- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Aminn cümle mizin maşallah 6. Gün olmuş benim daha cumartesi yum toplan cak daha çok var hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah pozitif görürsün canım inşHamile arkadaşları tebrik ediyorummBenim icinde zaman gecmio 6 gun bugun herkese duaciyim rabbim yuzunuzu,güldür sun
Amiiiiin inşallah emeklerimizin karşiligini aliriz inşallah[/QUOTE]Aminn balım amin inşallah benimde 11. Güncanım benimde 2. Denemem rahim duvar ince bu defa nar suyu içtim 7_ 7.5 dedi Dr Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş kardeşim
Bendeee bendeeee yaptı.. gerçi ben iğne kullanmıyorum ama Diğer ilaçlar göbeğim ve çenemde tüylenmelere neden oldu.. kimi arkadaşda dökülmüş ama benimkiler inatcı cıktı dökülmüyor..Kızlar bu hormon iğneleri benim göbeğinde kıllanma yaptı başka başına gelen var mı ?
Dökülür mü acaba sonra yaa çok kafama taktımŞükürler olsun bende bişicik yapmadı henüz. Bende cilt kuruluğu oldu bide göbüş şişti:))
Benim tek şey oldu tüylerim hızlı büyüdü :)Bendeee bendeeee yaptı.. gerçi ben iğne kullanmıyorum ama Diğer ilaçlar göbeğim ve çenemde tüylenmelere neden oldu.. kimi arkadaşda dökülmüş ama benimkiler inatcı cıktı dökülmüyor..
Yaa zaten kıllıydım yeni epilasyonla kurtulmuştum yine maymuncuk olcaz deseneBendeee bendeeee yaptı.. gerçi ben iğne kullanmıyorum ama Diğer ilaçlar göbeğim ve çenemde tüylenmelere neden oldu.. kimi arkadaşda dökülmüş ama benimkiler inatcı cıktı dökülmüyor..
Hiç takma kafana kuzum. Hamilelikte de zaten göbek çevresinde çıkıyormuşDökülür mü acaba sonra yaa çok kafama taktım
Ahahah sen kurtulmuşsun biz napalımYaa zaten kıllıydım yeni epilasyonla kurtulmuştum yine maymuncuk olcaz desene
Ahahah sen kurtulmuşsun biz napalım
Benimde oyle oldu canim. iğneler den sonra farkettimKızlar bu hormon iğneleri benim göbeğinde kıllanma yaptı başka başına gelen var mı ?
Bugun degerim 935 olmus cok mutluyum insallah bozulmaz mutlulugumuzGözünüz aydn İnsallah bi skntı yoktur hayirli guzel haberler alirsiniz insallah
Benim bitti çoğu ama göbek ekstra oldu ve tüy gibi de değil böyle ultrasona gitmeye de utanırım benBenim lazerim bitmisti ne güzel yavaş yavaş başladı bu tüyler
Çok sevindim senin adına canımmBugun degerim 935 olmus cok mutluyum insallah bozulmaz mutlulugumuz
Kışın sıcak tutar bebişlerimizi :))Yaa zaten kıllıydım yeni epilasyonla kurtulmuştum yine maymuncuk olcaz desene
Ben çıktıkça alırımki dayanamam :)Benim bitti çoğu ama göbek ekstra oldu ve tüy gibi de değil böyle ultrasona gitmeye de utanırım ben
Ahahaa :)) hiç böyle düşünmemiştimKışın sıcak tutar bebişlerimizi :))
Sanırım bende öyle yapıcam :))Ben çıktıkça alırımki dayanamam :)
Bu dönemde evde epilasyon yapabilir miyiz?? Bi sakıncası olur mu acaba?? Philips lazer aleti almıştım..Sanırım bende öyle yapıcam :))
Ay kıldan tüyden hiç hoşlanmam:) şu sıra kuaförede gidemiyom diye çatladım :)))Sanırım bende öyle yapıcam :))
Lazer aman diyim canım hiç riske atma. Epilatörlerle neysede. En iyisi ağda bitain gitsin :)Bu dönemde evde epilasyon yapabilir miyiz?? Bi sakıncası olur mu acaba?? Philips lazer aleti almıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?