Öle yaptım valla canım zaten bitane daha acınca aynı sekilde döküldü yarısını sıktım şekerciiiikBencede bi yarım daha sık kalanıda atarsın. İçin rahat olsun. Çokta sıkma ama
Alla alla aşağıda doğruyken mi açıyosun yada ezildiler mi acaba pakette? Ben yan çevirip açıyorum hiç akmıyoÖle yaptım valla canım zaten bitane daha acınca aynı sekilde döküldü yarısını sıktım şekerciiiik
Basınctan oluyormus canım bastıgımız kısmına ıgneyle delik acınca hava boşalıyor ve damlası bile akmıyorAlla alla aşağıda doğruyken mi açıyosun yada ezildiler mi acaba pakette? Ben yan çevirip açıyorum hiç akmıyo
En azından bunu da öğrenmiş olduk. Aa aslında evet kullanma talimatlarında yazıyodu öyle birşey :)Basınctan oluyormus canım bastıgımız kısmına ıgneyle delik acınca hava boşalıyor ve damlası bile akmıyoröğrendim
Yaşıyorum kuzum ama her an gidebilirim :)))mavera04 yaşıyo musun hatunn???
Annem hiçbişey kalmamış o zaman desene yubbili yubbiliGünaydın kizlarrr. 8de hastanede olacaktik heyecandan butu gece uyumayip sabaha karşı sızmışım yeni geldik daha kanı verdim simdi 1 saate çıkacak dediler elim ayagim tutmuyor. dua eden herkese cok teşekkür ederim canlarim. inşallah güzel haberler veririm sizlere. ben iptal durumdayim bu arada
Gitme kızzz daha anne olcaksın :)Yaşıyorum kuzum ama her an gidebilirim :)))
Günaydın kizlarrr. 8de hastanede olacaktik heyecandan butu gece uyumayip sabaha karşı sızmışım yeni geldik daha kanı verdim simdi 1 saate çıkacak dediler elim ayagim tutmuyor. dua eden herkese cok teşekkür ederim canlarim. inşallah güzel haberler veririm sizlere. ben iptal durumdayim bu arada
Kalmadı degilmi yelluu :))Annem hiçbişey kalmamış o zaman desene yubbili yubbili
Sagol canimm inşallah gelir yaaaay canım hadi hayırlı haberler gelir inş hastaneden
Kalmadı tabiki kuzum. Son 45 dk bile diyebiliriz :)Kalmadı degilmi yelluu :))
Sagol canimm inşallah gelir yaaa
Günaydın kızlar bende verdim 2 saat sonra çıkıcak eve geldik bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?