Canım çok sewindim. Benimde bir çarşamba toplanmıştı pazartesi transfer olmuştu 5.gün. İnşallah güzel olacak kuzumkızlar ben bugün kontrolum vardı.. çarşamba toplama işlemi için çağırdılar. ctesi ya da ptesi transfer yapılıcak bakalım lütfen dua edin
Rabbim hakkında hayırlısınıversin inş. Çocuk var mı yoksa bu işk mi?[/QUOT
10 yaşında bir kızım var çok teşekkürler Allahım olmayan herkese nasip etsin inşallah
Bi anlamı yok artık canımUmudunu kaybetme sakin gununde tekrar dene
10 yaşında bir kızım var Allahım olmayanlara nasip etsin inşallahRabbim hakkında hayırlısınıversin inş. Çocuk var mı yoksa bu işk mi?
Çok teşekkürler....amin cnım benim inş.. rabbim kızını sana bağışlasın
Siz tüp bebek tedavisine mi başladınız?amin cnım benim inş.. rabbim kızını sana bağışlasın
Boyle dersen olacagi varsa da olmaz lütfen. O gunu diyorlarsa vardir bir bildikleri umutlu olmalisinBi anlamı yok artık canım
Tamam eşimin yüzünden silik de olsa çıkıyor diyorlar bende o da çıkmadı ağlamaktan bi oldumBoyle dersen olacagi varsa da olmaz lütfen. O gunu diyorlarsa vardir bir bildikleri umutlu olmalisin
Benim 8. Gun pozitif cikti idrar testi. Ama su an degerlerimi bilmiyorum. Ilk dort gun yeterli artmadi.. bugun bir umut daha gidiyorum.. idrar testinin ne ciktigi inan onemli degil.. dua et bol bol ve gununde kan testi yaptir derimTamam eşimin yüzünden silik de olsa çıkıyor diyorlar bende o da çıkmadı ağlamaktan bi oldum
Canım vardır her şerde bir hayr allah kızına sağlıklı uzun ömürler versin .biraz zaman geçsin dinlen sonra karar verirsin deneyip denemeyeceğine kendine iyi bakKan testi sonucum da negatif çıktı. Üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır diyorum. Allah kızıma uzun sağlıklı ömürler versin inş. Tekrar dener miyim hiç bilmiyorum!
İnş. siz çok güzel haberler alırsınız.Hoşçakalın
Gerçekten mi canım hayırlısı evet napalım O kadar dua ettim vermezsede bi bildiği var demek herşeyin hayırlısı Sağol canım inşallah sende sevinirsin günümü de beklerim yaptırırım da napalımBenim 8. Gun pozitif cikti idrar testi. Ama su an degerlerimi bilmiyorum. Ilk dort gun yeterli artmadi.. bugun bir umut daha gidiyorum.. idrar testinin ne ciktigi inan onemli degil.. dua et bol bol ve gununde kan testi yaptir derim
Tesekkurler canim.. Allah hayirlisini versin saglicakla oyle dua etmek lazim.. Hakkımızda hayirlisiGerçekten mi canım hayırlısı evet napalım O kadar dua ettim vermezsede bi bildiği var demek herşeyin hayırlısı Sağol canım inşallah sende sevinirsin günümü de beklerim yaptırırım da napalım
Evet canım başladım. Çarşamba yumları alıcaklar ctesi veya ptesi de transfer olcak Allahın izniyleSiz tüp bebek tedavisine mi başladınız?
canım eksik olma, insallah oyle olur.canım güzel haberler ver yarın bize inşol seni böle görelim :)
Kan testi sonucum da negatif çıktı. Üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır diyorum. Allah kızıma uzun sağlıklı ömürler versin inş. Tekrar dener miyim hiç bilmiyorum!
İnş. siz çok güzel haberler alırsınız.Hoşçakalın
Kizlaaar bugun saat ucte test yaptiracagim yine. Cok heyecanliyim. Umarimm bu sefer iyi cikar sonuc...
KIzlar eşimin ısrarları sonucu bugün idrar ile test yaptım çok belirgin tek çizgi 9..ün bugün zaten hissediyor dum bişe olmadığını yıkıldım resmen konuşacak kkimse de yok sizden başka herşey im çöp
Hiç çizgi yok du canım tek belirgin negatif çizgisi dışında eşim yüzünden gerçekten yapmıycaktım alıp geldi o da bekliyor çok istiyordu evlendiğimiz günden beri nasip olmadı şimdi ye dek silik bişe çıksa yine de derdim ama bilemiyorum çok çabuk renk çıktı ortaya az da olsa çıkıyor diyorlarcanım eksik olma, insallah oyle olur.
Allah sana evlat sevgisini nasip etmiş, insallah bir kez daha eder.
Güzel haberler bekliyoruz senden de insallah.
Bence erken yapmışsın. Ümidini kaybetme.
Canim hayırlı olsun insallah guzel sonuçlarınıda duyarız :)))Evet canım başladım. Çarşamba yumları alıcaklar ctesi veya ptesi de transfer olcak Allahın izniyle
Yapmasaydin keske daha hic bisey icin gec değil hcgsi 100 cikip idrarda negatif olani bile duyduk bu forumda bence kendini simdilik gereksiz üzüyorsun 12 diyorlarsa vardir bir bildikleri.Hiç çizgi yok du canım tek belirgin negatif çizgisi dışında eşim yüzünden gerçekten yapmıycaktım alıp geldi o da bekliyor çok istiyordu evlendiğimiz günden beri nasip olmadı şimdi ye dek silik bişe çıksa yine de derdim ama bilemiyorum çok çabuk renk çıktı ortaya az da olsa çıkıyor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?