Kiz doktora sarılıp agladim ben :)))Ağzının üstüne vurcamyaaa ne azı hatun hamişsin hamiş
Canim vala telefona bakmatan kahvaltı yapamadım nerdeyse senin adina cok sevindim gozun aydinKizçelerrrrr hamileyimmmm hcg 100.1 cikti cokmu düşük sizce
Tetbrikler değere takılmayın herkes bir değil gebelik olduğunun kanıtı bu değer maşallah kat kat artacak inşallahh..Kizçelerrrrr hamileyimmmm hcg 100.1 cikti cokmu düşük sizce
Kizçelerrrrr hamileyimmmm hcg 100.1 cikti cokmu düşük sizce
Kıymam yaaa caKiz doktora sarılıp agladim ben :)))
Canım artırcak değerin takma hiç.Çok şükür rabbime Allah tamamına erdirsinKiz doktora sarılıp agladim ben :)))
Kizçelerrrrr hamileyimmmm hcg 100.1 cikti cokmu düşük sizce
amin canım teşekkür ederim. 6 tane toplandıHadi hayirli olsun. Kac yumurtaniz toplandi
Anaaaa valla mı kız ahahaha :))))Kiz doktora sarılıp agladim ben :)))
canım benim güzel haberler ver inş.. ay bu nasıl bişi ya hamilelik haberini 1 kere değil defalarc bekliyoruz ve heycanlanıyoruzGünaydın kizlarrr. 8de hastanede olacaktik heyecandan butu gece uyumayip sabaha karşı sızmışım yeni geldik daha kanı verdim simdi 1 saate çıkacak dediler elim ayagim tutmuyor. dua eden herkese cok teşekkür ederim canlarim. inşallah güzel haberler veririm sizlere. ben iptal durumdayim bu arada
ayyy güzel hayırlı haberler inşşşşGünaydın kızlar bende kan verdim 2 saat sonra çıkıcak eve geldik bekliyoruz
Oh cok sukur canim cok sevindim adima bugun senin gunun korka korka girdim kulube Allah m kotu haber yoktur insallah dedim iyi haber geldi.. İnsallah bigun sonrada katlandigini goruruzKizçelerrrrr hamileyimmmm hcg 100.1 cikti cokmu düşük sizce
1 saat 10 dk falan
Ay ilahi haydin halaya
Kızlar sonucum 248 çıktı
canımmmm gözün aydınnnn çok sevindimmmmm yaşasınnnnKızlar sonucum 248 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?