Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ebet ebet ebetttt yaşasın yuppiliKız ben seni grip oldum diyosun sandım meğer girip baktım demişsin :)))) ay iwetya hemde ikiz arabası alıciz:)
Merhaba hoşgeldin :)Herkeze mrh bende yeni üye oldum bu siteye bende test günümü bekliyorum transferinin 5. Gunundeyim
HosbuldukMerhaba hoşgeldin :)
Hosgeldin hayirli olsun insallah guzel bi sonuc alirsinnHerkeze mrh bende yeni üye oldum bu siteye bende test günümü bekliyorum transferinin 5. Gunundeyim
İnş Rabbim herkeze güzel sonuç versin bu benim 4. Cü tedavim m ve tekrar negatif olucak diye çok korkuyorumHosgeldin hayirli olsun insallah guzel bi sonuc alirsinn
Oleyyyy bee :) hayrli olsun cok sevindimKizlaaaaarrrr 245 ciktiiiiii :)))) hemşirem cok iyi dedi umarim muayenede de guzel sonuclar alirim.. dua eden bir saniye olsun aklindan geciren herkese coooook tesekkurler
Canım gözün aydın. Rabbim kucağına da almak nasip etsin.Kizlaaaaarrrr 245 ciktiiiiii :)))) hemşirem cok iyi dedi umarim muayenede de guzel sonuclar alirim.. dua eden bir saniye olsun aklindan geciren herkese coooook tesekkurler
Umarim ole olmaz burda dua edecek cok insan var insallah burasi sana ugur getirir.. Allah yardimciniz olsun... Hangi hastane sizinkiİnş Rabbim herkeze güzel sonuç versin bu benim 4. Cü tedavim m ve tekrar negatif olucak diye çok korkuyorum
heyyyy çok ama çok sevindim gözün aydınnnnn yaşasınnnnnn gerçekten çok mutluyum gerçekten... darısı bizlere Allahım :)Kizlaaaaarrrr 245 ciktiiiiii :)))) hemşirem cok iyi dedi umarim muayenede de guzel sonuclar alirim.. dua eden bir saniye olsun aklindan geciren herkese coooook tesekkurler
Sizi tanımıyorum ama sizin adınıza çok sevindim buKizlaaaaarrrr 245 ciktiiiiii :)))) hemşirem cok iyi dedi umarim muayenede de guzel sonuclar alirim.. dua eden bir saniye olsun aklindan geciren herkese coooook tesekkurler
Kizlaaaaarrrr 245 ciktiiiiii :)))) hemşirem cok iyi dedi umarim muayenede de guzel sonuclar alirim.. dua eden bir saniye olsun aklindan geciren herkese coooook tesekkurler[/QUO. Sizin adiniza cok
İnş çok istiyorum bu sefer pozitif olmasını ben ege universite hastanesinden yaptırdım dondurulmuş 1 embriyo transfer edildiUmarim ole olmaz burda dua edecek cok insan var insallah burasi sana ugur getirir.. Allah yardimciniz olsun... Hangi hastane sizinki
Kizlaaaaarrrr 245 ciktiiiiii :)))) hemşirem cok iyi dedi umarim muayenede de guzel sonuclar alirim.. dua eden bir saniye olsun aklindan geciren herkese coooook tesekkurler
Hmm hadi bakalim.. İnsallah gzl sonuclar alirsinSizi tanımıyorum ama sizin adınıza çok sevindim bu
İnş çok istiyorum bu sefer pozitif olmasını ben ege universite hastanesinden yaptırdım dondurulmuş 1 embriyo transfer edildi