• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Günaydın kızlar. İyi haberlerle geçecek güzel bir gün olsun. Kontrolü olanlara bomba gibi haberler, bekleyenlere sabırlar. Benim de kaldı 1 :) Yarın test günüm. Güzel haberler almak nasip olsun inşallah hepimize.:)

Günaydın kızlar. İyi haberlerle geçecek güzel bir gün olsun. Kontrolü olanlara bomba gibi haberler, bekleyenlere sabırlar. Benim de kaldı 1 :) Yarın test günüm. Güzel haberler almak nasip olsun inşallah hepimize.:)
Ne kadar guzell senin bitmiş yaa benim kalan 3 ve artik zaman demir attı resmen:olamaz:

canım güzel haberler ver yarın bize inş :anneadayı:ol seni böle görelim :)

Kan testi sonucum da negatif çıktı. Üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır diyorum. Allah kızıma uzun sağlıklı ömürler versin inş. Tekrar dener miyim hiç bilmiyorum!

İnş. siz çok güzel haberler alırsınız.Hoşçakalın

Kan testi sonucum da negatif çıktı. Üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır diyorum. Allah kızıma uzun sağlıklı ömürler versin inş. Tekrar dener miyim hiç bilmiyorum!

İnş. siz çok güzel haberler alırsınız.Hoşçakalın

canım benim çok üzüldüm ama Allaha şükür kızın var.. Rabbim ikinciyide tez zamanda nasip etsin inş darısı hiç olmayanların başına

Kizlaaar bugun saat ucte test yaptiracagim yine. Cok heyecanliyim. Umarimm bu sefer iyi cikar sonuc...

KIzlar eşimin ısrarları sonucu bugün idrar ile test yaptım çok belirgin tek çizgi 9..ün bugün zaten hissediyor dum bişe olmadığını yıkıldım resmen konuşacak kkimse de yok sizden başka herşey im çöp

KIzlar eşimin ısrarları sonucu bugün idrar ile test yaptım çok belirgin tek çizgi 9..ün bugün zaten hissediyor dum bişe olmadığını yıkıldım resmen konuşacak kkimse de yok sizden başka herşey im çöp
Umudunu kaybetme sakin gununde tekrar dene

Back