• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Öyle ansızın bir ağrım oldu korktuk canım. Korkulcak birşey yokmuş şükür
Ayy hadi o kadar olsun kuzum .. o zaman ye iç yat moduna geç kafana takma tatlım cumaya ne kaldı bizden kurtuluş yok sanaaa :)))

Ben şubatta tedavi olucam ama bu sayfayı biraz takip ediyorum. 1 normal bir dondurulmuş bir de yumurtalarım olgun çıkmadığı için yarım kalan olmak üzere 3 tüp denemem var. Tek tavsiyem asla evde gebelik testi yapmayın sadece moraliniz bozulur kan testinin sonucunu beklemekte oldukça stresli ben 2 aşılamam da dahil olmak üzere, 4 kere stresli bekleyişi yaşadım ama hiç evde gebelik testi yapmadım hiç olmazsa 12 gün umudum olsun dedim inşallah negatifler pozitife döner ve inşallah bekleyenler pozitif sonuç alır.

Ne kadar msj birikmiş bakıyorum bana bildirimler gelmedi neyse ki girip okudum negatif cıkan arkadaşlara üzüldüm rabbim sabır versin :KK43: Y Yellu canım cok geçmiş olsun bizim de Doei Doei ile yarın test günümüz dua edin bizee
Sevgi1312 Sevgi1312 ve Doei Doei yarın güzel haberler verin inş bizlere de umut oluyo inş hayırlısıyla güzel haberler alırız inşşşşşşş

Ben şubatta tedavi olucam ama bu sayfayı biraz takip ediyorum. 1 normal bir dondurulmuş bir de yumurtalarım olgun çıkmadığı için yarım kalan olmak üzere 3 tüp denemem var. Tek tavsiyem asla evde gebelik testi yapmayın sadece moraliniz bozulur kan testinin sonucunu beklemekte oldukça stresli ben 2 aşılamam da dahil olmak üzere, 4 kere stresli bekleyişi yaşadım ama hiç evde gebelik testi yapmadım hiç olmazsa 12 gün umudum olsun dedim inşallah negatifler pozitife döner ve inşallah bekleyenler pozitif sonuç alır.
Sende en kısa zamanda bebegine kavuşursun insallah rabbim kucağını boş bırakmasın

ağzına sağlık canım inş.. rabbim sana da nasip etsin inş sıkıntı yaşamazsın bu defa pozitif sonucu Rabbim nasip eder sana inş

Hiç de naza çekmez kendini. Eve girer girmez yazmadıysan birşey bilmiyorum. Tabi iyisin daha dur bunun doğumu var, hastane çantası var, slikon mama kaşığı var, puseti var, ateşölçeri var...Bütün bu sorumluluk ve masraflardan kaçamazsın no way!!!!:duduk:
Bebefonu var beşiği var bebek arabası var birsürü agız pecetesi var zıbınlar mamalar var dur kız daha :-)

Hiç de naza çekmez kendini. Eve girer girmez yazmadıysan birşey bilmiyorum. Tabi iyisin daha dur bunun doğumu var, hastane çantası var, slikon mama kaşığı var, puseti var, ateşölçeri var...Bütün bu sorumluluk ve masraflardan kaçamazsın no way!!!!:duduk:
Ay bunu ben yeni gördüm. Yerim seni. Kaçarmıyım hiç masraftan. Hemen yazdım tabi. İyiki varsın. İyiki varsınıx

Back