Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay kuzummmmmm bende bende çok mutluyum Rabbime bin şükürya bin şükürAllah m bin şükür gozun aydin canimmm cok sevindimmm oleyyy be oleyy
Canım benim geldi valla geldi yubbili yubbili. Bebişlerim benle Allahıma bin şükür kuzum bin şükür. Bu haberi almak ne muhteşem birşeymiş. Rabbim hepinize nasip etsincanım çok sevindim biliyodum dedim sana o bebişler buraya gelcek diye valla bana da zaman gecmedı senın haberını beklerken. çok şükür canım Allah mutluluğunu daim etsin kucağına almayı da nasip etsin inş
Canımsınız kızlarya valla hakkınızı nasıl öderim. Kız ne böreği sabah ne yedim farkında değildim bile :) ama yicem en kısa zamanda :)
Canımsınız kızlarya valla hakkınızı nasıl öderim. Kız ne böreği sabah ne yedim farkında değildim bile :) ama yicem en kısa zamanda :)
Guzel haber verdin ya o yeter bizeCanımsınız kızlarya valla hakkınızı nasıl öderim. Kız ne böreği sabah ne yedim farkında değildim bile :) ama yicem en kısa zamanda :)
Pazar yaptıcam sanırım bida yada pazartesimiydi ay heyecandan herşeyi unuttum:)))Ayy yaa bugünde icim içime sığmıyor yellu bidaha ne zaman teste gideceksin
Ahahaha yirim seni yaaa ohh yarasın bebişlerine de sanada :)senin yerine ben yedim canım seni beklerken dedim şimdi yellu heyecandan yiyememiştir seni düşünerek yedim yani gerçekten bak
Pazartesi beraber gidelim bariPazar yaptıcam sanırım bida yada pazartesimiydi ay heyecandan herşeyi unuttum:)))
Ahahaha yirim seni yaaa ohh yarasın bebişlerine de sanada :)
kuzummmmmmmmmmmmm MAŞALLAH gözün aydın ben sölemiştim dimi sana bacım benim dedigim cıkıyo yaa cıkıyoooo RABBİM kucagına almayıda nasip eder inşşş hamilesin demiştimmmmmmmKızlarrrrr HAMİLEYİMMMMMM 369 yehuuu
Kızlarrrrr HAMİLEYİMMMMMM 369 yehuuu
Ederiz tabiki sen icini ferah tut olumlu ol bak herşey nasıl gelişiyorkızlarr ALLAH rızası için banada dua edermisinz nolurrr yarım yumlarım toplanacAK sabah 7.5 dr burda olun dedi hayrlı dualarınızı bekliyorum canlar
Butun dualarimiz seninle allah emeğini bosa cikarmasin pozitif dusun pozitif olsunkızlarr ALLAH rızası için banada dua edermisinz nolurrr yarım yumlarım toplanacAK sabah 7.5 dr burda olun dedi hayrlı dualarınızı bekliyorum canlar
Hadi bakalım insllah seninkide cok iyi olur :)kızlarr ALLAH rızası için banada dua edermisinz nolurrr yarım yumlarım toplanacAK sabah 7.5 dr burda olun dedi hayrlı dualarınızı bekliyorum canlar
Biz her daim halaya hazırız siz yeterki güzel heberleri getirin hatunlarrrHayırlı olsun:) Gerçekten ne bereketli bir topicmiş hep hayırlı haberler ardarda.
9 Kasımda bir grup halay da benim yazımın sonrasında olur inşallah. Dua edin bana da anne adayları:)