Canım benim haydi inşallah hepinizden çok güzel haberler bekliyoruz. Önce siz sonra benGünaydın kızlar bende kan verdim 2 saat sonra çıkıcak eve geldik bekliyoruz
Canım benim haydi inşallah hepinizden çok güzel haberler bekliyoruz. Önce siz sonra ben
Hadi inşallah canimmmGünaydın kızlar bende kan verdim 2 saat sonra çıkıcak eve geldik bekliyoruz
Canim insallah guzel haberi vereceksinGünaydın kizlarrr. 8de hastanede olacaktik heyecandan butu gece uyumayip sabaha karşı sızmışım yeni geldik daha kanı verdim simdi 1 saate çıkacak dediler elim ayagim tutmuyor. dua eden herkese cok teşekkür ederim canlarim. inşallah güzel haberler veririm sizlere. ben iptal durumdayim bu arada
Ayyyy evetttt. 24 saat sonra öğrenmiş olabilirim lülülülülü:)ay yarın da senin günün olucak inş
Hayırlısıyla sende guzel haberi ver bizeGünaydın kızlar bende kan verdim 2 saat sonra çıkıcak eve geldik bekliyoruz
Ben şimdiden heyecandan ölüvercem :)))Heyecanımı paylaşan herkese sonsuz teşekkürler.. evet bugün szn ile bizim günümüz yarinda yellunun günü olacak insallah
Insallah seninde sağlıklı ilerlemistir sevgicimArkadaşlar güzel haberinizi alalım inşallah bende ikinci kan testimi verdim sonuc bekliyorum
Ay inşallah ya inşallah canım benim gece uyuyamayacağım kesin:)
Ölmek yookkkk daha anne olucan :)))Ben şimdiden heyecandan ölüvercem :)))
Gece uyuyamazsan benim gibi geç kalırsın :)))Ay inşallah ya inşallah canım benim gece uyuyamayacağım kesin:)
Anamm demi ya belkide ikiz annesiÖlmek yookkkk daha anne olucan :)))
Ahahah ben kalsam valla eşim kalmaz. Sabah 6.30da yola çıkcakmışız:)Gece uyuyamazsan benim gibi geç kalırsın :)))
Ne zaman çıkarmış ne zaman çıkarmış?Arkadaşlar güzel haberinizi alalım inşallah bende ikinci kan testimi verdim sonuc bekliyorum
11.15 te haber ucuracagım inşallahNe zaman çıkarmış ne zaman çıkarmış?
Anam sanada bişicik kalmamış yubbiliiiii. İkiz haberi gel inşallahhhhh11.15 te haber ucuracagım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?