• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kızlar yarin 8. Günüm idrar testi yapsam cikarmi sizce yine tutmucak diye çok korkuyorum benimde ilk tedavide tuttu herşey o kadar sorunsuz giderken 33.haftada kalbi durdu dünyam basima yıkıldı sonra iki dondurulmuş kondu tutmadı iki tane taze embriyo kondu o da tutmadı şimdiki bir tane dondurulmuş kondu herşeyin başı nasip ama iki negatif ten sonra bunu da negatif görmekten korkuyorum

ÇOK BENZİYOR HİKAYEMİZ AMA SENİNKİ DAHA ACI:(( BENİMDE İLK TRANSFERİMDE GEBELİK OLUŞTU 12 HAFTALIKKEN KALBİ DURDU DİĞER 2 TARNSFERDE HİÇ GEBELİK OLUŞMADI 4.TRANSFERDE ÇOK ŞÜKÜR GEBELİK VAR AMA KORKULAR HİÇ BİTMİYOR:( BEN SENİN YERİNDE OLSAM YAPMAM BEN 15.GÜNÜMDE DOKTORDA YAPTIRDIM İDRAR TESTLERİ YANILTICI OLABİLİYOR 3.TRANSFERDE 4 İDRAR TESTİMDE POZİTİF ÇIKTI AMA SONUÇ NEGATİFTİ LÜTFEN TEST GÜNÜNÜ BEKLE İNŞALLAH POZİTİFİ GÖRECEKSİN.

Benim 14. gün kan testim 1499 çıkınca doktor hemen 3 gün sonrasına kese bakmak için çağırdı , sen nası dayanıyorsun 20 gün , ben 3 gün sabredemedim
Benim 14.gün 1147 , bugün 16.günüm 2750 cikti degerim buna ragmen 3.kan testi istedi merkezim. 3. kan tahlilinden sonra usg icin randevu vercek..ama benim merkezin isleyisi bu sekilde. Ilk tedavimdede böyle oldu 3 kez kan tahlili ile takip sonrasinda kese görme.. normalde cuma kan vermem gerekiyor du ama kursum oldugu icin haftaya sarkti.. benimde kese görmem 15 günü bulur galiba..

Benim 14.gün 1147 , bugün 16.günüm 2750 cikti degerim buna ragmen 3.kan testi istedi merkezim. 3. kan tahlilinden sonra usg icin randevu vercek..ama benim merkezin isleyisi bu sekilde. Ilk tedavimdede böyle oldu 3 kez kan tahlili ile takip sonrasinda kese görme.. normalde cuma kan vermem gerekiyor du ama kursum oldugu icin haftaya sarkti.. benimde kese görmem 15 günü bulur galiba..
Zor bekleyişşşşş benim kaldı 13

Back