2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Aaaa çok üzüldüm nolmuş allah yardımcısı olsun . inşallah biseycigi yoktur allah acil şifasını versin

İnsallah korkulcak bisey yoktur

Nesi var acaba umarım iyidir merak ettik şimdi Allah yardımcısı olsun dua ederiz tabiki

canım Rabbim evladınla birlikte size uzun sağlıklı ömürler versin İnşallah hiç ummadığın anda bir bebiş süpriziyle sevindirir Rabbim

Canım ben sana daha önceden de söyledim her insanda implantasyon yanş yerleşme farklı zamanlarda gerçekleşiyo eğer geç yerleşme olduysa idrara daha geç yansıyo. 10. Gün ancak hcg idrara geçmiş oluyo benim 12. Gün kandaki değerim 612ydi o kadar yüksek çıkmasına rağmen idrarda silik çizgi çıktı hemen felaket senaryoları çizme kafanda süreçten keyif almaya bak bence ilk günden beri çok üzdün kendini

Aa ins kötü bişi yoktur canım haber alırsan bilgi ver muhakkak.

Canımsın Allah eksikliğini göstermesin. Allah senden razı olsun...

ayy çok üzüldüm inş sıkıntı yoktur..haber alınca bizi de bilgilendirir misin.. dualarımız onunla Allahın izniyle bişi olmıcaak

Ne kadar msj birikmiş bakıyorum bana bildirimler gelmedi neyse ki girip okudum negatif cıkan arkadaşlara üzüldüm rabbim sabır versin Y Yellu canım cok geçmiş olsun bizim de Doei ile yarın test günümüz dua edin bizee

Canımsın Allah eksikliğini göstermesin. Allah senden razı olsun...
Hiç de naza çekmez kendini. Eve girer girmez yazmadıysan birşey bilmiyorum. Tabi iyisin daha dur bunun doğumu var, hastane çantası var, slikon mama kaşığı var, puseti var, ateşölçeri var...Bütün bu sorumluluk ve masraflardan kaçamazsın no way!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…