• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Hamile arkadaşları tebrik ediyorummBenim icinde zaman gecmio 6 gun bugun herkese duaciyim rabbim yuzunuzu,güldür sun
Aminn cümle mizin maşallah 6. Gün olmuş benim daha cumartesi yum toplan cak daha çok var hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah pozitif görürsün canım inş

canım benimde 2. Denemem rahim duvar ince bu defa nar suyu içtim 7_ 7.5 dedi Dr Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş kardeşim
Amiiiiin inşallah emeklerimizin karşiligini aliriz inşallah[/QUOTE]Aminn balım amin inşallah benimde 11. Gün

Kızlar bu hormon iğneleri benim göbeğinde kıllanma yaptı başka başına gelen var mı ?
Bendeee bendeeee yaptı.. gerçi ben iğne kullanmıyorum ama Diğer ilaçlar göbeğim ve çenemde tüylenmelere neden oldu.. kimi arkadaşda dökülmüş ama benimkiler inatcı cıktı dökülmüyor..

Bendeee bendeeee yaptı.. gerçi ben iğne kullanmıyorum ama Diğer ilaçlar göbeğim ve çenemde tüylenmelere neden oldu.. kimi arkadaşda dökülmüş ama benimkiler inatcı cıktı dökülmüyor..
Yaa zaten kıllıydım yeni epilasyonla kurtulmuştum yine maymuncuk olcaz desene o_O

Back