• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kizçelerrrrr hamileyimmmm hcg 100.1 cikti cokmu düşük sizce

Ohh tebrik ederimm canımm değerin gayet güzell zaten iki gün sonra iki katından da fazla olacak daha ne olsun. Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin kucağına almanı nasip etsin. Böyle güzel haberler bizi de umutlandırıyor.

Günaydın kizlarrr. 8de hastanede olacaktik heyecandan butu gece uyumayip sabaha karşı sızmışım yeni geldik daha kanı verdim simdi 1 saate çıkacak dediler elim ayagim tutmuyor. dua eden herkese cok teşekkür ederim canlarim. inşallah güzel haberler veririm sizlere. ben iptal durumdayim bu arada:işsiz:
canım benim güzel haberler ver inş.. ay bu nasıl bişi ya hamilelik haberini 1 kere değil defalarc bekliyoruz ve heycanlanıyoruz :anneadayı:

Kizçelerrrrr hamileyimmmm hcg 100.1 cikti cokmu düşük sizce
Oh cok sukur canim cok sevindim adima bugun senin gunun korka korka girdim kulube Allah m kotu haber yoktur insallah dedim iyi haber geldi.. İnsallah bigun sonrada katlandigini goruruz :anneadayı::KK200::nazar::halay::KK15:

Back