Aaaa çok üzüldüm nolmuş allah yardımcısı olsun . inşallah biseycigi yokturKızlar yazıp yazmamak arasında kaldım ama Yellu için dua eder misiniz? Sanırım hastaneye gitmesini gerektiren bir durumu olmuş. Kendi yazmadıysa yazmam doğru olmaz diye düşünsem de iyi enerji gönderelim ona hep beraber...
İnsallah korkulcak bisey yokturKızlar yazıp yazmamak arasında kaldım ama Yellu için dua eder misiniz? Sanırım hastaneye gitmesini gerektiren bir durumu olmuş. Kendi yazmadıysa yazmam doğru olmaz diye düşünsem de iyi enerji gönderelim ona hep beraber...
Nesi var acaba umarım iyidir merak ettik şimdi Allah yardımcısı olsun dua ederiz tabikiKızlar yazıp yazmamak arasında kaldım ama Yellu için dua eder misiniz? Sanırım hastaneye gitmesini gerektiren bir durumu olmuş. Kendi yazmadıysa yazmam doğru olmaz diye düşünsem de iyi enerji gönderelim ona hep beraber...
canım Rabbim evladınla birlikte size uzun sağlıklı ömürler versin İnşallah hiç ummadığın anda bir bebiş süpriziyle sevindirir RabbimKan testi sonucum da negatif çıktı. Üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır diyorum. Allah kızıma uzun sağlıklı ömürler versin inş. Tekrar dener miyim hiç bilmiyorum!
İnş. siz çok güzel haberler alırsınız.Hoşçakalın
Canım ben sana daha önceden de söyledim her insanda implantasyon yanş yerleşme farklı zamanlarda gerçekleşiyo eğer geç yerleşme olduysa idrara daha geç yansıyo. 10. Gün ancak hcg idrara geçmiş oluyo benim 12. Gün kandaki değerim 612ydi o kadar yüksek çıkmasına rağmen idrarda silik çizgi çıktı hemen felaket senaryoları çizme kafanda süreçten keyif almaya bak bence ilk günden beri çok üzdün kendiniHiç çizgi yok du canım tek belirgin negatif çizgisi dışında eşim yüzünden gerçekten yapmıycaktım alıp geldi o da bekliyor çok istiyordu evlendiğimiz günden beri nasip olmadı şimdi ye dek silik bişe çıksa yine de derdim ama bilemiyorum çok çabuk renk çıktı ortaya az da olsa çıkıyor diyorlar
Kızlar yazıp yazmamak arasında kaldım ama Yellu için dua eder misiniz? Sanırım hastaneye gitmesini gerektiren bir durumu olmuş. Kendi yazmadıysa yazmam doğru olmaz diye düşünsem de iyi enerji gönderelim ona hep beraber...
Canımsın Allah eksikliğini göstermesin. Allah senden razı olsun...Kızlar yazıp yazmamak arasında kaldım ama Yellu için dua eder misiniz? Sanırım hastaneye gitmesini gerektiren bir durumu olmuş. Kendi yazmadıysa yazmam doğru olmaz diye düşünsem de iyi enerji gönderelim ona hep beraber...
Çooom geçmiş olsun canım ama yat dinlen düşünme hic birseyi...Kızlar Allaha şükür iyiyim. Allah hepinizden razı olsun. Sadece yatacağım dinleneceğim cumaya kadar.
inş canım benim hayırlısıyla inşCanim hayırlı olsun insallah guzel sonuçlarınıda duyarız :)))
ayy çok üzüldüm inş sıkıntı yoktur..haber alınca bizi de bilgilendirir misin.. dualarımız onunla Allahın izniyle bişi olmıcaakKızlar yazıp yazmamak arasında kaldım ama Yellu için dua eder misiniz? Sanırım hastaneye gitmesini gerektiren bir durumu olmuş. Kendi yazmadıysa yazmam doğru olmaz diye düşünsem de iyi enerji gönderelim ona hep beraber...
Yapmasaydin keske daha hic bisey icin gec değil hcgsi 100 cikip idrarda negatif olani bile duyduk bu forumda bence kendini simdilik gereksiz üzüyorsun 12 diyorlarsa vardir bir bildikleri.
Kızlar Allaha şükür iyiyim. Allah hepinizden razı olsun. Sadece yatacağım dinleneceğim cumaya kadar.
Hiç de naza çekmez kendini. Eve girer girmez yazmadıysan birşey bilmiyorum. Tabi iyisin daha dur bunun doğumu var, hastane çantası var, slikon mama kaşığı var, puseti var, ateşölçeri var...Bütün bu sorumluluk ve masraflardan kaçamazsın no way!!!!Canımsın Allah eksikliğini göstermesin. Allah senden razı olsun...
Öyle ansızın bir ağrım oldu korktuk canım. Korkulcak birşey yokmuş şükürÇooom geçmiş olsun canım ama yat dinlen düşünme hic birseyi...neyin var peki canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?