• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

kızlar ben bugün kontrolum vardı.. çarşamba toplama işlemi için çağırdılar. ctesi ya da ptesi transfer yapılıcak bakalım lütfen dua edin :dua::dua::dua:
Canım çok sewindim. Benimde bir çarşamba toplanmıştı pazartesi transfer olmuştu 5.gün. İnşallah güzel olacak kuzum

Tamam eşimin yüzünden silik de olsa çıkıyor diyorlar bende o da çıkmadı ağlamaktan bi oldum
Benim 8. Gun pozitif cikti idrar testi. Ama su an degerlerimi bilmiyorum. Ilk dort gun yeterli artmadi.. bugun bir umut daha gidiyorum.. idrar testinin ne ciktigi inan onemli degil.. dua et bol bol ve gununde kan testi yaptir derim

Kan testi sonucum da negatif çıktı. Üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır diyorum. Allah kızıma uzun sağlıklı ömürler versin inş. Tekrar dener miyim hiç bilmiyorum!

İnş. siz çok güzel haberler alırsınız.Hoşçakalın
Canım vardır her şerde bir hayr allah kızına sağlıklı uzun ömürler versin .biraz zaman geçsin dinlen sonra karar verirsin deneyip denemeyeceğine kendine iyi bak

Benim 8. Gun pozitif cikti idrar testi. Ama su an degerlerimi bilmiyorum. Ilk dort gun yeterli artmadi.. bugun bir umut daha gidiyorum.. idrar testinin ne ciktigi inan onemli degil.. dua et bol bol ve gununde kan testi yaptir derim
Gerçekten mi canım hayırlısı evet napalım O kadar dua ettim vermezsede bi bildiği var demek herşeyin hayırlısı Sağol canım inşallah sende sevinirsin günümü de beklerim yaptırırım da napalım

Gerçekten mi canım hayırlısı evet napalım O kadar dua ettim vermezsede bi bildiği var demek herşeyin hayırlısı Sağol canım inşallah sende sevinirsin günümü de beklerim yaptırırım da napalım
Tesekkurler canim.. Allah hayirlisini versin saglicakla oyle dua etmek lazim.. Hakkımızda hayirlisi

canım güzel haberler ver yarın bize inş :anneadayı:ol seni böle görelim :)
canım eksik olma, insallah oyle olur.

Kan testi sonucum da negatif çıktı. Üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır diyorum. Allah kızıma uzun sağlıklı ömürler versin inş. Tekrar dener miyim hiç bilmiyorum!
İnş. siz çok güzel haberler alırsınız.Hoşçakalın

Allah sana evlat sevgisini nasip etmiş, insallah bir kez daha eder.

Kizlaaar bugun saat ucte test yaptiracagim yine. Cok heyecanliyim. Umarimm bu sefer iyi cikar sonuc...

Güzel haberler bekliyoruz senden de insallah.

KIzlar eşimin ısrarları sonucu bugün idrar ile test yaptım çok belirgin tek çizgi 9..ün bugün zaten hissediyor dum bişe olmadığını yıkıldım resmen konuşacak kkimse de yok sizden başka herşey im çöp

Bence erken yapmışsın. Ümidini kaybetme.

canım eksik olma, insallah oyle olur.

Allah sana evlat sevgisini nasip etmiş, insallah bir kez daha eder.

Güzel haberler bekliyoruz senden de insallah.

Bence erken yapmışsın. Ümidini kaybetme.
Hiç çizgi yok du canım tek belirgin negatif çizgisi dışında eşim yüzünden gerçekten yapmıycaktım alıp geldi o da bekliyor çok istiyordu evlendiğimiz günden beri nasip olmadı şimdi ye dek silik bişe çıksa yine de derdim ama bilemiyorum çok çabuk renk çıktı ortaya az da olsa çıkıyor diyorlar

Kızlar yazıp yazmamak arasında kaldım ama Yellu için dua eder misiniz? Sanırım hastaneye gitmesini gerektiren bir durumu olmuş. Kendi yazmadıysa yazmam doğru olmaz diye düşünsem de iyi enerji gönderelim ona hep beraber...

Hiç çizgi yok du canım tek belirgin negatif çizgisi dışında eşim yüzünden gerçekten yapmıycaktım alıp geldi o da bekliyor çok istiyordu evlendiğimiz günden beri nasip olmadı şimdi ye dek silik bişe çıksa yine de derdim ama bilemiyorum çok çabuk renk çıktı ortaya az da olsa çıkıyor diyorlar
Yapmasaydin keske daha hic bisey icin gec değil hcgsi 100 cikip idrarda negatif olani bile duyduk bu forumda bence kendini simdilik gereksiz üzüyorsun 12 diyorlarsa vardir bir bildikleri.

Back