2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Valla aklımda geldim sabah işe ancak sayfaya uğrayabildim yarım saatin kalmış bile kendim bekliyor gibi heyecanlandım. Zaten tedavinin en zor aşaması bir embriyoloğun embriyolar hakkında bilgi vermesini beklemek, birde sonucu beklemek. İnşallah güzel haberler vereceksin.

Günaydın kızlar bende kan verdim 2 saat sonra çıkıcak eve geldik bekliyoruz

Geç çıkacakmış sizinki yaa ben eve gelemezdim herhalde hep hastanede bekledim ama 2 saatte beklenmez yani. İnşallah sonuçlar güzel olur heyecanla bekliyoruz.

Demek test bekliyoruz hadi bakalım inşallah hayırlısı olur inşallah pozitif görürsünüz canlar sevgi seninde inşallah değerin artmıştır canım kızlar deoi den ses cıkmadı bilgi si olan var mı o naptı ki acaba

Canımm evime çok yakın olduğu için evde beklemek istedim kalbim güm güm şuan

Gözün aydın canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına da almak nasip olsun inşallahh doktorun düşük demediyse düşük değildir :)) bence iyi değerin tek embriyomuydu ?
Cift embiryoydu canim 2 gündü birde doktor kötü bir deger degil dedi ama pazartesi birdaha kan vercez dedi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…