• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

canım çok sevindim biliyodum dedim sana o bebişler buraya gelcek diye :KK49::halay::anneadayı: valla bana da zaman gecmedı senın haberını beklerken. çok şükür canım Allah mutluluğunu daim etsin kucağına almayı da nasip etsin inş:dua:
Canım benim geldi valla geldi yubbili yubbili. Bebişlerim benle Allahıma bin şükür kuzum bin şükür. Bu haberi almak ne muhteşem birşeymiş. Rabbim hepinize nasip etsin :dua::dua::dua:

Kızlaar çalıştığım yerde bir abla var beni de çok sever. Tedavi olacağımı da biliyor. Bebekler için converse patik örüyormuş öyle. Bana da getirdi pembe uğur getirsin diye. O kadar güzeller ki. O kadar sevindim ki insanın etrafında onu düşünen değer veren insanların olması çok güzel çok duygulandım tabii. İnşallah Rabbim giydirmemi de nasip eder.

Ayy yaa bugünde icim içime sığmıyor :halay:yellu bidaha ne zaman teste gideceksin

Canımsınız kızlarya valla hakkınızı nasıl öderim. Kız ne böreği sabah ne yedim farkında değildim bile :) ama yicem en kısa zamanda :)

senin yerine ben yedim canım seni beklerken :D dedim şimdi yellu heyecandan yiyememiştir seni düşünerek yedim yani gerçekten bak :D

Kızlarrrrr HAMİLEYİMMMMMM:anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::anneadayı::anneadayı::KK46::KK46: 369 yehuuu:KK55::KK55:
kuzummmmmmmmmmmmm MAŞALLAH gözün aydın ben sölemiştim dimi sana bacım benim dedigim cıkıyo yaa cıkıyoooo RABBİM kucagına almayıda nasip eder inşşş hamilesin demiştimmmmmmm :skandal::rapci::rapci::KK31::KK71::halay::halay:

Hayırlı olsun:) Gerçekten ne bereketli bir topicmiş hep hayırlı haberler ardarda.

9 Kasımda bir grup halay da benim yazımın sonrasında olur inşallah. Dua edin bana da anne adayları:)
Biz her daim halaya hazırız siz yeterki güzel heberleri getirin hatunlarrr:anneadayı::KK200::halay:

Kazlar vala bu sayfanin en büyük avantajı herkes cok inandi ve herkes pozitifti allahta karsiligini verdi ınsalah hepimiz icin hayirlisi olur ve bebislerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza alırız

Back