• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Bugün 12E="azap_cicegi, post: 48693830, member: 496348"]Slm kızlar sevgi Doei Gözünüz aydın canım Rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah kızlar bende kontrolden geldim endimetrium 7_7.5 görüyorum dedi Dr cumartesi yum toplan cak canlar dua eder dua bekler bu bacınız sizden bi arkadaş sordu galiba benim gibi rahim sorunu var tedavinin kaçıncı günün bacım günde iki kez nar suyu sık iç bna çok faydası oldu[/QUOTE]
Bugun12 günüm dondurulmuş embriyo transfer olacak dört uncu tüp bebek denemem

Kizlar bana keseyi görmek icin 16 kasima gun verdiler... sizin ne kadar erken ben sordum ikinci pozitif testten 16 17 gun sonraya veriyoruz dediler... beklemekle gecti omrumuz :)

Bana da kese için 10 gün sonra dediler gördükten sonra da kalp atışı için gün vereceklermiş belki senin ikisine birden bakıcaklar diye geçe vermişlerdir canım

BenimE="kuzununannesi, post: 48694468, member: 441157"]8-17 arası diye biliyorum ama 6.5 la hamile kalan da var tabi.[/QUOTE]
Benim 6.1 m kalinligindaymiş

Bana da 15 kasıma verdi canım 2.testten 12 gün sonra
Tamam canim tesekkurler.. belki benim degerler az artti ya basta ondan da biraz uzamis olabilir.. o gun sadece keseyi mi gorcez acaba? Kalp atisi daha sonrakinde mi olur Allahin izniyle

Kızlarr keseyi gördüm :halay::halay::halay:26 kasımda da kalp atışlarını duyucaz inş sanırım bir bebişim var bi dahaki kontrolde netleşcek sayısı hepimiz yaşayalım bu duyguyu inşaallah :anneadayı:
maşallah Rabbim kucağına almayı nasip inşallah bacım

Bugün 12E="azap_cicegi, post: 48693830, member: 496348"]Slm kızlar sevgi Doei Gözünüz aydın canım Rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah kızlar bende kontrolden geldim endimetrium 7_7.5 görüyorum dedi Dr cumartesi yum toplan cak canlar dua eder dua bekler bu bacınız sizden bi arkadaş sordu galiba benim gibi rahim sorunu var tedavinin kaçıncı günün bacım günde iki kez nar suyu sık iç bna çok faydası oldu
Bugun12 günüm dondurulmuş embriyo transfer olacak dört uncu tüp bebek denemem[/QUOTE]canım benimde 2. Denemem rahim duvar ince bu defa nar suyu içtim 7_ 7.5 dedi Dr Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş kardeşim

Kızlarr keseyi gördüm :halay::halay::halay:26 kasımda da kalp atışlarını duyucaz inş sanırım bir bebişim var bi dahaki kontrolde netleşcek sayısı hepimiz yaşayalım bu duyguyu inşaallah :anneadayı:
Anammmm lülülülülü:halay::halay::halay:teyteytey :halay::halay::halay: gözün aydın kuzucum. Anam 26sı gelmez şimdik:KK48:

Can
Tamam canim tesekkurler.. belki benim degerler az artti ya basta ondan da biraz uzamis olabilir.. o gun sadece keseyi mi gorcez acaba? Kalp atisi daha sonrakinde mi olur Allahin izniyle
ım benim deger yüksek ona ragmen böle verdi ikisi birlikte olabilir diye düşündüm bende ama yarın soracagım

azap_cicegyemeklerimizinkarşiligini5045 .!.:
maşallah Rabbim kucağına almayı nasip inşallah bacım

Bugun12 günüm dondurulmuş embriyo transfer olacak dört uncu tüp bebek denemem
canım benimde 2. Denemem rahim duvar ince bu defa nar suyu içtim 7_ 7.5 dedi Dr Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş kardeşim[/QUOTE]
Amiiiiin inşallah emeklerimizin karşiligini aliriz inşallah

Y Yellu evet canim malesef... Sevgi1312 Sevgi1312 canim beni de haberdar eder misin... bana 16sinda bir randevunuz var sonra iki hafta sonraya bir daha kontrol olacak dediler

Back