• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Alla alla aşağıda doğruyken mi açıyosun yada ezildiler mi acaba pakette? Ben yan çevirip açıyorum hiç akmıyo
Basınctan oluyormus canım bastıgımız kısmına ıgneyle delik acınca hava boşalıyor ve damlası bile akmıyor :-) öğrendim :-)

Günaydın kizlarrr. 8de hastanede olacaktik heyecandan butu gece uyumayip sabaha karşı sızmışım yeni geldik daha kanı verdim simdi 1 saate çıkacak dediler elim ayagim tutmuyor. dua eden herkese cok teşekkür ederim canlarim. inşallah güzel haberler veririm sizlere. ben iptal durumdayim bu arada:işsiz:

Günaydın kizlarrr. 8de hastanede olacaktik heyecandan butu gece uyumayip sabaha karşı sızmışım yeni geldik daha kanı verdim simdi 1 saate çıkacak dediler elim ayagim tutmuyor. dua eden herkese cok teşekkür ederim canlarim. inşallah güzel haberler veririm sizlere. ben iptal durumdayim bu arada:işsiz:
Annem hiçbişey kalmamış o zaman desene yubbili yubbili:halay::halay::rapci::rapci:

ay canım hadi hayırlı haberler gelir inş hastaneden :dua:

Back