- 25 Ekim 2016
- 371
- 317
- 23
- 32
Bizim hastanenin kuralı bu heraldeee :/Benimde kaldı 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim hastanenin kuralı bu heraldeee :/Benimde kaldı 4
HihihihihihihiAlemsin
4.tedavi olunca heyecan kalmiyor birde dokturunlada alakali benim.doktorumla biz cok benziyoruz oda rahat)) mesela transfer sonrasi bana hic bir zaman dinlen demedi sadecwle ilk 3 gun ise gitme dedi o kadar zaten yat desede yatamazdim))) gec cagiriyor beni hem keseyi hem kalp atisini beraber gormek icin deger yuksek cikinca testi genelde tektarlamazlar amA her yerin sistemi degisik demek.Benim 14. gün kan testim 1499 çıkınca doktor hemen 3 gün sonrasına kese bakmak için çağırdı , sen nası dayanıyorsun 20 gün , ben 3 gün sabredemedim
İlk ultrasonunu görmek nasıl bir duygu acabaEvet kuzum her klinik farklı bi sistem uyguluyor Sevgi1312
İlk ultrasonunu görmek nasıl bir duygu acaba
Kızlar ya ben de bugün opu oldum sizin gibi günümü beklicek miyim acaba ya
Amin canım benim inşİnşallah canımm Rabbim sana da nasip etsin bu günleri :)
Ay yerimmmmmmmmmmmmEminim pozitif değeri öğrenmekten daha heyecanlı olur ama bn asıl kalp atışıno duyduğum anı hep merak ediyorum yine zırıl zırıl ağlarım kesin annesi kurban olsun onu vereneeee büyümüşte kalbi de atmışş peheyhhh
Ben ilk hamileliğimde inanamamıştım. 2cm var yoktu ama kalbi vardı çok hızlı pıtı pıtı atıyodu kurban olduğumun.Eminim pozitif değeri öğrenmekten daha heyecanlı olur ama bn asıl kalp atışıno duyduğum anı hep merak ediyorum yine zırıl zırıl ağlarım kesin annesi kurban olsun onu vereneeee büyümüşte kalbi de atmışş peheyhhh
Benimde elim yüzüm her yanım yanıyor resmenKizlar beni ateş falan bastı böyle heyecandan yaa sabah olmayacak vana bugün
Kız sakin ol tansiyonunu çıkartcaksın. Bebişlerini düşün sakinnnnKizlar beni ateş falan bastı böyle heyecandan yaa sabah olmayacak vana bugün
Anemmmm sakinnnnBenimde elim yüzüm her yanım yanıyor resmen
Ağzın bal yesin seninnnnKız sakin ol tansiyonunu çıkartcaksın. Bebişlerini düşün sakinnnn
Aman sabahlar olmaz artık bu geceBenimde elim yüzüm her yanım yanıyor resmen
Annem elimde değilAnemmmm sakinnnn
Vallahi olmazAman sabahlar olmaz artık bu gece
Güzel şeyler duyacaksınız allahın izniyleeeeAnnem elimde değil