- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
10.gün67
12.gün129
Şimdide doktora geldim kese görmeye çok heyecanlıyım kızlarr inş güzel haber alırım
inş Allah tamamına erdirir mutluluğunu artışın güzel keseyi de sorunsuz görürsünüz inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10.gün67
12.gün129
Şimdide doktora geldim kese görmeye çok heyecanlıyım kızlarr inş güzel haber alırım
19. Gün bugün ay sorma çatlıcam bende artık beni alın diye bağırıcsm hemen yazarımAnammmmm kız ne ara. Bugün kaçıncı günün:) ayy yaz kız çıkınca çatlarım :)))
Aminn cnm sağolasınninş Allah tamamına erdirir mutluluğunu artışın güzel keseyi de sorunsuz görürsünüz inş
Risk almayalım diye yatmamı istedi. Ya opudan sonrada olmuştu kasık ağrısı. Ama şimdi iyiyim şükürler olsun. Kaldı 1.5gün :)tahmın edebiliyorum tatlım. sana neden dr hiç kalkma dediki ? nasıl bi ağrın olmuştu
Ahahahah kız hala giremedin mi. Ben yıkmıştım oraları19. Gün bugün ay sorma çatlıcam bende artık beni alın diye bağırıcsm hemen yazarım
Erken geldim çünkü yıkamıyorum o yüzdenAhahahah kız hala giremedin mi. Ben yıkmıştım oraları
8. gün kan için bile erken iken sakın idrar testi yapma kendini üzmekten başka bir işe yaramazKızlar yarin 8. Günüm idrar testi yapsam cikarmi sizce yine tutmucak diye çok korkuyorum benimde ilk tedavide tuttu herşey o kadar sorunsuz giderken 33.haftada kalbi durdu dünyam basima yıkıldı sonra iki dondurulmuş kondu tutmadı iki tane taze embriyo kondu o da tutmadı şimdiki bir tane dondurulmuş kondu herşeyin başı nasip ama iki negatif ten sonra bunu da negatif görmekten korkuyorum
8-17 arası diye biliyorum ama 6.5 la hamile kalan da var tabi.Hanimlar tüp bebek transfer öncesi rahim duvari kalinligi kaç olmali???
Risk almayalım diye yatmamı istedi. Ya opudan sonrada olmuştu kasık ağrısı. Ama şimdi iyiyim şükürler olsun. Kaldı 1.5gün :)
Cnm hadi inşallah görürsün keseyiiErken geldim çünkü yıkamıyorum o yüzden
Hadi güzel haberler ver bize :))Erken geldim çünkü yıkamıyorum o yüzden
Vayy cuma gunu merkezin haline :)Ahahahah kız hala giremedin mi. Ben yıkmıştım oraları
Ahahah sende bizim gibi:) bizde çalışanlarla beraber açıyoduk bölğmü:)Erken geldim çünkü yıkamıyorum o yüzden
Ay ağzından bal damlıyor kuzumay belki de bebişin sana çok sıkı tutunduğu için annesinin canını yakmıştır
Öyle valla:) opuda beklettiler 1 saate yakın yıkıyodum oralarıVayy cuma gunu merkezin haline :)
bu opu ya falanda benzemez direk netice anammmÖyle valla:) opuda beklettiler 1 saate yakın yıkıyodum oraları
Bana da 15 kasıma verdi canım 2.testten 12 gün sonraKizlar bana keseyi görmek icin 16 kasima gun verdiler... sizin ne kadar erken ben sordum ikinci pozitif testten 16 17 gun sonraya veriyoruz dediler... beklemekle gecti omrumuz :)