• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Benim 14. gün kan testim 1499 çıkınca doktor hemen 3 gün sonrasına kese bakmak için çağırdı , sen nası dayanıyorsun 20 gün , ben 3 gün sabredemedim
4.tedavi olunca heyecan kalmiyor birde dokturunlada alakali benim.doktorumla biz cok benziyoruz oda rahat)) mesela transfer sonrasi bana hic bir zaman dinlen demedi sadecwle ilk 3 gun ise gitme dedi o kadar zaten yat desede yatamazdim))) gec cagiriyor beni hem keseyi hem kalp atisini beraber gormek icin deger yuksek cikinca testi genelde tektarlamazlar amA her yerin sistemi degisik demek.

İlk ultrasonunu görmek nasıl bir duygu acaba

Eminim pozitif değeri öğrenmekten daha heyecanlı olur ama bn asıl kalp atışıno duyduğum anı hep merak ediyorum yine zırıl zırıl ağlarım kesin :olamaz: annesi kurban olsun onu vereneeee büyümüşte kalbi de atmışş peheyhhh

Eminim pozitif değeri öğrenmekten daha heyecanlı olur ama bn asıl kalp atışıno duyduğum anı hep merak ediyorum yine zırıl zırıl ağlarım kesin :olamaz: annesi kurban olsun onu vereneeee büyümüşte kalbi de atmışş peheyhhh
Ben ilk hamileliğimde inanamamıştım. 2cm var yoktu ama kalbi vardı çok hızlı pıtı pıtı atıyodu kurban olduğumun.

Back