Sağol desteğin için.Canım haklısın duş yapmak lazım gevşemek için..Herzaman diyorum taktiri ilahi eğer rabbim bize yazdıysa olur.mavera04 Szn_82 duş alıp bi rahatlayın isterseniz kızlar gerçekten çok iyi geliyor hem kaslarınız gevşeyince mışıl mışıl da uyursunuz. Yarın çook güzel bir gün olacak sizin için muhteşem bir haber alacaksınız bunu düşünün . Uyumadan önce de ilk dua sonra da bebişinizle konuşun göbüşünüze sarılıp uyuyun . Rabbim emeklerinizi dualarınızı boşa çıkarmaz evelallah. Hayırlısıyla öutlu sonuçlar alın inşallah . Dualarım sizinle
Allah razı olsun canim sağolasın. rabbim dualarını kabul etsin. ben simdi aldım dusumu dedigin gib biraz sakinledim daha iyiyim. yarin inşallah hepinize güzel haberler vereceğiz. veremessekte rabbimin vardır bir bildiği. hepiniz dualarimdasinizmavera04 Szn_82 duş alıp bi rahatlayın isterseniz kızlar gerçekten çok iyi geliyor hem kaslarınız gevşeyince mışıl mışıl da uyursunuz. Yarın çook güzel bir gün olacak sizin için muhteşem bir haber alacaksınız bunu düşünün . Uyumadan önce de ilk dua sonra da bebişinizle konuşun göbüşünüze sarılıp uyuyun . Rabbim emeklerinizi dualarınızı boşa çıkarmaz evelallah. Hayırlısıyla öutlu sonuçlar alın inşallah . Dualarım sizinle
Ay masallahBugun degerim 935 olmus cok mutluyum insallah bozulmaz mutlulugumuz
Allah razı olsun canim sağolasın. rabbim dualarını kabul etsin. ben simdi aldım dusumu dedigin gib biraz sakinledim daha iyiyim. yarin inşallah hepinize güzel haberler vereceğiz. veremessekte rabbimin vardır bir bildiği. hepiniz dualarimdasinizmavera04 Szn_82 duş alıp bi rahatlayın isterseniz kızlar gerçekten çok iyi geliyor hem kaslarınız gevşeyince mışıl mışıl da uyursunuz. Yarın çook güzel bir gün olacak sizin için muhteşem bir haber alacaksınız bunu düşünün . Uyumadan önce de ilk dua sonra da bebişinizle konuşun göbüşünüze sarılıp uyuyun . Rabbim emeklerinizi dualarınızı boşa çıkarmaz evelallah. Hayırlısıyla öutlu sonuçlar alın inşallah . Dualarım sizinle
Evet benimde var iki gundur artti bayaaKizlar kasik ağrısı olan var mi benim bu gun baya çoğaldı
Benimde oluyor arada çoğunluk ayakta fazla kalınca sağ kasigim çok agriyorKizlar kasik ağrısı olan var mi benim bu gun baya çoğaldı
Benimde cok oluyo ya korktum bugun bu kadar fazla olmasi normal mi.. Bi camasir attim makineye bel agrisindan duramadimKizlar kasik ağrısı olan var mi benim bu gun baya çoğaldı
Hadi hayirli olsun. Kac yumurtaniz toplandiKızlar ya ben de bugün opu oldum sizin gibi günümü beklicek miyim acaba ya
Bence bi yarim daha sikabilirsinKızlar crınone jel kullanıyorumya acarken yarısı döküldü bitane daha sıkayımmı ne dersiniz içime sinmiyor böle
Bencede bi yarım daha sık kalanıda atarsın. İçin rahat olsun. Çokta sıkma amaKızlar crınone jel kullanıyorumya acarken yarısı döküldü bitane daha sıkayımmı ne dersiniz içime sinmiyor böle
Benim bazen batma seklinde baxende kramp seklinde oluyor bu gun baya artti kurkmaya basladimB
Benimde cok oluyo ya korktum bugun bu kadar fazla olmasi normal mi.. Bi camasir attim makineye bel agrisindan duramadim
Aynen ama belkide normaldir simdi sendede olmus bendede oluyo o yuzden normal gibi geliyoBenim bazen batma seklinde baxende kramp seklinde oluyor bu gun baya artti kurkmaya basladim
Aynan canim aldigimiz ilaclarinda etkisi var sanirim bu sureci buyle atlatacaz galibaAynen ama belkide normaldir simdi sendede olmus bendede oluyo o yuzden normal gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?