- 22 Ekim 2016
- 299
- 114
- 18
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahay yok kiz sizi öpcemm
Doktorlarımızı mı
Kaçinci gunun cnm dikkat et yorma kendinigünaydın kızlar. işe başladım ben de bu gün. belki zaman daha hızlı gecer artık. gercı korkudan o gun hıc gelmesın de ıstıyorum
Kaçinci gunun cnm dikkat et yorma kendini
Ay canimm cok uzuldum Allah yardimcin ve yardimcimiz olsun.Kızlar yarin 8. Günüm idrar testi yapsam cikarmi sizce yine tutmucak diye çok korkuyorum benimde ilk tedavide tuttu herşey o kadar sorunsuz giderken 33.haftada kalbi durdu dünyam basima yıkıldı sonra iki dondurulmuş kondu tutmadı iki tane taze embriyo kondu o da tutmadı şimdiki bir tane dondurulmuş kondu herşeyin başı nasip ama iki negatif ten sonra bunu da negatif görmekten korkuyorum
9 mm dan sonrasi normal demisti cnm bizim drHanimlar tüp bebek transfer öncesi rahim duvari kalinligi kaç olmali???
Benim daha 3. Günüm evde takiliyorum simdilik saat başi kalkip 5-10 dk yuruyorum kan akisi hizlansin diye bakalm cnmtransfer günü hariç bu gün 6. günüm canım. oturuyorum sürekli yorulmuyorum hiç Allahtan :) tek yoran psıkolojık süreç maalesef. siz ne durumdasınız?
Ahahah bak bu olurHahay yok kiz sizi öpcemm
Kız maşallah okadar oldu mu :) benimde 9.günüm kaldı 2 güntransfer günü hariç bu gün 6. günüm canım. oturuyorum sürekli yorulmuyorum hiç Allahtan :) tek yoran psıkolojık süreç maalesef. siz ne durumdasınız?
Canim cok uzuldum umarim bu sefer hersey yolunda gider 8 gun idrar testi cikmaya bilir benim cikmadi sonra cok uzuldum 9 gunde tekrar yaptim cigi silik çıktı 9 yada 10 gunu bekle cikmassa sonra bos yere moralin bozulmasin
Sağol canım inş herkez pozitif sonucu alir herkesin yüzü gulerAy canimm cok uzuldum Allah yardimcin ve yardimcimiz olsun.
10.gün67Anaaa ciddimi kız hiç aklıma gelmezdi valla ne akıllısın bu arada senin değerlerin ilk nasıldı kuzum?
Kız maşallah okadar oldu mu :) benimde 9.günüm kaldı 2 gün
Benim daha 3. Günüm evde takiliyorum simdilik saat başi kalkip 5-10 dk yuruyorum kan akisi hizlansin diye bakalm cnm
Anammmmm kız ne ara. Bugün kaçıncı günün:) ayy yaz kız çıkınca çatlarım :)))10.gün67
12.gün129
Şimdide doktora geldim kese görmeye çok heyecanlıyım kızlarr inş güzel haber alırım
Ay harbidenya. Ama bana geçmiyo kuzu. Opudan beri yatıyorum resmen. Kaldı 1.5gün işallah atıcaz o göbecikleriolmuş harbiden gecen hafta yarın transferim olucagından bugun bana gecmek bilmiyodu. şimdi bi hafta bile olmuş zaman geçmiyo diyoruz ama aslında çok çabuk geçiyo ne aşamaları atlattık da geldik bu zamana. 2 gün sonra göbek etıyoruz desene
Ay harbidenya. Ama bana geçmiyo kuzu. Opudan beri yatıyorum resmen. Kaldı 1.5gün işallah atıcaz o göbecikleri