürler olsun veren rabbime teyy teyy teyyyy
Bu da golll hatun buda gollllllllAllahımmmmmmmmm goooooooooooooolllllll
Evettt en büyük topic bizim topicÇok sevindimm ayy ne güzel ya bu topik uğurlu galiba. Kızlarrr hepinizi toptan ocak topiğine toplucam bana da uğur getirin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?