• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

BenimE="kuzununannesi, post: 48694468, member: 441157"]8-17 arası diye biliyorum ama 6.5 la hamile kalan da var tabi.
Benim 6.1 m kalinligindaymiş[/QUOTE]

Canımm benimde rahim kalınlaşma sorunum vardı ilk tedavimde 7.5 mm ile yapıldı, dondurulmuşlarda süre uzaltıldı naıslsa donuklar diye 9 mm ile yapılmıştı olmadı sonra ben İstanbul'a tedaviye gittiğimde dr söyledim östrojenim yüksek benim ama rahim kalınlaşmasında sorun oluyor dedim ilk günde. O da bana transferden sonra içtiğimiz estrofem var ya onu vajinal yoldan at dedi hergün alttan fitil gibi onu atıyordum transfere kadar attım onu öyle. Sonra nar suyunu iki kez içmedim hergün bir bardak içtim. Yumurta toplamama iki gün varken yani çatlatma iğneni vur dediği gün, 10 mm idi rahmim. Ama yumurtalarım olgun çıkmadığı için transfer olamadım transferden sonra alttan attırmazdı heralde iç derdi artık. herhalde transfere kadar 12 falan olurdu senin artık sonuna gelmiş ama nar suyu içmeye devam et, estrofem içeceksiniz zaten transferden sonra daha kalınlaşır o merak etme Allah ol desin yeter ki.

Bu dönemde evde epilasyon yapabilir miyiz?? Bi sakıncası olur mu acaba?? Philips lazer aleti almıştım..

Lazer için aslında ışın tedavisi olduğu için bir sakınca görmüyo uzmanlar ama bu konuyla ilgili bir çalışma olmadığı için özellikle de ilk 3 ay için önermiyorlar. Gebelikte en mantıklısı ağda sanırım

Ayni bende öyle maymundan 5 dk önce dogmus gibi oldum yarin guzel haberden sonra kuaför time insallah :)))
Keseyi görmeye gidene kadar gittik gittik korkmasınlar sonra bizden:KK48::KK48::KK48: bana doktor ilk 3 ay alttan muayene olacak bilginiz olsun dedi

Aminn cümle mizin maşallah 6. Gün olmuş benim daha cumartesi yum toplan cak daha çok var hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah pozitif görürsün canım inş

Amiiiiin inşallah emeklerimizin karşiligini aliriz inşallah
Aminn balım amin inşallah benimde 11. Gün[/QUOTE]
İnşallah canim benim,

Kizlar bana keseyi görmek icin 16 kasima gun verdiler... sizin ne kadar erken ben sordum ikinci pozitif testten 16 17 gun sonraya veriyoruz dediler... beklemekle gecti omrumuz :)

Kese ancak 1000 li değerlere gelince görülüyor zaten canım daha çok yeni olsun pozitif sonucu aldın ya beklersin gözünüz aydın.
Kızlarr keseyi gördüm :halay::halay::halay:26 kasımda da kalp atışlarını duyucaz inş sanırım bir bebişim var bi dahaki kontrolde netleşcek sayısı hepimiz yaşayalım bu duyguyu inşaallah :anneadayı:

Senin keseyi nasıl gördüler ki canım daha 129 muş değerin çok yeni. 1000 li değerlere gelmeden kese görülmez. Zaten daha iki kere kan testi yaptırdın değil mi. Yolk sac kesesi oluşmuş olabilir yani keseyi oluşturan şey. Gittiğinde de hem tam kese hem kalp atışlarını duyarsın hadi gözün aydın.

Benim 6.1 m kalinligindaymiş

Canımm benimde rahim kalınlaşma sorunum vardı ilk tedavimde 7.5 mm ile yapıldı, dondurulmuşlarda süre uzaltıldı naıslsa donuklar diye 9 mm ile yapılmıştı olmadı sonra ben İstanbul'a tedaviye gittiğimde dr söyledim östrojenim yüksek benim ama rahim kalınlaşmasında sorun oluyor dedim ilk günde. O da bana transferden sonra içtiğimiz estrofem var ya onu vajinal yoldan at dedi hergün alttan fitil gibi onu atıyordum transfere kadar attım onu öyle. Sonra nar suyunu iki kez içmedim hergün bir bardak içtim. Yumurta toplamama iki gün varken yani çatlatma iğneni vur dediği gün, 10 mm idi rahmim. Ama yumurtalarım olgun çıkmadığı için transfer olamadım transferden sonra alttan attırmazdı heralde iç derdi artık. herhalde transfere kadar 12 falan olurdu senin artık sonuna gelmiş ama nar suyu içmeye devam et, estrofem içeceksiniz zaten transferden sonra daha kalınlaşır o merak etme Allah ol desin yeter ki.[/QUOTE]canım ben estrofem içiyorum günde 1 di 2 ye cıktı pazartesi yum toplan cak acaba bu gün bitane fitil gibi atsam olurmu yanlış olmasın nar suyu içiyorum bende

