Şimcik yedim bisürrü karnın şişti hemide teyzesi :)Hadi hadii acıkmadınmi dahaa karnım guruldadi sabahin 6 sında yedim ne varsa :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimcik yedim bisürrü karnın şişti hemide teyzesi :)Hadi hadii acıkmadınmi dahaa karnım guruldadi sabahin 6 sında yedim ne varsa :)))
Ohhh afiyet bal şeker olsun :))Şimcik yedim bisürrü karnın şişti hemide teyzesi :)
Ne kadar guzell senin bitmiş yaa benim kalan 3 ve artik zaman demir attı resmenGünaydın kızlar. İyi haberlerle geçecek güzel bir gün olsun. Kontrolü olanlara bomba gibi haberler, bekleyenlere sabırlar. Benim de kaldı 1 :) Yarın test günüm. Güzel haberler almak nasip olsun inşallah hepimize.:)
Hiç düşünmedim zamanı. Kendimi oyaladım zaman geçti, sen de oyle yap saatleri sayma hiç geçmiyor:)Ne kadar guzell senin bitmiş yaa benim kalan 3 ve artik zaman demir attı resmen
Ve minnoş saklandığı yerden çıkar:))Aaa ben varken tabisi düşünmezsin hatun
Artık öyle yapacağız :))Hiç düşünmedim zamanı. Kendimi oyaladım zaman geçti, sen de oyle yap saatleri sayma hiç geçmiyor:)
Günaydın kızlar. İyi haberlerle geçecek güzel bir gün olsun. Kontrolü olanlara bomba gibi haberler, bekleyenlere sabırlar. Benim de kaldı 1 :) Yarın test günüm. Güzel haberler almak nasip olsun inşallah hepimize.:)
Teşekkür ederim, hepimiz için güzel olsun haberler:)Canımm hayırlı haberlerini alırız inşallahh
canım güzel haberler ver yarın bize inş ol seni böle görelim :)Günaydın kızlar. İyi haberlerle geçecek güzel bir gün olsun. Kontrolü olanlara bomba gibi haberler, bekleyenlere sabırlar. Benim de kaldı 1 :) Yarın test günüm. Güzel haberler almak nasip olsun inşallah hepimize.:)
günaydın canımmmm ben hamile değilim ama olsun :) adayım en azındanGünaydın tatlı hamişlerrr herkese mutlu günler diliyorum
Kan testi sonucum da negatif çıktı. Üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır diyorum. Allah kızıma uzun sağlıklı ömürler versin inş. Tekrar dener miyim hiç bilmiyorum!
İnş. siz çok güzel haberler alırsınız.Hoşçakalın
Umudunu kaybetme sakin gununde tekrar deneKIzlar eşimin ısrarları sonucu bugün idrar ile test yaptım çok belirgin tek çizgi 9..ün bugün zaten hissediyor dum bişe olmadığını yıkıldım resmen konuşacak kkimse de yok sizden başka herşey im çöp