Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kizlarrr. 8de hastanede olacaktik heyecandan butu gece uyumayip sabaha karşı sızmışım yeni geldik daha kanı verdim simdi 1 saate çıkacak dediler elim ayagim tutmuyor. dua eden herkese cok teşekkür ederim canlarim. inşallah güzel haberler veririm sizlere. ben iptal durumdayim bu arada
Günaydın kızlar bende kan verdim 2 saat sonra çıkıcak eve geldik bekliyoruz
Canımm evime çok yakın olduğu için evde beklemek istedim kalbim güm güm şuanValla aklımda geldim sabah işe ancak sayfaya uğrayabildim yarım saatin kalmış bile kendim bekliyor gibi heyecanlandım. Zaten tedavinin en zor aşaması bir embriyoloğun embriyolar hakkında bilgi vermesini beklemek, birde sonucu beklemek. İnşallah güzel haberler vereceksin.
Geç çıkacakmış sizinki yaa ben eve gelemezdim herhalde hep hastanede bekledim ama 2 saatte beklenmez yani. İnşallah sonuçlar güzel olur heyecanla bekliyoruz.
Kac dakikan kaldıııııCanımm evime çok yakın olduğu için evde beklemek istedim kalbim güm güm şuan
1 saat 10 dk falanKac dakikan kaldııııı
Hadi hayilrisi olsun canim benim inşallah pozitif görürsünüz pozitif diye bağırır sınız inşallah kardeşim1 saat 10 dk falan
Ay valla çatladım kız. Özelden de yazmıyo. Bayılıp kaldı mı ne :))))mavera04 hadi hadi hadi gelllll çatladıkkkkk
Ağzının üstüne vurcamyaaa ne azı hatun hamişsin hamişKizçelerrrrr hamileyimmmm hcg 100.1 cikti cokmu düşük sizce
Canım gözün aydın arkadaşlarım değerlendirsin çok sevindimKizçelerrrrr hamileyimmmm hcg 100.1 cikti cokmu düşük sizce
Korktuk kız allah seni haaaaa değerin gayet normalKizçelerrrrr hamileyimmmm hcg 100.1 cikti cokmu düşük sizce
Kizçelerrrrr hamileyimmmm hcg 100.1 cikti cokmu düşük sizce
Darisi basina canimmCanım gözün aydın arkadaşlarım değerlendirsin çok sevindim
Cift embiryoydu canim 2 gündü birde doktor kötü bir deger degil dedi ama pazartesi birdaha kan vercez dedi :))Gözün aydın canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına da almak nasip olsun inşallahh doktorun düşük demediyse düşük değildir :)) bence iyi değerin tek embriyomuydu ?
Kiz elim ayagim tutmadi oturdum agladim yarim saat :)))Korktuk kız allah seni haaaaa değerin gayet normal