- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Benim 6.1 m kalinligindaymiş[/QUOTE]BenimE="kuzununannesi, post: 48694468, member: 441157"]8-17 arası diye biliyorum ama 6.5 la hamile kalan da var tabi.
Canımm benimde rahim kalınlaşma sorunum vardı ilk tedavimde 7.5 mm ile yapıldı, dondurulmuşlarda süre uzaltıldı naıslsa donuklar diye 9 mm ile yapılmıştı olmadı sonra ben İstanbul'a tedaviye gittiğimde dr söyledim östrojenim yüksek benim ama rahim kalınlaşmasında sorun oluyor dedim ilk günde. O da bana transferden sonra içtiğimiz estrofem var ya onu vajinal yoldan at dedi hergün alttan fitil gibi onu atıyordum transfere kadar attım onu öyle. Sonra nar suyunu iki kez içmedim hergün bir bardak içtim. Yumurta toplamama iki gün varken yani çatlatma iğneni vur dediği gün, 10 mm idi rahmim. Ama yumurtalarım olgun çıkmadığı için transfer olamadım transferden sonra alttan attırmazdı heralde iç derdi artık. herhalde transfere kadar 12 falan olurdu senin artık sonuna gelmiş ama nar suyu içmeye devam et, estrofem içeceksiniz zaten transferden sonra daha kalınlaşır o merak etme Allah ol desin yeter ki.