İyiyim hayatım Allah raxı olsun hepinizden
Ayy hadi o kadar olsun kuzum .. o zaman ye iç yat moduna geç kafana takma tatlım cumaya ne kaldı bizden kurtuluş yok sanaaa :)))Öyle ansızın bir ağrım oldu korktuk canım. Korkulcak birşey yokmuş şükür
Bekliyorum canım sonucu... kalbim duracak gibi...pasa annesi noldu test sonucu aldın mı
Canım yazdığım gibi ansızın ağrım oldu korktuk gittik bişey yok şükürCanım cok geçmiş olsun dinlen tabi. ne oldu peki
Sende en kısa zamanda bebegine kavuşursun insallah rabbim kucağını boş bırakmasınBen şubatta tedavi olucam ama bu sayfayı biraz takip ediyorum. 1 normal bir dondurulmuş bir de yumurtalarım olgun çıkmadığı için yarım kalan olmak üzere 3 tüp denemem var. Tek tavsiyem asla evde gebelik testi yapmayın sadece moraliniz bozulur kan testinin sonucunu beklemekte oldukça stresli ben 2 aşılamam da dahil olmak üzere, 4 kere stresli bekleyişi yaşadım ama hiç evde gebelik testi yapmadım hiç olmazsa 12 gün umudum olsun dedim inşallah negatifler pozitife döner ve inşallah bekleyenler pozitif sonuç alır.
ağzına sağlık canım inş.. rabbim sana da nasip etsin inş sıkıntı yaşamazsın bu defa pozitif sonucu Rabbim nasip eder sana inşBen şubatta tedavi olucam ama bu sayfayı biraz takip ediyorum. 1 normal bir dondurulmuş bir de yumurtalarım olgun çıkmadığı için yarım kalan olmak üzere 3 tüp denemem var. Tek tavsiyem asla evde gebelik testi yapmayın sadece moraliniz bozulur kan testinin sonucunu beklemekte oldukça stresli ben 2 aşılamam da dahil olmak üzere, 4 kere stresli bekleyişi yaşadım ama hiç evde gebelik testi yapmadım hiç olmazsa 12 gün umudum olsun dedim inşallah negatifler pozitife döner ve inşallah bekleyenler pozitif sonuç alır.
Allaha şükür canım korkuttun vallaİyiyim hayatım Allah raxı olsun hepinizden
Hadi inşallahBekliyorum canım sonucu... kalbim duracak gibi...
haber ver kesin ama bekliyoruz bakBekliyorum canım sonucu... kalbim duracak gibi...
Sende en kısa zamanda bebegine kavuşursun insallah rabbim kucağını boş bırakmasın
ağzına sağlık canım inş.. rabbim sana da nasip etsin inş sıkıntı yaşamazsın bu defa pozitif sonucu Rabbim nasip eder sana inş
Canim cok gecmis olsunArkadaşlar hepinizden Allah razı olsun. Şimdi çok daha iyiyim.Sevgi1312 kuzum sanada çok geçmiş olsun. Yarın büyük gün inşallah
Sakin ol dua et bol bolBekliyorum canım sonucu... kalbim duracak gibi...
Teşekkür ederiz cnm amin inşallahInsallah ikinizde pozitifi gorursunuz canim
Bebefonu var beşiği var bebek arabası var birsürü agız pecetesi var zıbınlar mamalar var dur kız dahaHiç de naza çekmez kendini. Eve girer girmez yazmadıysan birşey bilmiyorum. Tabi iyisin daha dur bunun doğumu var, hastane çantası var, slikon mama kaşığı var, puseti var, ateşölçeri var...Bütün bu sorumluluk ve masraflardan kaçamazsın no way!!!!
Ay bunu ben yeni gördüm. Yerim seni. Kaçarmıyım hiç masraftan. Hemen yazdım tabi. İyiki varsın. İyiki varsınıxHiç de naza çekmez kendini. Eve girer girmez yazmadıysan birşey bilmiyorum. Tabi iyisin daha dur bunun doğumu var, hastane çantası var, slikon mama kaşığı var, puseti var, ateşölçeri var...Bütün bu sorumluluk ve masraflardan kaçamazsın no way!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?