Kızşar merhaba yeni katıldım aranıza bende tedaviye başladım siz hangi aşamalardasınız :)
q hg bacım tedavin hayırlı olsun

Canımm benimde rahim kalınlaşma sorunum vardı ilk tedavimde 7.5 mm ile yapıldı, dondurulmuşlarda süre uzaltıldı naıslsa donuklar diye 9 mm ile yapılmıştı olmadı sonra ben İstanbul'a tedaviye gittiğimde dr söyledim östrojenim yüksek benim ama rahim kalınlaşmasında sorun oluyor dedim ilk günde. O da bana transferden sonra içtiğimiz estrofem var ya onu vajinal yoldan at dedi hergün alttan fitil gibi onu atıyordum transfere kadar attım onu öyle. Sonra nar suyunu iki kez içmedim hergün bir bardak içtim. Yumurta toplamama iki gün varken yani çatlatma iğneni vur dediği gün, 10 mm idi rahmim. Ama yumurtalarım olgun çıkmadığı için transfer olamadım transferden sonra alttan attırmazdı heralde iç derdi artık. herhalde transfere kadar 12 falan olurdu senin artık sonuna gelmiş ama nar suyu içmeye devam et, estrofem içeceksiniz zaten transferden sonra daha kalınlaşır o merak etme Allah ol desin yeter ki.
canım ben estrofem içiyorum günde 1 di 2 ye cıktı pazartesi yum toplan cak acaba bu gün bitane fitil gibi atsam olurmu yanlış olmasın nar suyu içiyorum bende

q hg bacım tedavin hayırlı olsun[/QUOTE]
teşekkür ederim hepimizin inşallah :)

Keseyi görmeye gidene kadar gittik gittik korkmasınlar sonra bizden:KK48::KK48::KK48: bana doktor ilk 3 ay alttan muayene olacak bilginiz olsun dedi
Ilk 3 aymiiii bana öyle demediler kizzz bundan onceki gebeligimde 6 hafta da başlamışlardı göbekten bakmaya

kızlar bu tedaviminde opu dan sonra estrofem vermedi doktorum. daha önceki tedavilerimde hep kullanmıştım. estrofem'in içeriği nedir? benim rahim kalınlığım baya iyi yani en son 13 tü yarına kadar kaç olur bilmiyorum. acaba daha fazla kalınlaşmasın diye mi vermedi?

canım ben estrofem içiyorum günde 1 di 2 ye cıktı pazartesi yum toplan cak acaba bu gün bitane fitil gibi atsam olurmu yanlış olmasın nar suyu içiyorum bende

q hg bacım tedavin hayırlı olsun
teşekkür ederim hepimizin inşallah :)[/QUOTE]

Doktor söylemeden aksi bir şey yapma bence. Bende sorun vardı dr garantiye almak için yaptı sanırım ama artık nar suyundan mı ondan mı bilmiyorum faydasını gördüm yani estrofeme erken başlatması iyiydi tabii bana göre. Çatlatma iğnesi vurulduğum gün 10 mm idi ki yumurta toplamaya iki gün sonra da transfere 3 gün beklense 5 gün eder diyelim transferde herhalde bir 12 falan olurdu ki benim için gayet iyi bir değer yumurtalar olgun çıkmadığı için olamadı işte bakalım ocakta neler olacak? 1.5 sen zorunluluktan ara verdim kardeşimin söz nişan düğün işleri vardı ailem şehir dışında izinlerim ona gitti hep yaptıramadık zaten 14 gün yıllık iznim var 2 haftada rapor alıp öyle gidicem. Sonuç alınca dönmeyi düşünüyorum işe tabi tansfer olursa bu sefer.

Back