- 11 Temmuz 2011
- 431
- 185
- 133
YOK CNM GİTMEDİM HİÇ ACELEM YOK DOKTOR 15 GÜN SONRA GEL DEDİ AMA 21 GÜN SONRA GİTMEYİ PLANLIYORUM :)))Canım sen kese görmeye gittin mi ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YOK CNM GİTMEDİM HİÇ ACELEM YOK DOKTOR 15 GÜN SONRA GEL DEDİ AMA 21 GÜN SONRA GİTMEYİ PLANLIYORUM :)))Canım sen kese görmeye gittin mi ??
Valla bizim orda öyleymiş kuzu. Bende araştırdım hiçbir sorun olmazmış. Hatta daha sağlıklı sonuçlar alınırmışIlk 3 aymiiii bana öyle demediler kizzz bundan onceki gebeligimde 6 hafta da başlamışlardı göbekten bakmaya
Demekki merkezinden merkezine değişiyo kuzu3 ay mı ? Bana da ilk 2 muayene eğer karından gözükmezse dediler
Kızlar yarin 8. Günüm idrar testi yapsam cikarmi sizce yine tutmucak diye çok korkuyorum benimde ilk tedavide tuttu herşey o kadar sorunsuz giderken 33.haftada kalbi durdu dünyam basima yıkıldı sonra iki dondurulmuş kondu tutmadı iki tane taze embriyo kondu o da tutmadı şimdiki bir tane dondurulmuş kondu herşeyin başı nasip ama iki negatif ten sonra bunu da negatif görmekten korkuyorum
Bende ilk üç ay hep allatn muayene oldum daha net görünmesi için.Demekki merkezinden merkezine değişiyo kuzu
AlemsinBen bebeğimi göreyim de neremden bakarsa baksın
AhahahaaBen bebeğimi göreyim de neremden bakarsa baksın
Ahahaha kız kopardın beniBen bebeğimi göreyim de neremden bakarsa baksın
Benim 14. gün kan testim 1499 çıkınca doktor hemen 3 gün sonrasına kese bakmak için çağırdı , sen nası dayanıyorsun 20 gün , ben 3 gün sabredemedimYOK CNM GİTMEDİM HİÇ ACELEM YOK DOKTOR 15 GÜN SONRA GEL DEDİ AMA 21 GÜN SONRA GİTMEYİ PLANLIYORUM :)))
Benim 14.gün 1147 , bugün 16.günüm 2750 cikti degerim buna ragmen 3.kan testi istedi merkezim. 3. kan tahlilinden sonra usg icin randevu vercek..ama benim merkezin isleyisi bu sekilde. Ilk tedavimdede böyle oldu 3 kez kan tahlili ile takip sonrasinda kese görme.. normalde cuma kan vermem gerekiyor du ama kursum oldugu icin haftaya sarkti.. benimde kese görmem 15 günü bulur galiba..Benim 14. gün kan testim 1499 çıkınca doktor hemen 3 gün sonrasına kese bakmak için çağırdı , sen nası dayanıyorsun 20 gün , ben 3 gün sabredemedim
Zor bekleyişşşşş benim kaldı 13Benim 14.gün 1147 , bugün 16.günüm 2750 cikti degerim buna ragmen 3.kan testi istedi merkezim. 3. kan tahlilinden sonra usg icin randevu vercek..ama benim merkezin isleyisi bu sekilde. Ilk tedavimdede böyle oldu 3 kez kan tahlili ile takip sonrasinda kese görme.. normalde cuma kan vermem gerekiyor du ama kursum oldugu icin haftaya sarkti.. benimde kese görmem 15 günü bulur galiba..
Haklısın kız valla :) bebiş görünsün sağlıklı olsun gerisi boş
Aynen minik tatlı hamiş seniHaklısın kız valla :) bebiş görünsün sağlıklı olsun gerisi boş
Anam kız ben mi Allah mı söyletiyoAynen minik tatlı hamiş seni
Ebet ebet ebeeeetAnam kız ben mi Allah mı söyletiyo
Yubbili yubbiliEbet ebet ebeeeet
Benimde kaldı 4Zor bekleyişşşşş benim kaldı 13